Oroku Saki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εγω ομως οπως ειπα δεν με νοιαζει καθολου αν η γυναικα που θα βρω ειναι ομορφη η μπαζο. Γι αυτο κοριτσια στειλτε μου μηνυμα ακομα και εσεις που δεν εισαι τοσο ομρρφες. Αρκει να ξερετε τι θελετε βεβαια δηλαδη σχεση και οχι απλα να βγειτε για ενα καφε!
skiabox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ποια κοπέλα θέλει να την πηδάει όποιος ηλικιωμένος, ή βρωμιάρης γουστάρει; ακόμα και να μην το κάνει επειδή την αναγκάζουν (πολλές φορές με τη βία), αλλά από επιλογή, είναι καθαρά οικονομικό το θέμα και όχι επειδή γουστάρει να πηδιέται από χόμπι με random τύπους ας κάνει ο καθένας ότι θέλει με τα λεφτά του, αλλά μην πιστεύει κανείς πως μια κοπέλα είναι ιερόδουλη επειδή της αρέσει να κάνει σεξ στο θέμα μας τώρα (γιατί αν συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση βλέπω να κλειδώνει το thread) άλλη μία ιστορία μου από γνωριμία μέσω ιντερνετ πάλι όσο ήμουν φοιτήτρια έπαιζα στο zoo.gr τάβλι και χαρτιά και γνώρισα ένα παιδί το οποίο σπούδαζε στη Σκωτία είχε 3-4 φωτογραφίες στο προφίλ του στις οποίες φαινόταν εμφανίσιμος (όλες όμως ήταν φωτογραφίες με γυαλιά ηλίου και αρκετά μακρυνές) μου έλεγε πως είχε ως χόμπι το τρέξιμο και το ποδόσφαιρο, αν και μου έκανε εντύπωση πως όποτε έμπαινα στο zoo αυτός ήταν online, οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω πότε εξασκούσε τα χόμπι του με τα πολλά αποφασίσαμε ότι τα Χριστούγεννα που θα ερχόταν στην Ελλάδα να δει τους δικούς του, θα βρισκόμασταν και για έναν καφέ δεν υπήρχε κανένα ιδιαίτερο φλερτ πετούσε κάποια υπονοούμενα που και που αλλά τίποτα ξεκάθαρο το κλίμα όμως έστω και υποσυνείδητα είχε δημιουργηθεί κλείνουμε ραντεβού για το άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους μην τα πολυλογώ, εμφανίζεται ένα παιδί που ήταν τουλάχιστον 150 κιλά όταν συνειδητοποιώ πως ήταν αυτός που περίμενα, ήμουν κουμπωμένη μέχρι εκεί που δεν πάει κατάλαβε αυτός τι παίχτηκε (προφανώς) και μου λέει την εξής κορυφαία δικαιολογία: να ξέρεις είχα ένα ορμονικό πρόβλημα τον τελευταίο μήνα και πήρα κάποια παραπάνω κιλά έκανα πως τον πίστεψα, πήγαμε να πιούμε τον καφέ μας και μετά έκοψα επαφές διακριτικά δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση οποιουδήποτε θα μπορούσε όμως αν μη τι άλλο να με προετοιμάσει ψυχολογικά δεν έχω καν ιδέα αν οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ήταν δικές του πριν από το "ορμονικό πρόβλημα" και όντως στην πορεία έβαλε .......70-80 κιλά ή τις βρήκε από το ιντερνετ (επίτηδες θολές για να μην καταλαβαίνει η άλλη αν όντως μοιάζει ή όχι) το να εμφανίζει όμως κάποιος ένα προφίλ που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, ήταν για μένα κατακριτέο αν είχε φωτογραφίες που όντως αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό θα ήταν και πάλι να πήγαινα για καφέ μαζί του (ως φοιτήτρια εξάλλου είχα βγει εξάλλου για καφέ μέσω ιντερνετ με πολλά άτομα) αλλά με την ....στρατηγική του (δεν μπορώ να το ονομάσω κάπως αλλιώς) με ξενέρωσε Κορυφαίο!!!! Ούτε στις ταινίες δε γίνονται αυτά! Χχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Εγω ομως οπως ειπα δεν με νοιαζει καθολου αν η γυναικα που θα βρω ειναι ομορφη η μπαζο. Γι αυτο κοριτσια στειλτε μου μηνυμα ακομα και εσεις που δεν εισαι τοσο ομρρφες. Αρκει να ξερετε τι θελετε βεβαια δηλαδη σχεση και οχι απλα να βγειτε για ενα καφε! Πρόσεξε γιατί παίζεις στο όριο της ψύχωσης! Οι ψυχάκηδες τρομάζουν τις γυναίκες!
deesnider Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά ειναι ανθρωπιστικό και μετά φορολογικο. Αλλα αυτο λεω αν υπηρχε νομιμοτητα θα μπορουσε ο καθε χριστιανιος να διασκεδάσει οπως θέλει και ειναι δικαιωμά του και ταυτοχρονα οι αρχές θα μπορουσαν να κάνουν ελεγχους παντου για την καταπατηση των ανθρπινων δικαιωμάτων που λες και εσυ. Αρχικά είναι ανθρωπιστικό αλλά, εφόσον γίνεται υπό καθεστώς πλήρους νομιμότητας, μπορεί ο καθένας να ασκεί το ανθρωπιστικό αλλά και διασκεδαστικό του δικαίωμα, να ασελγεί πάνω σε αιχμάλωτες, χωρίς τύψεις μήπως τυχόν και δεν τους πληρώνει τις υπερωρίες η εργοδοσία. Εντάξει, τώρα το κατάλαβα... 2
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κορυφαίο!!!! Ούτε στις ταινίες δε γίνονται αυτά! Χχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Πρόσεξε γιατί παίζεις στο όριο της ψύχωσης! Οι ψυχάκηδες τρομάζουν τις γυναίκες! 1
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Off topic αλλά αξίζει.26χρονος φίλος πριν λίγα χρόνια οδηγάει το σκούτερ του κάπου στην Αθήνα,φλας πάνω σε κεντρικό να στρίψει αριστερά,σταματάει πάνω στη λωρίδα...ΜΠΑΜ μια τύπισσα,εμφανίσιμη,γύρω στα 40+ τον χτυπάει από πίσω,τον σωριάζει κάτω. Γνωστοί άθεοι όλοι μας,την αρχίζει στις παναγίες,βγαίνει εκείνη έξω,είχε και παιδί από πίσω,"συγγνώμη και συγγνώμη,γύρισα πίσω να δω τον μικρό και δεν πρόσεξα και κάτι τέτοια.Τις επόμενες μέρες τον πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνει κλπ.Μην τα πολυλογώ,"μπήκε" μερικές φορές ο φίλος για να μάθει κι αυτή να μην προσέχει .Χωρισμένη ήταν,μην αρχίσουν κάποιοι να κράζουν Υ.Γ Τώρα με αυτή την ιστορία,θυμήθηκα και μια φίλη μου που πριν κάτι χρόνια είχε τρακάρει έναν στο φανάρι και μετά βγήκανε! Μάλλον οι τύψεις ε; χαχαχαχα 1
Ishmael Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 1. Το trafficking δεν αφορά μόνο γυναίκες. Αφορά και άντρες και αγόρια. 1 2. Οι πόρνες δεν είναι όλες βιασμένες και διακινούμενες γυναίκες. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του κοριτσιού από Νεπάλ που πουλιέται σε μπουρδέλο στη Μουμπάι και της 22χρονης γυναίκας που επιλέγει ελεύθερα πότε, που, πως και με ποιόν θα μοιραστεί μια ώρα, βγάζοντας περισσότερα λεφτά από όσα θα βγάλει η Νεπαλέζα σε όλη τη ζωή της. 3. Προσωπικά βγάζω το καπέλο σε όσες το κάνουν από επιλογή επειδή το προτιμούν από μονότονες, επαναλαμβανόμενες δουλειές με χαμηλότερες απολαβές. 1
xjps Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει, στο παγκάκι τον γνώρισε... Λογικό να φοβάται. Ο άντρας με είχε πάει δεύτερο ραντεβού σε μια ερημική παραλία νύχτα. 'Ημουν 99% σίγουρη ότι θα με βιάσει και θα με σκοτώσει εκεί πέρα. ...τελικά τι έγινε...???
xjps Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οι Ελληνίδες ή κατα το κοινό Ελεϊνίδες, έχουν σοβαρά προβλήματα ψώνιου. Ατυχώς, η συμπεριφορά αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις μανάδες τους. Ακολουθούν την αρχή: "Τρίχα απο μουνί, τραβάει καράβι"..!Το βλέπω κάθε μέρα.... σπίτι μου..!! 2
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οι Ελληνίδες ή κατα το κοινό Ελεϊνίδες, έχουν σοβαρά προβλήματα ψώνιου. Ατυχώς, η συμπεριφορά αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις μανάδες τους. Ακολουθούν την αρχή: "Τρίχα απο μουνί, τραβάει καράβι"..! Το βλέπω κάθε μέρα.... σπίτι μου..!! Έντονα φαλλοκρατική άποψη,που ως γνωστόν χαρακτηρίζει τους "Ελεηναράδες".Κι αν κάποιες κάνουν αυτό που λες,είναι επειδή οι άντρες τους έχουν δώσει τέτοια ελευθερία.Στο δικό μου το σπίτι πχ δε θα μπορούσα να πω ότι ισχύει τέτοια παροιμία. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οι Ελληνίδες ή κατα το κοινό Ελεϊνίδες, έχουν σοβαρά προβλήματα ψώνιου. Ατυχώς, η συμπεριφορά αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις μανάδες τους. Ακολουθούν την αρχή: "Τρίχα απο μουνί, τραβάει καράβι"..! Το βλέπω κάθε μέρα.... σπίτι μου..!! Ενω ο Ελληνας αντρας υποδειγμα... 3
visualizer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εγω ομως οπως ειπα δεν με νοιαζει καθολου αν η γυναικα που θα βρω ειναι ομορφη η μπαζο. Γι αυτο κοριτσια στειλτε μου μηνυμα ακομα και εσεις που δεν εισαι τοσο ομρρφες. Αρκει να ξερετε τι θελετε βεβαια δηλαδη σχεση και οχι απλα να βγειτε για ενα καφε! Really?? Οι Ελληνίδες ή κατα το κοινό Ελεϊνίδες, έχουν σοβαρά προβλήματα ψώνιου. Ατυχώς, η συμπεριφορά αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στις μανάδες τους. Ακολουθούν την αρχή: "Τρίχα απο μουνί, τραβάει καράβι"..! Το βλέπω κάθε μέρα.... σπίτι μου..!! Τα ιδια σκατα ειμαστε γυναικες και αντρες ..μην το ψαχνεις 2
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έντονα φαλλοκρατική άποψη,που ως γνωστόν χαρακτηρίζει τους "Ελεηναράδες".Κι αν κάποιες κάνουν αυτό που λες,είναι επειδή οι άντρες τους έχουν δώσει τέτοια ελευθερία.Στο δικό μου το σπίτι πχ δε θα μπορούσα να πω ότι ισχύει τέτοια παροιμία. xaxaxa ελλεηναράδες. Ρε παιδια αμαρτια είναι να κλειδωθεί στην 40 σελιδα. Πιο κοσμια.
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 xaxaxa ελλεηναράδες. Ρε παιδια αμαρτια είναι να κλειδωθεί στην 40 σελιδα. Πιο κοσμια. έγραψε ο άλλος ελεηνίδες αν είδες και συφιλιάστηκα 1
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 έγραψε ο άλλος ελεηνίδες αν είδες και συφιλιάστηκα χχαχαχα μαζι δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Ελλεηνιδες και ελλεηναράδες ολοι μαζι πάμε για την νικη! 1
*nenya* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Όσοι όμως τελικά τα μπλέκετε μ'αυτές που κράζετε....σκεφτείτε την φράση "όμοιος ομοίω αεί πελάζει". 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις