Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι προθεσμιακές έχουν τα μαύρα τους τα χάλια αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιοι αποταμιευτικοί με κάτι ελαφρώς καλύτερο. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο ένα στην Πειραιώς με 1,4%, ξέρει κανείς για τίποτα καλύτερο? Δεν θέλω ασφαλιστικό.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τυπε απλα ξεχνα το...για Ελλαδα..

πανε οι εποχες που εκλεινες 10 μυρια δραχμες και σε εναν χρονο ειχες αλλα 2...

τωρα κλεινεις 10 χιλιαρικα για εναν χρονο και περνεις πισω 50 ευρω... ενω η τραπεζα μπορει δυνητικα να επενδυσει οπως θελει αυτα τα χρηματα που της εδωσες... φαντασου να δωσει δανειο πχ για αυτοκινητο αξιας 10 χιλιαδων... θα παρει τοκο 1000-1500  ευρω, και θα σου δωσει πισω τα 50...

χμμμμμ :devil: :devil: :devil: :devil:

• Like 3
Δημοσ.

τσουκου.

η πειραιως εχει το μεγαλυτερο αυτη τη στιγμη https://www.tsig.gr/lang-el/savings-accounts

ακομα και οι προθεσμιακες μαυρια χαλια https://www.tsig.gr/lang-el/prothesmiakes

θεωρητικα δεν θα επρεπε ομως να εχουν πιο μεγαλα επιτοκια για να δελεασουν ωστε να επιστρεψει ο κοσμος τα λεφτα στις τραπεζες (οσοι εχουν τελοσπαντων);

Δημοσ.

'Εντάξει, το 1,4% δεν είναι κακό από το τίποτα. Κάτι παρόμοιο δεν έχουν άλλες τράπεζες?

Edit: Στα Χανια βλεπω 1,6%, ωραία.

Δημοσ.

τσουκου.

η πειραιως εχει το μεγαλυτερο αυτη τη στιγμη https://www.tsig.gr/lang-el/savings-accounts

ακομα και οι προθεσμιακες μαυρια χαλια https://www.tsig.gr/lang-el/prothesmiakes

θεωρητικα δεν θα επρεπε ομως να εχουν πιο μεγαλα επιτοκια για να δελεασουν ωστε να επιστρεψει ο κοσμος τα λεφτα στις τραπεζες (οσοι εχουν τελοσπαντων);

...και που να τα βρουν μετα να στα δωσουν, αφου ολες πανε για

lock.png

• Like 1
Δημοσ.

Πας γυρευοντας μου φαινεται.. το μηνυμα μου το ειδες? κοιτα για εξω, λογικα ευκολα ανοιγεις εναν λογαριασμο στις επομενες διακοπες σου στην ιταλια, γαλλια, γερμανια κλπ

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο και τις προθεσμιακες εξαμήνου κυρίως σε εθνική και alpha. Συνδυάζονται και με τα μπόνους προγραμματα τους και έχουν ελάχιστα καλύτερο επιτόκιο. Βέβαια για καλή απόδοση (και εννοώ για απόδοση γύρω στα 2500 το χρόνο) θες ελάχιστο κεφάλαιο 50.000 σε ετήσια προθεσμία. Νομίζω κάτι τέτοιο είχε η εθνική αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Αν κ νομίζω 50.000 δεν θα ρισκαρα να τα κλείσω σε ευρωπαϊκή τράπεζα....

Δημοσ.

υπολογίστε και το φόρο που σας κρατάει η τράπεζα από το πρώτο cent τόκου για να δοθεί στην εφορία (φαίνεται στη δήλωσή σας, μάλιστα σαν έξτρα εισόδημα μπορεί και να ανεβάσει την εισφορά αλληλεγγύης σας...) 

αυτή τη στιγμή έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ πάνε να σε δελεάσουν με τίποτα προγράμματα επιστροφών , bonus και γενικά πόντων παρά με τους ίδιους τους τόκους 

Δημοσ.

Βέβαια για καλή απόδοση (και εννοώ για απόδοση γύρω στα 2500 το χρόνο) θες ελάχιστο κεφάλαιο 50.000 σε ετήσια προθεσμία. Νομίζω κάτι τέτοιο είχε η εθνική αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη. Αν κ νομίζω 50.000 δεν θα ρισκαρα να τα κλείσω σε ευρωπαϊκή τράπεζα....

Που το ακουσες αυτό?

Ο αδελφος μου εκλεισε πρoσφατα 50 χιλιαρικα για ενα χρονο, γυρω στα 300€ θα παρει :)

Τα χρηματα πλεον τα κλεινεις για να στα φυλανε, όχι για να κερδισεις.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω μια ενσταση, δεν βαζουμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.

• Like 6
Δημοσ.

ολες τα μαυρα τους τα χαλια εχουν. Αν μας διωξουν απ το Ευρω ή το διαλυσουν, οι καταθεσεις σας θα γινουν κουρκουμπινια.

Εθνικη μαλλον, λογο σταθεροτητας.

• Like 1
Δημοσ.

Που το ακουσες αυτό?

Ο αδελφος μου εκλεισε πρoσφατα 50 χιλιαρικα για ενα χρονο, γυρω στα 300€ θα παρει :)

Γι αυτό λέω δεν ξέρω αν το πρόγραμμα ισχύει ακόμη. Αλλά νομίζω υπερβαλεις. Αποκλείεται να πάρει μόνο 300 ευρώ. Τι του έδωσαν 0.7%;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...