washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχον κάποιοι εδω μέσα (λέμε με washcloud ) που συστηματικά σχολιάζουν ότι γράφουν οι κυρίες του insomnia. Αγαπητοί... 1) δεν προκυτε να βρείτε ταίρι με αυτο τον τροπο. 2) εδω μπαίνουμε και εμείς να διαβάσουμε κανά ανέκδοτο να γελάσουμε λιγάκι. Δεν με ενδιαφέρει αν σου άρεσε η όχι το ανέκδοτο, και πόσο μάλλον αν το κανείς συστηματικά. Μάθε πρώτα μάστορα να γράφεις το "πρόκειται" και μετά αν είναι στείλε μου προσωπικό μήνυμα να μου εξομολογηθείς όσες ιδεοληψίες σε κατατρέχουν συστηματικά. Επίσης να σου πω ήδη από εδώ ότι δε μ' ενδιαφέρει αν σου αρέσουν ή όχι οι σχολιασμοί μου, κι αν δε σου φτάνει, με την ευκαιρία της προσωπικής συζήτησης θα διευκολυνθώ να στο εκφράσω πιο παραστατικά (μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν σε υποχρεώνει κανείς να με διαβάζεις ή να μου ζαλίζεις το ταίρι).
marios_geo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Είναι αδύνατο να μην σε διαβάσει κανείς. 8χιλ μηνύματα έχεις. Όπως και να έχει κουράσες. Κάθε δυο post τσουπ και ο σχολιασμός σου. Ας αποφασίσει ο moderator. Μέχρις στιγμής τουλάχιστον 25 συμφωνούν μαζί μου. Υ.Γ. Όπως και να γράφεται το πρόκειται, ταίρι δεν θα βρεις
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υ.Γ. Όπως και να γράφεται το πρόκειται, ταίρι δεν θα βρεις χαχαχαχαχαχαχα!!! Έγραψε!
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχον κάποιοι εδω μέσα (λέμε με washcloud ) που συστηματικά σχολιάζουν ότι γράφουν οι κυρίες του insomnia. Αγαπητοί... 1) δεν προκυτε να βρείτε ταίρι με αυτο τον τροπο. καλα ουτε και εσυ προκειται να βρεις ταιρι οταν μπαινεις σε " ειμαι ιπποτης και προστατευω τις κυριες του insomnia" mode
PavelX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Όσες φορές και να διαβάσω το post του marios_geo δεν μπορώ να εντοπίσω το κομμάτι "είμαι ιππότης και προστατεύω τις κυρίες του insomnia". Μια χαρά τα είπε. 1 post με ανέκδοτο και 10 post σχολιασμούς έχει καταντήσει το thread.
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Όσες φορές και να διαβάσω το post του marios_geo δεν μπορώ να εντοπίσω το κομμάτι "είμαι ιππότης και προστατεύω τις κυρίες του insomnia". Μια χαρά τα είπε. 1 post με ανέκδοτο και 10 post σχολιασμούς έχει καταντήσει το thread. αν το διαβαζες καλυτερα...
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ως γυναικα παντως δεν ενιωσα κατι τετοιο viper.
gnsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μάθε πρώτα μάστορα να γράφεις το "πρόκειται" και μετά αν είναι στείλε μου προσωπικό μήνυμα να μου εξομολογηθείς όσες ιδεοληψίες σε κατατρέχουν συστηματικά. Επίσης να σου πω ήδη από εδώ ότι δε μ' ενδιαφέρει αν σου αρέσουν ή όχι οι σχολιασμοί μου, κι αν δε σου φτάνει, με την ευκαιρία της προσωπικής συζήτησης θα διευκολυνθώ να στο εκφράσω πιο παραστατικά (μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν σε υποχρεώνει κανείς να με διαβάζεις ή να μου ζαλίζεις το ταίρι). Είσαι ο ίδιος που όταν του λέγαμε να μην διαβάζει τα posts του hackew32 απο το 9gag μας τα κανε τσουρέκια; καλα ουτε και εσυ προκειται να βρεις ταιρι οταν μπαινεις σε " ειμαι ιπποτης και προστατευω τις κυριες του insomnia" mode ελλάς-γαλλία συμμαχία; εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο στο post του marios_geo αντίθετα είδα αυτό που είπε . ! Όσες φορές και να διαβάσω το post του marios_geo δεν μπορώ να εντοπίσω το κομμάτι "είμαι ιππότης και προστατεύω τις κυρίες του insomnia". Μια χαρά τα είπε. 1 post με ανέκδοτο και 10 post σχολιασμούς έχει καταντήσει το thread. +1000,ούτε εγώ είδα κάτι τέτοιο
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Είσαι ο ίδιος που όταν του λέγαμε να μην διαβάζει τα posts του hackew32 απο το 9gag μας τα κανε τσουρέκια; ελλάς-γαλλία συμμαχία; εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο στο post του marios_geo αντίθετα είδα αυτό που είπε . ! +1000,ούτε εγώ είδα κάτι τέτοιο ως γυναικα παντως δεν ενιωσα κατι τετοιο viper. Υπάρχον κάποιοι εδω μέσα (λέμε με washcloud ) που συστηματικά σχολιάζουν ότι γράφουν οι κυρίες του insomnia. Αγαπητοί... 1) δεν προκυτε να βρείτε ταίρι με αυτο τον τροπο. οπου υπογραμμιση φανταζεστε οσο για το ανυπαρκο 2 σημαιουλες συμμαχια το αφηνω να πεσει
gnsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 viper 200 5 Τον υπερασπιζόσουν και στο θέμα με τις εικόνες(θεός σχωρέστες) απο το 9 gag ενώ τώρα λέει ότι του λέγαμε εκεί για να έχει 30+ θετικές ο marios_ geo πάει να πει ότι μπήκε σε "επιτέλους κάποιος πρέπει να το πει" mode .
Nikosgiann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 με τις ιδιες βλακειες οπως στις εικονες,θα κλειδωθει κ αυτο εδω..
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 viper 200 5 Τον υπερασπιζόσουν και στο θέμα με τις εικόνες(θεός σχωρέστες) απο το 9 gag ενώ τώρα λέει ότι του λέγαμε εκεί για να έχει 30+ θετικές ο marios_ geo πάει να πει ότι μπήκε σε "επιτέλους κάποιος πρέπει να το πει" mode . αν διαβαζεις ετσι οπως γραφεις τοτε φυσικο ειναι να μην καταλαβαινεις... το θεμα με τις foto υπηρχε στο οτι ηταν αρχαιες μην κουραζεις πραγματα οταν δεν εχεις concrete επιχειρηματα
feodor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Επιστροφη στο on topic με ενα "κρυο" ανεκδοτο Δυο ντοματες περπατανε στο δρομο. Λεει η μια στην αλλη: -Αχ, μια νταλικα!-"πλουτς" -Τι?-"πλατς" :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.