Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από τόσο καιρό, μόλις με πήραν (χωρίς απόκρυψη) με ηχογραφημένο μύνημα ότι κέρδισα 800 ευρώ για σούπερ μαρκετ, να πατήσω το 1 κλπ. :-(

Ούτε να διασκεδάσουμε δεν μπορούμε πια με τα ηχογραφημένα.

Δημοσ.

Μετά από τόσο καιρό, μόλις με πήραν (χωρίς απόκρυψη) με ηχογραφημένο μύνημα ότι κέρδισα 800 ευρώ για σούπερ μαρκετ, να πατήσω το 1 κλπ. :-(

Ούτε να διασκεδάσουμε δεν μπορούμε πια με τα ηχογραφημένα.

πατας το ενα και μετα σου λενε οτι πρεπει να καλεσεις 090 πλεον 90 για να παρεις την προσφορα.

Δημοσ.

Με απόκρυψη δεν απαντάω ποτέ. Ούτε στο επαγγελματικό μου. Και δικαιολογίες του στυλ η συσκευή έχει πρόβλημα (το έχω ακούσει και αυτό) δε με αφορούν. 

• Like 2
Δημοσ.

απανταω δν εχω θεμα.αυτο που δεν κανω ειναι να καλω πισω σε αγνωστους αριθμους.αμα δν βρω καποιο στοιχειο που ανηκει δεν ασχολουμαι.

Δημοσ.

Δεν απαντώ και είμαι συνήθως πολύ διστακτικός στο να απαντήσω σε νούμερο το οποίο δεν έχω στις επαφές. Ευτυχώς είμαι αρκετά αγενής και το κλείνω με τι μία όταν πρόκειται για πωλήσεις etc.

Δημοσ.

Σας ενοχλούν τόσο πολύ με απόκρυψη;  :shock:

Εμενα εχουν κατι αιωνες να με παρουν χωρις αριθμο ισχυει λογικά αυτο που γραφτηκε...

Δεν θα έκανα ποτέ φραγή απόκρυψης, μόνο αν μου κάνανε πλάκες θα το σκεφτόμουνα...

Που ξέρω αν δεν θα με πάρει κάνα δικός μου  με απόκρυψη που θα τύχει να χρειάζεται βοήθεια (λέμε τώρα)... γι αυτό θα σηκώσω και απόκρυψη. 

Εξάλλου απορριπτω και με αριθμο εταιριες οταν με παιρνουνε δεν αλλαζει αυτό...

Δημοσ.

Πάντως με αποκρυψη παίρνουν πολλές εταιρείες δημοσκοπήσεων για έρευνες αγοράς ή πολιτικές δημοσκοπήσεις. Ο λόγος είναι ότι κάνουν διάφορες μυστικές δημοσκοπησεις χωρίς να λένε το όνομα και δεν θέλουν να φαίνεται ο αριθμός.

Btw, μόνο σε μένα παίρνει τουλάχιστον 2-3 φορές τον χρόνο κάποιος μαλάκας ακόμα και με νούμερο και δεν μιλάει;

Δημοσ.

Και γω αυτοματο block στις αποκρυψεις! Η q ειχα καποτε και αν σε καλουσαν με απόκρυψη εβγαινε τηλεφωνητρια κ ελεγε: ο συνδομητης που καλεσατε δεν επιθυμεί κλησεις με αποκρυψη , βγαλτε την απόκρυψη και ξαναπροσπαθηστε

Δημοσ.

Θα σε ξαναπαρουν μεχρι τελικης πτώσεως γιατί οι τηλεφωνητριες μαλλον πληρώνονται με πόσους καλουν,εχουν καποιο συστημα αξιολογισης.

Δημοσ.

Θα σε ξαναπαρουν μεχρι τελικης πτώσεως γιατί οι τηλεφωνητριες μαλλον πληρώνονται με πόσους καλουν,εχουν καποιο συστημα αξιολογισης.

Ενίοτε υπάρχει στοχοθεσία αλλά εξαρτάται για το τι εταιρία μιλάμε (και ποιος ο σκοπός της outbound κλήσης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...