Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαινω ότι βγηκε σε ένα κλαμπ .... μέθυσε και αντι να κάνει φάση με κάποιον ευκαιρο ... πήρε τηλεφωνο αυτόν.

Εμενα θα με προβληματιζε αν πηγαινε σε ένα κλαμπ και έκλεινε το μάτι σε 2-3 ταυτόχρονα. Όχι αυτό που έκανε η συγκεκριμενη.

Μαλλον ηταν ερωτευμενη και μέθυσε κιολας οποτε δεν μπορεσε να συγκρατηθεί.

Μπορει να προσπαθησε και εφαγε ακυρα χαχα που ξερεις εσυ τι εγινε ρε φιλε.Και ο ερωτας ως γνωστον περναει απο το βρακi .. Oταν εισαι ερωτευμενος γουσταρεις να δεις τον αλλο μπροστα σου εστω για 1 λεπτο οχι να του λες μαλακιες στο τηλ χαχαχα τεσπα πολυ το κουρασαμε :P

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς έμαθα μόνο το μικρο της! Με την ευρεια εννοια παντα, ενα ταλεντο πρέπει να το είχε με το μικροφωνο.

Τελικά, καριέρα έκανε; :P

Δημοσ.

Χμ φαντάσου τα εξής:

Α) Ενώ έχουμε κανονίσει ότι θα βρεθούμε, και ενώ έχω ξεκινήσει εγώ να πάω εκεί που είπαμε για να συναντηθούμε, μου λέει στο τηλέφωνο ότι θα έρθει με μια φίλη της. Απονήρευτος εγώ δε μου πέρασε καν απ το μυαλό ότι θα με φοβάται  επειδή με γνώρισε απ το ίντερνετ. Πάω, καθόμαστε, αρχίζουμε να μιλάμε, αργότερα κάποια στιγμή θα κατάλαβε ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος, αλλά εγώ είχα πιάσει κουβέντα με τη φίλη της. Είχα θεωρήσει πως επειδή έφερε φίλη της με έβλεπε φιλικά, και δεν έκανα καμία 'κίνηση'. Μου φάνηκε λίγο ενοχλημένη κάποια στιγμή. Σαν να περίμενε να πω κάτι που δεν έλεγα.

Υπήρξαν άβολες στιγμές που κανείς δεν έλεγε τίποτα και κοιταζόμασταν.

Β) Με μια άλλη πάλι από ίντερνετ τη γνώρισα. Την είχα δει πρώτη φορά σε ένα forum meeting (όχι του insomia) αλλά δε μιλήσαμε πολύ. Αυτή πρέπει να ήταν 17 και εγώ 23 ή κάτι τέτοιο. Μετά από κάποιες μέρες μιλάγαμε στα μηνύματα και βγάλαμε γούστα, ότι γουσταριζόμασταν. Κανονίζουμε μετά από κάποιες μέρες να βρεθούμε και να συναντηθούμε στο σταθμό μετρό μοναστηράκι.

Εγώ είχα σκεφτεί να πηγαίναμε να φάμε κάπου Πλάκα ή Θησείο με θέα Ακρόπολη και ξάστερο ουρανό, αρχαία γύρω μας δέντρα... Ρομαντικό δείπνο. Αφού συναντιόμαστε όμως με προλαβαίνει και μου λέει θέλει να πάμε κάπου αλλού. Αποφάσισα λοιπόν να της κάνω το χατίρι και να την αφήσω να με οδηγήσει εκεί που ήθελε. Και πήγαμε... Εξάρχεια. Δε ξέρω πως είναι σήμερα, αλλά τότε ήταν κάπως έτσι:

Περνώντας από τα δρομάκια βρομούσαν ελεεινά κατουρίλα να σου 'ρχετε να ξεράσεις, μέχρι που φτάσαμε στη πλατεία και μου είπε να κάτσουμε εκεί. Ένιωθα σαν εξωγήινος. Η πλατεία ήταν γεμάτη πάσης φύσεως τοξικομανών που έκαναν χρήση χαλαρά σαν να μη τρέχει τίποτα. Τα πεζούλια ήταν όλα πιασμένα, τα παγκάκια, κοιλιόνταν στο πάτωμα, μερικές σύριγγες εκεί, και μπόχα χασισιού τόσο έντονη να μου έρχεται αναγούλα. Χαρούμενη αυτή με το χαμόγελο στα χείλη, να αναρωτιέμαι εγώ από μέσα μου "που πάω και μπλέκω ?" και τελικά κάτσαμε σε ένα... πεζούλι στριμωγμένοι ανάμεσα σε κάτι μαστουρομένους, χαιρέτησε μερικούς που από ότι φαίνεται ήξερε. Το ιδανικό ραντεβού για αυτή. Για εμένα ότι πιο απαίσιο μπορούσε να γίνει εκείνη τη βραδιά. Σε κάποια φάση γυρνά και ζητά τζούρα από μπάφο από έναν άσχετο που καθόταν παραδίπλα. Εκεί ξενέρωσα τελείως. Θα μπορούσε αυτός να έχει οτιδήποτε έτσι εύκολα εμπιστεύεται ? Σιχαινόμουν και να τη φιλήσω μετά από αυτό. Μετά άρχισε να μου τραγουδά χασισιάρικα χιπ χοπ τραγούδια για να μου δείξει ότι είναι μάγκισσα. (χάσμα γενεών) σκέφτηκα, άσχετα αν μας χώριζαν ούτε 5 χρόνια καλά καλά. Ξενέρωσα τη ζωή μου με λίγα λόγια και πρέπει να φάνηκε. Μετά τη συνόδεψα μέχρι τη στάση του λεοφορείου και εκεί υπήρξε ίσως η πιο άβολη στιγμή. Σαν να περιμένε από εμένα μια κίνηση, εγώ να σκέφτομαι από μέσα μου να την αγκαλιάσω ή να μη κάνω τίποτα... Τελικά δεν έκανα τίποτα. Κάναμε κάποιες μέρες να μιλήσουμε. Όταν μιλήσαμε ξανά τσακωθήκαμε. Μετά δε μιλήσαμε ξανά έκτοτε.

Έχω κι άλλες ιστοριούλες να πω αλλά βαριέμαι τώρα. Τις υπόλοιπες ίσως άλλη φορά.

• Like 8
Δημοσ.

Αληθινε που πηγες και έπεσες ρε φιλε? πφφφφ

καλα εκτος του ότι μολις εβλεπα ότι με πηγαινει στη πλατεια θα της ελεγα ότι εγω δεν παω να κατσω εκει με

τους μαστουρηδες κοπριτες. Αντε γεια θα της ελεγα και δρομο.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κι άλλες ιστοριούλες να πω αλλά βαριέμαι τώρα. Τις υπόλοιπες ίσως άλλη φορά.

Αυτή με την στάβι να μας πεις. 

Δημοσ.

^^ Σε καταλαβαίνω απόλυτα, έχω πάθει αντίστοιχη πλάκα με κολωνακιώτη. Φρίκη.

Άστα να πάνε καλή μου. Δε μπορείς να ξέρεις αρκετά τι άτομο βρίσκεται πίσω από έναν υπολογιστή.

Για αυτό πλέον φροντίζω να συζητάω αρκετά, περισσότερο πριν βγω με κάποια άμα είναι, να καταλάβω καλύτερα τι παίζει με τη πάρτη της, και να κανονίσουμε από πριν που θα πάμε. 

Αυτή με την στάβι να μας πεις. 

Που τη θυμήθηκες αυτή την ιστορία ? Πέρασε ένας χρόνος και από τότε, άσε που και αυτή έχει σταματήσει να μπαίνει στο φόρουμ.

Νόμιζα θα είχε ξεχαστεί τελείως αυτή η υπόθεση.

Δημοσ.

Άστα να πάνε καλή μου. Δε μπορείς να ξέρεις αρκετά τι άτομο βρίσκεται πίσω από έναν υπολογιστή.

Για αυτό πλέον φροντίζω να συζητάω αρκετά, περισσότερο πριν βγω με κάποια άμα είναι, να καταλάβω καλύτερα τι παίζει με τη πάρτη της, και να κανονίσουμε από πριν που θα πάμε. 

Πηγες να την κάνεις και άνθρωπο ... και αυτή κατέληξε στα παγκάκια ... και έσυρε και εσενα με παρέα τους χασικλες γυρω γυρω.

Τελικα οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κοτες :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Πηγες να την κάνεις και άνθρωπο ... και αυτή κατέληξε στα παγκάκια ... και έσυρε και εσενα με παρέα τους χασικλες γυρω γυρω.

Τελικα οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κοτες :cry:

Κάπως έτσι... Άσε σου λέω tragic το σκηνικό και το περιβάλλον. Η μπόχα κυρίως.

Δημοσ.

καλα εκτος του ότι μολις εβλεπα ότι με πηγαινει στη πλατεια θα της ελεγα ότι εγω δεν παω να κατσω εκει με

Και θα πήγαινες να "χαλαρώσεις" σε εκείνες που ρουφάνε τα g με το 50ευρω :D

• Like 4
Δημοσ.

Κανείς από τους δύο δεν είναι ξενέρωτος όπως και κανείς από τους δύο δεν ήταν προσβλητικός. Απλά δεν έχουν τον ίδιο "ρυθμό" στην ερωτική επικοινωνία. Και άρα ο καθένας ψάχνει γι' άλλα.

Πολύ το αναλύετε ορισμένοι :)

ναι νομίζω πως αναλύθηκε πολύ, αλλά για να λύσω τις απορίες

δεν είχα "κ@υλες" και τον πήρα

είχα μεθύσει και όταν μεθάς κάνεις ή λες πράγματα που δε θα τα έκανες νηφάλιος/α

για την ακρίβεια, όπως ανέφερα στο αρχικό μήνυμα, δεν πολυθυμόμουν τη συζήτηση και μου τη θύμισε η φίλη μου

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεφωνικό σεξ μαζί του ενώ ήμουν στις τουαλέτες ενός κλαμπ με την φιλη μου!!!!!

απλά άρχισα να λέω χαζομάρες όπως πολλές φορές κάνουν οι μεθυσμένοι

όταν μου το έκλεισε, γελούσα. ίσως από αμηχανία, ίσως επειδή δεν κατάλαβα καλά-καλά τι έγινε

οταν το συζητήσαμε με τη φιλενάδα μου ένιωσα ντροπή γι αυτό που έκανα σε έναν άνθρωπο που δεν ήξερα σχεδον καθόλου

συν το γεγονός όταν είχαμε και κοινούς γνωστούς που κάνει το θέμα ακόμα πιο άβολο

δεν είχα τα μούτρα να τον ξαναπάρω τηλέφωνο, αλλά προφανώς και αυτός έφαγε τόσο μεγάλη ξενέρα που δεν επικοινώνησε (ποιος ξέρει τι έβαλε στο μυαλό του για το τι είδους κοπέλα γνώρισε :Ρ )

εντάξει πέρασαν πολλάαααααααααααα χρόνια απο τότε αλλά πάντα το θυμάμαι

υ.γ: for the record, έμαθα αργότερα ότι ο τύπος έφυγε στο εξωτερικό κανέναν χρόνο μετά για σπουδές

• Like 2
Δημοσ.

Αληθινε που πηγες και έπεσες ρε φιλε? πφφφφ

και εγω παω μονο σε κυριλε μερη... και εκει ταιριαζουμε? :devil:

κατι ρακαδικα τελευταιας διαλογης που παει μια παρεα μου, ουτε να τα βλεπω...

• Like 1
Δημοσ.

Και θα πήγαινες να "χαλαρώσεις" σε εκείνες που ρουφάνε τα g με το 50ευρω :D

Φιλε μου δεν πάω οπου και οπου εγώ. :-D

Και εκει που πάω είναι κυριλέ το περιβαλλον δεν πατάει ο κάθε αδέσποτος. B)

Μέχρι και καθηγητη πανεπιστημιου έχω πετυχει ..... να ξέρεις.

Την ξέρω απεξω και ανακτωτά την Αθηνα ... και που έχει κακοτοπιες και που όχι.

Γκομενα που θα γνωρίσεις και θα σου πει πάμε Εξάρχεια ... αμα δεν εισαι του συναφιου μακρυά.

Δεν θα δέσετε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...