DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αρχικά είναι ανθρωπιστικό αλλά, εφόσον γίνεται υπό καθεστώς πλήρους νομιμότητας, μπορεί ο καθένας να ασκεί το ανθρωπιστικό αλλά και διασκεδαστικό του δικαίωμα, να ασελγεί πάνω σε αιχμάλωτες, χωρίς τύψεις μήπως τυχόν και δεν τους πληρώνει τις υπερωρίες η εργοδοσία. Εντάξει, τώρα το κατάλαβα... Εγω θα ψάξω αυτά που ειπες θα ξαναψάξω μάλλον.... γιατι η κατασταση που περιγράφεις προφανως και δεν με βρισκει ουτε αδιάφορο αλλα ουτε και σύμφωνο. Αν και μου φαινεται περιεργο πχ σε ένα σπιτι που προσφέρουν υπηρεσίες αισθησιακου μασάζ όπως λένε .... και έχουν πάει αρκετοι από εμάς (κάποιοι και με τις κοπέλες τους -ναι υπάρχει και αυτή η οπτική-) που βλέπεις ότι οι γυναικες είναι στην ουσια τα αφεντικά εκει μέσα να είναι αιμχάλωτες.... μάλλον αιχμάλωτες του ευκολου χρηματος θα τις χαρακτηριζα γιατι εκει είναι επισκεψη και 60αρικο .... δεν είναι παρακμιακο μπορδελο του μεταξουργείου με 10 ευρω και 10 λεπτά χρονο και τους πακηδες να περιμενουν στην ουρα .... σου ειπα και χθες μιλάμε για κυριλέ καταστάσεις. Σε αυτά τα μπορδελα είναι δουλεια της αστυνομιας να κάνει εφοδους και να προσαγάγει άτομα για προανάκριση ειδικα αμα δεν έχουν χαρτια και είναι παράνομοι. κατά τα αλλα το πληρωμένο σεξ υπηρχε από παντα και ολοι οι μεγάλοι φιλοσοφοι - λογοτεχνες και ακομα προσωπα διεθνους φημης όπως ποδοσφαιριστες κτλπ έχουν υπάρξει πελάτες κατά περιοδους. Είναι και αυτοι ξεφτιλισμένοι? Που να δεις στα swingeradika τι γινεται .... που παρτουζώνονται οι γυναικες τους με 4-5 άτομα μπροστά τους .... και αυτοι παρτουζώνουν άλλες μετά.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έντονα φαλλοκρατική άποψη,που ως γνωστόν χαρακτηρίζει τους "Ελεηναράδες".Κι αν κάποιες κάνουν αυτό που λες,είναι επειδή οι άντρες τους έχουν δώσει τέτοια ελευθερία.Στο δικό μου το σπίτι πχ δε θα μπορούσα να πω ότι ισχύει τέτοια παροιμία. Όταν πας να κάνεις σχόλιο προς υποστήριξη των γυναικών ως πλήρεις προσωπικότητες αλλά εκεί που μιλάς περνάει μία με τέλειο κώλο και ξεχνάς τι θα έλεγες. 2
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τσάμπα το κουράζετε... δεν θα αλλάξει κανείς άποψη. Πόρνες θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση. Το ίδιο και για γούνες (που μπορεί να είναι από ζώα σε κλουβιά στην Κίνα), ηλεκτρονικά (εργαζόμενοι στην Foxconn που πηδάνε από τα παράθυρα), γάλα (κι εκεί οι vegans λένε ότι βιάζονται οι αγελάδες). Στο μακρινό μέλλον θα έχουμε ρομποτίνες (που δεν θα τις ξεχωρίζεις από πραγματική γυναίκα) που θα σου βγάζουν όλα τα γούστα με μηδέν απαιτήσεις και θα δείτε τις ανθρώπινες ιερόδουλες να βγαίνουν στους δρόμους να διαδηλώνουν γιατί τους τρώνε το ψωμί τα ρομπότ. Μετά βέβαια μπορεί να αρχίσουν να ζητάνε και τα ρομπότ ανθρώπινα δικαιώματα (αν υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσουν συνείδηση), αλλά το πήγα πολύ μακριά τώρα... το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα βλέπει την παρούσα συζήτηση και θα γελάει. 3
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Όταν πας να κάνεις σχόλιο προς υποστήριξη των γυναικών ως πλήρεις προσωπικότητες αλλά εκεί που μιλάς περνάει μία με τέλειο κώλο και ξεχνάς τι θα έλεγες. Δεν καταλαβαίνω το κακό,ανέφερε κάποιος ότι το μνι σέρνει καράβι.Κάτι άσχημο.Απάντησα ότι αν συμβαίνει αυτό,είναι επειδή κάποιος τους το επέτρεψε,δεν νομίζω να κάνουν ότι γουστάρουν.Αν μία αρχίσει να μου ζητάει δώρα συνεχώς θα τη στείλω,δε θα κάτσω να το ανεχτώ,αυτό εννοώ.Όλα αυτά λειτουργούν αμφίδρομα. 1
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ποια κοπέλα θέλει να την πηδάει όποιος ηλικιωμένος, ή βρωμιάρης γουστάρει; ακόμα και να μην το κάνει επειδή την αναγκάζουν (πολλές φορές με τη βία), αλλά από επιλογή, είναι καθαρά οικονομικό το θέμα και όχι επειδή γουστάρει να πηδιέται από χόμπι με random τύπους 6
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τσάμπα το κουράζετε... δεν θα αλλάξει κανείς άποψη. Πόρνες θα υπάρχουν όσο υπάρχει ζήτηση. Το ίδιο και για γούνες (που μπορεί να είναι από ζώα σε κλουβιά στην Κίνα), ηλεκτρονικά (εργαζόμενοι στην Foxconn που πηδάνε από τα παράθυρα), γάλα (κι εκεί οι vegans λένε ότι βιάζονται οι αγελάδες). Στο μακρινό μέλλον θα έχουμε ρομποτίνες (που δεν θα τις ξεχωρίζεις από πραγματική γυναίκα) που θα σου βγάζουν όλα τα γούστα με μηδέν απαιτήσεις και θα δείτε τις ανθρώπινες ιερόδουλες να βγαίνουν στους δρόμους να διαδηλώνουν γιατί τους τρώνε το ψωμί τα ρομπότ. Μετά βέβαια μπορεί να αρχίσουν να ζητάνε και τα ρομπότ ανθρώπινα δικαιώματα (αν υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσουν συνείδηση), αλλά το πήγα πολύ μακριά τώρα... το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα βλέπει την παρούσα συζήτηση και θα γελάει. Ε δεν με πειράζει αμα θα γελάει .... γιατι εγω δεν ζω στην εποχη του. Ζω σε αυτή την εποχη που είμαι με αυτά τα δεδομένα! Οποτε ας γελάει. Προφανως και θα διαδηλώσουν γιατι κάποιες την κάνουν συνειδητα τη δουλειά τους. Κατά τα αλλα βλέπεις και εσυ ότι υπάρχουν βεβαια θέματα και για τις γουνες .... και για τα κρέατα που τα σφάζουμε και τα τρωμε .... και τους εργαζομενους στην Κινα που μας προσφέρουν τεχνολογια και αυτοι αμείβονται με ένα πιάτο ρυζι την ημερα κτλπ κτλπ.
VonLoutsos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Βλέπεις από την ματιά του φωτογράφου...η καλλίπυγος δεσποινίδα, βλέπει με τα μάτια της καρδιάς...Μόλις μπήκε ο χρόνος, μην είστε κακεντρεχείς και κακοί.
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω το κακό,ανέφερε κάποιος ότι το μνι σέρνει καράβι.Κάτι άσχημο.Απάντησα ότι αν συμβαίνει αυτό,είναι επειδή κάποιος τους το επέτρεψε,δεν νομίζω να κάνουν ότι γουστάρουν.Αν μία αρχίσει να μου ζητάει δώρα συνεχώς θα τη στείλω,δε θα κάτσω να το ανεχτώ,αυτό εννοώ.Όλα αυτά λειτουργούν αμφίδρομα. ε φιλε εντάξει δεν θα τις δώσεις εσυ δώρα θα τα δώσει ο άλλος ... το θεμα δεν είναι τα δώρα ούτως ή αλλως μια ζωη θα πληρώνουμε είναι γνωστο αυτό..... τα λεφτά είναι για να χαλιούνται όταν πρέπει. Για αυτό και εγω έχω φυτιλιάσει και 300 ευρω για να περάσω καλά σε ένα διαστημα 2 εβδομάδων. Τα ιδια λεφτά αμα τα έδινες για δώρο σε μια γκομενιτσα θα έκανε τουμπες. Ποσο κάνει πχ μια καλή τσάντα να της κάνεις δωρο? ή να πάτε μια εκδρομή και να τα πληρώσεις όλα? το θεμα είναι ότι μερικές ειναι ψωνάρες και αυτό δυσκολευει και αυτόν που κανει προσεγγιση και τελικά δεν την ριχνει αλλα και εκεινον που τελικα την ριχνει και αυτος δεν θα περάσει και τελεια μη νομιζεις.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω το κακό,ανέφερε κάποιος ότι το μνι σέρνει καράβι.Κάτι άσχημο.Απάντησα ότι αν συμβαίνει αυτό,είναι επειδή κάποιος τους το επέτρεψε,δεν νομίζω να κάνουν ότι γουστάρουν.Αν μία αρχίσει να μου ζητάει δώρα συνεχώς θα τη στείλω,δε θα κάτσω να το ανεχτώ,αυτό εννοώ.Όλα αυτά λειτουργούν αμφίδρομα. Δεν καταλαβαίνεις το στραβοπάτημα του να στηρίζεις τις γυναίκες σε μία πρόταση και να λες "αυτά τα κάνουν επειδή τους έχουν δώσει ελευθερία οι άντρες τους" στην επόμενη; Ίσως ήταν απλά ατυχής επιλογή λέξεων, ίσως άλλα ή και άλλα πράγματα, whatever, δεν έχει σημασία. Απλά το λέω γιατί η επιλογή των λέξεων ήταν πραγματικά πολύ ατυχής και ίσως την επόμενη φορά να θες να το πεις διαφορετικά.
bedazzled Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Η ξενερα μου ηταν στο οτι μεσω φωτογραφιων και αυτων που μου ειπε (τρεξιμο, ποδοσφαιρο) μου παρουσιαζε εναν ανθρωπο εντελως διαφορετικο απο αυτον που πραγματικα ηταν Αυτος ειχε κομπλεξ με την εμφανιση του αλλιως θα ειχε ενα προφιλ στο zoo που ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα Κατακριτέο είναι σίγουρα αυτό το φαινόμενο: Που να δεις στα swingeradika τι γινεται .... που παρτουζώνονται οι γυναικες τους με 4-5 άτομα μπροστά τους .... και αυτοι παρτουζώνουν άλλες μετά. Το swinging (αμοιβαία συναίνεση) είναι πολύ πιο τίμιο από το κρυφο/ξενοπήδημα (που πάει σύννεφο στην Ελλάδα)... είναι όμως πολύ προχώ για μια ανατολίτικη χώρα.
countass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ε φιλε εντάξει δεν θα τις δώσεις εσυ δώρα θα τα δώσει ο άλλος ... το θεμα δεν είναι τα δώρα ούτως ή αλλως μια ζωη θα πληρώνουμε είναι γνωστο αυτό..... τα λεφτά είναι για να χαλιούνται όταν πρέπει. Για αυτό και εγω έχω φυτιλιάσει και 300 ευρω για να περάσω καλά σε ένα διαστημα 2 εβδομάδων. Τα ιδια λεφτά αμα τα έδινες για δώρο σε μια γκομενιτσα θα έκανε τουμπες. Ποσο κάνει πχ μια καλή τσάντα να της κάνεις δωρο? ή να πάτε μια εκδρομή και να τα πληρώσεις όλα? το θεμα είναι ότι μερικές ειναι ψωνάρες και αυτό δυσκολευει και αυτόν που κανει προσεγγιση και τελικά δεν την ριχνει αλλα και εκεινον που τελικα την ριχνει και αυτος δεν θα περάσει και τελεια μη νομιζεις. Και μετά θα παραπονιέται ο άλλος ότι όλες είναι ίδιες...Όταν παίρνεις 4-5 κατοστάρικα,και θες πραγματικά να τα χαλάσεις όταν πρέπει,δεν τα χαλάς σε μία τσάντα για ένα τσόλι που θα έκανε τούμπες γι'αυτήν.Ούτε την κερνάς,ούτε τίποτα,χωρίς να είμαι τόσο απόλυτος,το έχω κάνει αλλά σπάνια,μη χάνει και την αξία του.Ή είμαστε ίσοι ή δεν είμαστε εγώ αυτό πιστεύω. Δεν καταλαβαίνεις το στραβοπάτημα του να στηρίζεις τις γυναίκες σε μία πρόταση και να λες "αυτά τα κάνουν επειδή τους έχουν δώσει ελευθερία οι άντρες τους" στην επόμενη; Ίσως ήταν απλά ατυχής επιλογή λέξεων, ίσως άλλα ή και άλλα πράγματα, whatever, δεν έχει σημασία. Απλά το λέω γιατί η επιλογή των λέξεων ήταν πραγματικά πολύ ατυχής και ίσως την επόμενη φορά να θες να το πεις διαφορετικά. Καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά όσο το κοιτάω δε βλέπω κάτι το μεμπτό,ίσως να είναι λίγο ελλιπές.Μαλάκες υπάρχουν και άντρες και γυναίκες.Αν κάποια γυναίκα,σε κάποιο σπιτικό,σέρνει καράβια,δε φταίνε όλες οι γυναίκες.Αλλά αν όντως το κάνει,είναι επειδή κάποιος τους έχει δώσει την ελευθερία να το κάνουν,δεν την πήραν από μόνες τους.Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος άντρας μιλάει και φέρεται όπως γουστάρει στη γυναίκα του.Αυτή του το επιτρέπει,δεν είναι μόνο αυτός μαλάκας.Εξαιρούνται περιπτώσεις βέβαια όπου παρατηρείται βία. Και σταματάω εδώ γιατί ξεφυγα...
DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και μετά θα παραπονιέται ο άλλος ότι όλες είναι ίδιες...Όταν παίρνεις 4-5 κατοστάρικα,και θες πραγματικά να τα χαλάσεις όταν πρέπει,δεν τα χαλάς σε μία τσάντα για ένα τσόλι που θα έκανε τούμπες γι'αυτήν.Ούτε την κερνάς,ούτε τίποτα,χωρίς να είμαι τόσο απόλυτος,το έχω κάνει αλλά σπάνια,μη χάνει και την αξία του.Ή είμαστε ίσοι ή δεν είμαστε εγώ αυτό πιστεύω. Καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά όσο το κοιτάω δε βλέπω κάτι το μεμπτό,ίσως να είναι λίγο ελλιπές.Μαλάκες υπάρχουν και άντρες και γυναίκες.Αν κάποια γυναίκα,σε κάποιο σπιτικό,σέρνει καράβια,δε φταίνε όλες οι γυναίκες.Αλλά αν όντως το κάνει,είναι επειδή κάποιος τους έχει δώσει την ελευθερία να το κάνουν,δεν την πήραν από μόνες τους.Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος άντρας μιλάει και φέρεται όπως γουστάρει στη γυναίκα του.Αυτή του το επιτρέπει,δεν είναι μόνο αυτός μαλάκας.Εξαιρούνται περιπτώσεις βέβαια όπου παρατηρείται βία. Καλα στην Ελλάδα ισος δεν εισαι. Να το ξέρεις αυτό! Επισης ελευθεριες σαν δεσμευμένος σπάνια θα έχεις. Εγω εχω μερικούς φιλους που από τοτε που βρηκανε σχέση μονοι τους δεν έχουν βγει ποτέ. Οι 2 κολλητοι μου είναι ο ένας χωρις σχέση (μονιμα) αλλα πολύ σοβαρο παιδι ουτε σε πτανες πάει. Απορω πως την βγάζει ωρες ωρες και άλλος ένας είναι φοβερος μπορει δηλαδή να κανει τα παντα και με την κοπελα βγαινει και μπορει να πάμε για καφέ και να παίξουμε και πλεϋστεησον ή να δουμε μπαλιτσα.
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά όσο το κοιτάω δε βλέπω κάτι το μεμπτό,ίσως να είναι λίγο ελλιπές.Μαλάκες υπάρχουν και άντρες και γυναίκες.Αν κάποια γυναίκα,σε κάποιο σπιτικό,σέρνει καράβια,δε φταίνε όλες οι γυναίκες.Αλλά αν όντως το κάνει,είναι επειδή κάποιος τους έχει δώσει την ελευθερία να το κάνουν,δεν την πήραν από μόνες τους.Το ίδιο ισχύει και αν κάποιος άντρας μιλάει και φέρεται όπως γουστάρει στη γυναίκα του.Αυτή του το επιτρέπει,δεν είναι μόνο αυτός μαλάκας.Εξαιρούνται περιπτώσεις βέβαια όπου παρατηρείται βία. Φυσικά την πήραν από μόνες τους, τι έκαναν, ρώτησαν "άντρα μου ΟΚ να σε χειραγωγώ ή έχεις κάποια αντίρρηση"; Καταλαβαίνω βέβαια το δικό σου σκεπτικό αλλά κανείς (άντρας/γυναίκα) δε ζητάει προκαταβολικά άδεια να είναι μαλάκας. Απλά φέρεται σα μαλάκας γιατί έτσι και βλέπουμε μετά τι αντιδράσεις θα υπάρξουν. Και οι αντιδράσεις δεν πρόκειται βέβαια να τον κάνουν άνθρωπο από μαλάκα, απλά του λες πάρε τη μαλακία που σε δέρνει και πήγαινέ την αλλού.
Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν αφηνετε στην ακρη τη πορνεία να μιλήσουμε για πρωτα ραντεβού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις