Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε καποιες περιπτωσεις ισχυουν οσα λες αλλα δεν μπορεις να ξερεις αρα δεν φταις.

Ασχολίαστο...και προτιμότερο να μην το χαρακτηρίσω. Όχι και να φάω ποινή στο forum απαντώντας σε τέτοιες ...εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις.

Κατα τα αλλα θα επρεπε η πολιτεια να ειναι πιο οργανωμενη να υπαρχουν νομιμα μαγαζια οπως στο εξωτερικο και με αποδειξη και ολα κομπλε.

Ε πες το ρε παλίκαρε ότι είναι φορολογικής φύσεως το ζήτημα! Έτσι μάλιστα! Τι το περάσαμε; Θα επιτρέπουμε στο νταβατζή να παντελονιάζει το Φ.Π.Α;

• Like 3
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποια κοπέλα θέλει να την πηδάει όποιος ηλικιωμένος, ή βρωμιάρης γουστάρει;

ακόμα και να μην το κάνει επειδή την αναγκάζουν (πολλές φορές με τη βία), αλλά από επιλογή, είναι καθαρά οικονομικό το θέμα και όχι επειδή γουστάρει να πηδιέται από χόμπι με random τύπους

ας κάνει ο καθένας ότι θέλει με τα λεφτά του, αλλά μην πιστεύει κανείς πως μια κοπέλα είναι ιερόδουλη επειδή της αρέσει να κάνει σεξ

στο θέμα μας τώρα (γιατί αν συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση βλέπω να κλειδώνει το thread)  άλλη μία ιστορία μου από γνωριμία μέσω ιντερνετ πάλι όσο ήμουν φοιτήτρια

έπαιζα στο zoo.gr τάβλι και χαρτιά και γνώρισα ένα παιδί το οποίο σπούδαζε στη Σκωτία

είχε 3-4 φωτογραφίες στο προφίλ του στις οποίες φαινόταν εμφανίσιμος (όλες όμως ήταν φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου και αρκετά μακρυνές)

μου έλεγε πως είχε ως χόμπι το τρέξιμο και το ποδόσφαιρο, αν και μου έκανε εντύπωση πως όποτε έμπαινα στο zoo αυτός ήταν online, οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω πότε εξασκούσε τα χόμπι του

με τα πολλά αποφασίσαμε ότι τα Χριστούγεννα που θα ερχόταν στην Ελλάδα να δει τους δικούς του, θα βρισκόμασταν και για έναν καφέ

δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερο φλερτ

πετούσε κάποια υπονοούμενα που και που αλλά τίποτα ξεκάθαρο

το κλίμα όμως έστω και υποσυνείδητα είχε δημιουργηθεί

κλείνουμε ραντεβού για το άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους

μην τα πολυλογώ, εμφανίζεται ένα παιδί που ήταν τουλάχιστον 150 κιλά

όταν συνειδητοποιώ πως ήταν αυτός που περίμενα, ήμουν κουμπωμένη μέχρι εκεί που δεν πάει

κατάλαβε αυτός τι παίχτηκε (προφανώς) και μου λέει την εξής κορυφαία δικαιολογία:

να ξέρεις είχα ένα ορμονικό πρόβλημα τον τελευταίο μήνα και πήρα κάποια παραπάνω κιλά

έκανα πως τον πίστεψα, πήγαμε να πιούμε τον καφέ μας και μετά έκοψα επαφές διακριτικά

δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση οποιουδήποτε

θα μπορούσε όμως αν μη τι άλλο να με προετοιμάσει ψυχολογικά

δεν έχω καν ιδέα αν οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ήταν δικές του πριν από το "ορμονικό πρόβλημα" και όντως στην πορεία έβαλε .......70-80 κιλά ή τις βρήκε από το ιντερνετ (επίτηδες θολές για να μην καταλαβαίνει η άλλη αν όντως μοιάζει ή όχι)

το να εμφανίζει όμως κάποιος ένα προφίλ που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, ήταν για μένα κατακριτέο 

αν είχε φωτογραφίες που όντως αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό θα ήταν και πάλι να πήγαινα για καφέ μαζί του (ως φοιτήτρια εξάλλου είχα βγει εξάλλου για καφέ μέσω ιντερνετ με πολλά άτομα)

αλλά με την ....στρατηγική του (δεν μπορώ να το ονομάσω κάπως αλλιώς) με ξενέρωσε

• Like 4
Δημοσ.

Κάποτε και εγω 150 κιλά ήμουν. Τώρα είμαι 100 και με ύψος 1,94. Δεν είναι δα και κατώτεροι ανθρωποι οι χοντροί, ξεκολλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε πας καλα; δεν διαβασες καν τι εγραψα; δεν εχω κανενα προβλημα με τους ευσωμους. Η ξενερα μου ηταν στο οτι μεσω φωτογραφιων και αυτων που μου ειπε (τρεξιμο, ποδοσφαιρο) μου παρουσιαζε εναν ανθρωπο εντελως διαφορετικο απο αυτον που πραγματικα ηταν

Αυτος ειχε κομπλεξ με την εμφανιση του αλλιως θα ειχε ενα προφιλ στο zoo που ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θα πω μια πετυχημένη ιστορία βρήκα μια κοπέλα στο insomnia vasioula1 και κανονίσαμε να βγούμε την συνέχεια θα σας την πω την Κυριακή το πρωί :P

• Like 2
Δημοσ.

Ρε πας καλα; δεν διαβασες καν τι εγραψα; δεν εχω κανενα προβλημα με τους ευσωμους. Η ξενερα μου ηταν στο οτι μεσω φωτογραφιων και αυτων που μου ειπε (τρεξιμο, ποδοσφαιρο) μου παρουσιαζε εναν ανθρωπο εντελως διαφορετικο απο αυτον που πραγματικα ηταν

Αυτος ειχε κομπλεξ με την εμφανιση του αλλιως θα ειχε ενα προφιλ στο zoo που ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα

Προφανώς όπου υπάρχει προσφορά υπάρχει και ζήτηση. Αν δεν θεωρούνταν άσχημο και πολλές φορές απαγορευτικό από

μια γυναίκα το να είναι κάποιος 150 κιλά κι εκείνος με τη σειρά του δε θα είχε τέτοιο κόμπλεξ. Στη θέση σου δε θα έπεφτα κι απ' τα σύννεφα.

σε παρόμοιο σκεπτικό πάνε και τα δήθεν χόμπι

Δημοσ.

Eνα προβλημα υγειας, γιατι αν μιλαμε για 150 κιλα δεν ειναι απλα θεμα εμφανισης, ειναι οσο να ναι παραγοντας που επηρεαζει τα βιολογικα μας ενστικτα επιλογη συντροφου. Απο εκει και περα καποιοι ανθρωποι το αποδεχονται, αλλοι το συνηθιζουν, αλλοι χρησιμοποιουν τον αλλο σαν χορηγο κτλ

Η εμφανιση ΜΕΤΡΑΕΙ πολυ σε ενα ραντεβου, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Και οποιος/α λεει "α εγω κοιταω το μυαλο" ή σαν αυτη την παπατζα που λενε πολλες γυναικες "α εγω ειμαι εγκεφαλικη" , λεει απλα ψεμματα. Ο αλλος και 200 κιλα να ειναι μπορει να ειναι αινσταιν, με μυαλο ξυραφι, ταλαντουχος, στοργικος κτλ, αλλα ολα αυτα δε μπορεις να τα δεις ευκολα λογω εμφανισης. Στην τελικη θα κρατησεις τον απο πανω σαν παρεα/φιλο και οχι σαν κατι το ερωτικο που και αυτο δεν ειναι κακο επισης.

Μια γνωστη μου που ειναι σε αναρχια , give peace a chance φαση, μου εχει πει πως δε θα εκανε ποτε τιποτα το σεξουαλικο με μαυρο και δε το ειπε ρατσιστικα.

• Like 1
Δημοσ.

Eνα προβλημα υγειας, γιατι αν μιλαμε για 150 κιλα δεν ειναι απλα θεμα εμφανισης, ειναι οσο να ναι παραγοντας που επηρεαζει τα βιολογικα μας ενστικτα επιλογη συντροφου. Απο εκει και περα καποιοι ανθρωποι το αποδεχονται, αλλοι το συνηθιζουν, αλλοι χρησιμοποιουν τον αλλο σαν χορηγο κτλ

Η εμφανιση ΜΕΤΡΑΕΙ πολυ σε ενα ραντεβου, μόνο η εμφάνη μετράει σε ένα ραντεβού ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Και οποιος/α λεει "α εγω κοιταω το μυαλο" ή σαν αυτη την παπατζα που λενε πολλες γυναικες "α εγω ειμαι εγκεφαλικη" , λεει απλα ψεμματα. Ο αλλος και 200 κιλα να ειναι μπορει να ειναι αινσταιν, με μυαλο ξυραφι, ταλαντουχος, στοργικος κτλ, αλλα ολα αυτα δε μπορεις να τα δεις ευκολα λογω εμφανισης. Στην τελικη θα κρατησεις τον απο πανω σαν παρεα/φιλο και οχι σαν κατι το ερωτικο που και αυτο δεν ειναι κακο επισης.

Μια γνωστη μου που ειναι σε αναρχια , give peace a chance φαση, μου εχει πει πως δε θα εκανε ποτε τιποτα το σεξουαλικο με μαυρο και δε το ειπε ρατσιστικα.

fixzd :P

Δημοσ.

Ασχολίαστο...και προτιμότερο να μην το χαρακτηρίσω. Όχι και να φάω ποινή στο forum απαντώντας σε τέτοιες ...εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις.

Ε πες το ρε παλίκαρε ότι είναι φορολογικής φύσεως το ζήτημα! Έτσι μάλιστα! Τι το περάσαμε; Θα επιτρέπουμε στο νταβατζή να παντελονιάζει το Φ.Π.Α;

Αρχικά ειναι ανθρωπιστικό και μετά φορολογικο. Αλλα αυτο λεω αν υπηρχε νομιμοτητα θα μπορουσε ο καθε χριστιανιος να διασκεδάσει οπως θέλει και ειναι δικαιωμά του και ταυτοχρονα οι αρχές θα μπορουσαν να κάνουν ελεγχους παντου για την καταπατηση των ανθρπινων δικαιωμάτων που λες και εσυ.

Δημοσ.

Οποιος παει σε μπουρδελακι για μενα ειναι απλα ειναι δυστιχισμενος ανθρωπακος χωρις αξιες ,μονο και μονο στην ιδεα οτι θα αγορασω εναν ανθρωπο για να ικανοποιησω τις ορεξεις μου ερχεται να ξερασω.

Δεν έχεις δει τα δίμετρα αλογατάκια που κυκλοφορούν μου φαίνεται :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν κοιταζω πλεονν εμφανιση της κοπελας. Παλια οταν το 2005 ξεκινησα για πρωτη φορα το ψαξιμο ηθελα αποκλειστικα και μονο(δεν ξερω γιατι) να βρω καποια κοντη με γυαλια. Εννοω κοντη γυρω στο 1,50 η καπου εκει. Μετα ομως καταλαβα οτι δεν εχει σημασια η εμφανιση της κοπελας αρκει να ειναι καποια που ταιριαζουμε σαν χαρακτηρες. Δεν πα να ειναι ψλη και αδυνατη κοντη και χοντρη η αδυνατη και κοντη? Το ιδιο ειναι εφοσον βρω καποια που περναω καλα μαζι της και ταιριαζουμε δεν με νοιαζει καν η εμφανιση. Εγω ειμαι 1,90 υψος και 70 κιλα. Η πρωην μου ηταν 1,60 και λιγο παχια. Ε και? Στα 2 χρονια που ειχαμε σχεση δεν τσακωθηκαμε ουτε μια φορα ομως.

Δεν έχεις δει τα δίμετρα αλογατάκια που κυκλοφορούν μου φαίνεται :P

Σιγα μην ξοδεψω λεφτα για να κανω σεξ. Οταν βρω κοπελα τοτε ναι και θα ειναι τζαμπα. Ποσοι τρελοι πανε εκει και πετανε λεφτα επειδη δεν μπορουν να περιμενουν μεχρι να βρουν σχεση? Ελαχιστοι σιγουρα.

Δημοσ.

Σιγα μην ξοδεψω λεφτα για να κανω σεξ. Οταν βρω κοπελα τοτε ναι και θα ειναι τζαμπα. Ποσοι τρελοι πανε εκει και πετανε λεφτα επειδη δεν μπορουν να περιμενουν μεχρι να βρουν σχεση? Ελαχιστοι σιγουρα.

Το έχεις πάρει λάθος...

Την επαγγελματία δεν την πληρώνεις για να κάνεις σεξ.. την πληρώνεις για να φύγει αφού τελειώσει το σεξ.

• Like 2
Δημοσ.

Αρχικά ειναι ανθρωπιστικό και μετά φορολογικο. Αλλα αυτο λεω αν υπηρχε νομιμοτητα θα μπορουσε ο καθε χριστιανιος να διασκεδάσει οπως θέλει και ειναι δικαιωμά του και ταυτοχρονα οι αρχές θα μπορουσαν να κάνουν ελεγχους παντου για την καταπατηση των ανθρπινων δικαιωμάτων που λες και εσυ.

Όπως ας πούμε π.χ. οπουδήποτε αλλού στον εργασιακό τομέα που, επειδή υπάρχει νομιμότητα, οι αρχές μπορούν να κάνουν έλεγχο παντού κι έτσι κανένας εργοδότης δεν καταπατά όχι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ούτε και τίποτα σχετικό με ωράρια, υπερωρίες, αμοιβές, αποζημιώσεις κλπ. Στις σχέσεις μεταξύ ιερόδουλων και νταβατζήδων που είναι ακόμα πιο καθαρά επαγγελματικές ένας λόγος παραπάνω.

Ναι, τώρα που το καλοσκέφτομαι έχει βάση αυτό που λες.

• Like 1
Δημοσ.

Bασικα τωρα τελευταια (παραμονή πρωτοχρονιας) και σημερα έκατσα μπροστα σε 2 αποτυχημένα ραντεβού ... το πρωτο ηταν παραμονή .... τσακωνόντουσαν και αυτή έλεγε δεν θελω να με πας πουθενα θα πάρω ταξι τελειώσαμε κτλπ και αυτος της ελεγε τα ιδια τελειώσαμε .... μετα από λιγο βεβαια τελικα αυτή μπηκε στο αμαξι και φυγανε.

Σημερα ηταν 2 στο δρομο στην ακρη και κοιταζόντουσαν λες και πάθανε κάτι πολύ κακο .... βεβαια δεν ξερω τι ακριβως εχει συμβει αλλα αυτοι οι τσακωμοι των ζευγαριων έχουν πλάκα ρε φιλε γιατι η άλλη στανταρ θα πιαστεί από μια βλακεια για να αρχισει την γκρινια.

Η συγκεκριμενη για τον πτσο ηταν. Βαζω και στοίχημα και σε άλλες περιπτώσεις έτσι θα την κοπανουσε μπορει και να σε κτυπουσε με το αμαξι και να εφευγε. Τέτοιο στυλάκι μου κάνει. Επισης την πορτοκαλαδα της ποιος την πληρωσε? της ειπε ο άλλος ότι θα την πληρώσει? κλεψια φιλε. Σαν να αρπάζεις κάτι από το σουπερ μαρκετ και να εξαφανίζεσαι. Και εγω σου λέω το άλλο αμα ο άλλος καταλαθος ειχε ξεχάσει τα λεφτά του στο αυτοκινητο? τι θα ελεγε στους σερβιτόρους? δεν θα μπορουσε να μεινει κανεις πισω και να πάει να τα φέρει. Αυτόν που αποριπτεις ζητας να σου πληρώσει και την πορτοκαλαδα? ελεος. Πληρωσε την εσυ ρε ζωο. Και δεν είναι η πορτοκαλαδα ... είναι ο τροπος που σκέφτεσαι.

Γενικα οποτε ακουω τέτοιες ιστοριες ... σκέφτομαι το εξης .... πάς πληρώνεις κάνεις την δουλεια σου με οποια γουστάρεις και φευγεις .... αμα κυκλοφορουν τοσο μπάζα γυναικες καλυτερα που δεν μπλέκεσαι με την πάρτη τους.Δεν έχεις μετα τραβήγματα ουτε στην δουλεια .... ουτε γκρινιες ... ουτε στεναχωριες .... ισως κάποιες φορες σου λειπει η συντροφικοτητα αυτό και μονο είναι το κενό. Αλλα εγω προσωπικα έχω πολύ καλους φιλους οποτε είμαι πολύ καλα σε αυτό το σημειο.

Ειχα μπλεξει με μια παλιοτερα .... μεγαλοπιανότανε κιολας χαχαχα ελεος. Οι περισσοτερες είναι .... για τα πανηγυρια. Ψωνια ... υφάκι κτλπ. και αν εγω πές δεν τους κάνω τοτε γιατι και με τις σχέσεις τους σκοτώνονται? και χωριζουν και διαζύγια κτλπ?

Θυμαμαι τοτε στην δουλεια μου λεγανε μην της βάλεις παρατηρήσεις αστην δεν πειραζει ... λεω όχι πειράζει γιατι έφυγε και με έγραψε στο μνι της. Την επαιρνα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε. Μας έγραψε και σηκωθηκε και έφυγε και πηγε να διασκεδάσει ενώ υπηρχε δουλειά πισω. Θα κανω και εγω αυτό που πρέπει με τις παρατηρήσεις και κάρφωμα στο αφεντικο. Δεν μασάω εγω από τέτοια οσο σεξοβομβα να είναι η άλλη ... αυτές τις σεξοβόμβες τις έχω χαρει και τις χαιρομαι οποτε θέλω. Θα φτιάξουν χαρακτήρα.

Αλλα στην ελλαδα κλασσικά .... ο λιγουρης ο ελληναρας τις έχει κακομαθει και νομιζουν ότι είναι το μνοσκυλο τους .... παντου ... εδώ αλλοι δεχοντουσαν να χωνονται από κάποια και μετα δεν τους έκανε ουτε τις αγγαρείες που τους έβαζε. Και δεν τρώγανε κιολας από αυτην .... μαλακα τι κοροϊδα κυκλφορου? απιστευτο. Εγω με μια που δουλευα και ηταν ωραια της ειχα πει εξαρχής από μισά θα τα κάνουμε. Αλλα ηταν καλο κοριτσι και συμφώνησε.

Ξέρεις τι σαβουρογάμηδες υπάρχουν εκεί έξω;

Ασε τις όμορφες που αναφέρεις εσύ.

Εδώ μιλάμε ζευγαρώνουν κάποιοι με κατάμπαζα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...