Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ξενέρωτο , παιδάκι κτλ έναν που δεν γουστάρει την τηλεφωνική μαλακία  ..

βασιουλα ξενέρωτος θα ήταν -ίσως- αν του έλεγες να πας από το σπίτι του κ να στο έκλεινε , όχι επειδή δεν τον έπαιξε !

Πηδηχτείτε λαιβ ρε και αφήστε τις μαλακίες από το βαιπερ και από τα τηλέφωνα , έλεος !

Όλα από κάπου ξεκινάνε φιλε. Ποιος σου ειπε ότι αμα της ελεγε να βρεθουν εκεινη ή την άλλη μερα θα του έλεγε όχι.

• Like 1
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ξενέρωτος όπως και κανείς από τους δύο δεν ήταν προσβλητικός. Απλά δεν έχουν τον ίδιο "ρυθμό" στην ερωτική επικοινωνία. Και άρα ο καθένας ψάχνει γι' άλλα.

Πολύ το αναλύετε ορισμένοι :)

Συμφωνώ απλά ενίσταμαι στο οτι δεν ξαναμίλησαν μετά απο τη φάση επι τούτου.

(παω πάσο-εν μέρη, να το 'κοψε η ίδια η κοπέλα λόγω αμηχανίας την άλλη μέρα, αν και πάλι...)

Όλα από κάπου ξεκινάνε φιλε. Ποιος σου ειπε ότι αμα της ελεγε να βρεθουν εκεινη ή την άλλη μερα θα του έλεγε όχι.

Αυτό
Δημοσ.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ξενέρωτος όπως και κανείς από τους δύο δεν ήταν προσβλητικός. Απλά δεν έχουν τον ίδιο "ρυθμό" στην ερωτική επικοινωνία. Και άρα ο καθένας ψάχνει γι' άλλα.

Πολύ το αναλύετε ορισμένοι :)

Συμφωνω .... κανεις δεν είναι - δεν ηταν μάλλον προσβλητικός ή και ξενέρωτος ... απλα κάποιος ηταν πολύ ΚΟΤΑ.

:-D

Δημοσ.

Συμφωνώ απλά ενίσταμαι στο οτι δεν ξαναμίλησαν μετά απο τη φάση επι τούτου.

(παω πάσο-εν μέρη, να το 'κοψε η ίδια η κοπέλα λόγω αμηχανίας την άλλη μέρα, αν και πάλι...)

Αυτό

Όταν δεν ταιριάζεις ερωτικά με κάποιον/α (δεν φταίει κανείς από τους δύο γι' αυτό) τότε δεν υπάρχει και λόγος να συνεχιστεί κάτι διότι α) είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει και β) η ερωτική επικοινωνία είναι πάρα πολύ βασική στην συντροφικότητα. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους που λένε, πάνε και οι δύο για άλλα. Η επικοινωνία ποτέ δεν χρειάζεται υποβοήθηση. Αν ποτέ χρειαστεί, άρχισε να μετράς αντίστροφα.

Δημοσ.

Προσβλήθηκε φιλε .... ξέρεις τι είναι να σε παιρνει η άλλη και να σου λεει βγάλε το εσωρουχο σου?

για ποιον σε πέρασε? για κανεναν ευκολο μηπως?

Δεν ειναι θεμα προσβολης , ειναι απλα ξενερωτο ρε φιλε .Αν μου το ελεγε απο κοντα πιθανοτατα δεν θα ειχα θεμα αμα γουσταρα μονο σεξ αλλα απο το τηλεφωνο ειναι λιγο καπως .Exω ανταλλαξει τετοιου ειδους sms και τηλεφωνικα αλλα με ατομα που γνωριζω καλα ..τωρα να εχεις βγει με την αλλη μια φορα και να σου λεει τετοια ; 

Ξαναλεω παιζει ρολο τι ακριβως ψαχνεις .. αν ψαχνεις μονο για πιτσι πιτσι δεν θα εχεις θεμα.

Προσωπικα γενικα δεν γουσταρω τις "επιθετικες" γκομενες .

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω .... κανεις δεν είναι - δεν ηταν μάλλον προσβλητικός ή και ξενέρωτος ... απλα κάποιος ηταν πολύ ΚΟΤΑ.

:-D

Αν δεν τον έπαιρνε τηλέφωνο να βγάλει το βρακί του αλλά τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε "πες μου διεύθυνση και έρχομαι, ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ", το συζητάμε :)

Τη διαφορά ελπίζω να τη καταλαβαίνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν δεν ταιριάζεις ερωτικά με κάποιον/α (δεν φταίει κανείς από τους δύο γι' αυτό) τότε δεν υπάρχει και λόγος να συνεχιστεί κάτι διότι α) είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει και β) η ερωτική επικοινωνία είναι πάρα πολύ βασική στην συντροφικότητα. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους που λένε, πάνε και οι δύο για άλλα. Η επικοινωνία ποτέ δεν χρειάζεται υποβοήθηση. Αν ποτέ χρειαστεί, άρχισε να μετράς αντίστροφα.

Μα στην πρώτη καθαρά σεξουαλική νήξη-κι ας μην είναι του στύλ του, έβγαλε πόρισμα οτι δεν ταιριάζουν ερωτικά και το 'κοψε;

Ο Σπαλιάρας είναι που τις διαβάζει μ' ένα βλέμμα; :P

Υ.Γ. ...και δεν ήταν προκαταρκτικό, ερωτικό παιχνίδι πήγε να προκύψει απο το μεθύσι απλά...

Δημοσ.

Tην άλλη μερα γιατι δεν πηρε σαν άντρας να της πει ότι αυτό που έκανε τον χάλασε?

δηλαδή αυτος προσβληθηκε και δεν την ξαναπηρε ποτε τηλεφωνο πωπω κοτα.

κουπ κουααααπ κουπ κουπ κουπ.

• Like 2
Δημοσ.

οχι , απλά νύσταζε και δεν ειχε όρεξη για τηλ μαλακία

Δεν κατακρίνω το οτι δεν γούσταρε, το οτι δεν της ξαναμίλησε ακριβώς λόγω του σκηνικού κρίνω :-)
Δημοσ.

Μα στην πρώτη καθαρά σεξουαλική νήξη-κι ας μην είναι του στύλ του, έβγαλε πόρισμα οτι δεν ταιριάζουν ερωτικά και το 'κοψε;

Ο Σπαλιάρας είναι που τις διαβάζει μ' ένα βλέμμα; :P

Υ.Γ. ...και δεν ήταν προκαταρκτικό, ερωτικό παιχνίδι πήγε να προκύψει απο το μεθύσι απλά...

Εμπειρία χρειάζεται (όχι σπαλιάρας - καμία σχέση :P) και νομίζω πιάνεις τα σημάδια από την πρώτη στιγμή.

οχι , απλά νύσταζε και δεν ειχε όρεξη για τηλ μαλακία

Συμφωνώ. Αν ήταν να της πιάσει το μπούτι να δεις πως θα ξυπνούσε :P

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, στο παγκάκι τον γνώρισε... Λογικό να φοβάται.

Ο άντρας με είχε πάει δεύτερο ραντεβού σε μια ερημική παραλία νύχτα. 'Ημουν 99% σίγουρη ότι θα με βιάσει και θα με σκοτώσει εκεί πέρα.

πολλά θρίλερ βλέπεις

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν τον έπαιρνε τηλέφωνο να βγάλει το βρακί του αλλά τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε "πες μου διεύθυνση και έρχομαι, ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ", το συζητάμε :)

Τη διαφορά ελπίζω να τη καταλαβαίνεις.

Καταλαβαινω ότι βγηκε σε ένα κλαμπ .... μέθυσε και αντι να κάνει φάση με κάποιον ευκαιρο ... πήρε τηλεφωνο αυτόν.

Εμενα θα με προβληματιζε αν πηγαινε σε ένα κλαμπ και έκλεινε το μάτι σε 2-3 ταυτόχρονα. Όχι αυτό που έκανε η συγκεκριμενη.

Μαλλον ηταν ερωτευμενη και μέθυσε κιολας οποτε δεν μπορεσε να συγκρατηθεί.

Δημοσ.

Πριν καμια 10αρια+ χρόνια ειχα γνωρισει με ενα φιλο, κυριολεκτικά στο δρομο με το αυτοκίνητο, μια τυπισσα - με μια φιλη της και εκείνη - και ειχαμε αλλαξει τηλέφωνα.

Κανονισα να βγουμε αλλα αφενος ο φιλος μου μου την εκανε γιατι ηταν σε σχεση και φοβοταν μην κατσει καμια στραβή. Αφετέρου η άλλη με ειχε αρχισει στις @@ριες του στυλ "αντε να βγουμε γιατι θα φυγω συντομα ταξιδι μακρινο, χωρις επιστροφή".

Η αλήθεια ειναι βγηκα επειδή περισσότερο τη λυπήθηκα - φοβόμουν οτι ηθελε να φουνταρει.

Τελικα η ολη ιστορια γυρισε αλλιως. Οταν βγηκαμε μου ελεγε οτι θελει να φυγει συντομα για Αμερική για να κάνει καριερα στο τραγουδι και να μη γυρισει ποτε πισω. Ομολογω επισης οτι η φάση είχε πολυ potential αλλα ημουν τοσο χεσμενος/απογοητευμενος που τελικα δεν έφαγα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν καμια 10αρια+ χρόνια ειχα γνωρισει με ενα φιλο, κυριολεκτικά στο δρομο με το αυτοκίνητο, μια τυπισσα με μια φιλη της και εκείνη και ειχαμε αλλαξει τηλέφωνα.

Κανονισα να βγουμε αλλα αφενος ο φιλος μου μου την εκανε γιατι ηταν σε σχεση και φοβοταν μην κατσει καμια στραβή. Αφετέρου η άλλη με ειχε αρχισει στις @@ριες του στυλ "αντε να βγουμε γιατι θα φυγω συντομα ταξιδι μακρινο, χωρις επιστροφή".

Η αλήθεια ειναι βγηκα επειδή περισσότερο τη λυπήθηκα - φοβόμουν οτι ηθελε να φουνταρει.

Τελικα η ολη ιστορια γυρισε αλλιως. Οταν βγηκαμε μου ελεγε οτι θελει να φυγει συντομα για Αμερική για να κάνει καριερα στο τραγουδι και να μη γυρισει ποτε πισω. Ομολογω επισης οτι η φάση είχε πολυ potential αλλα ημουν τοσο χεσμενος/απογοητευμενος που τελικα δεν έφαγα.

Τελικά, καριέρα έκανε; :P

Καταλαβαινω ότι βγηκε σε ένα κλαμπ .... μέθυσε και αντι να κάνει φάση με κάποιον ευκαιρο ... πήρε τηλεφωνο αυτόν.

Εμενα θα με προβληματιζε αν πηγαινε σε ένα κλαμπ και έκλεινε το μάτι σε 2-3 ταυτόχρονα. Όχι αυτό που έκανε η συγκεκριμενη.

Μαλλον ηταν ερωτευμενη και μέθυσε κιολας οποτε δεν μπορεσε να συγκρατηθεί.

Εγώ ξέρω πως όταν είσαι ερωτευμένος και μεθάς θέλεις να πάρεις την άλλη τηλέφωνο για να βρεθείτε επιτόπου και να βγάλετε τα μάτια σας. Τι να πω.. ίσως και να είμαι ένας old-school γεροξεκούτης με αναχρονιστικές απόψεις :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...