Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαμαι επιτοκια που υπηρχαν στα Nineties Οπως ειπαν κ αλλοι και κλαιω με τα χαλια μας..

Για να τα θυμάσαι θα πρέπει αρχικά να τα είχες ζήσει.

Κατά τα λεγόμενα σου είσαι κάτω των 25, οπότε στα '90s ή δεν είχες γεννηθεί ακόμη ή ήσουν max 5 χρονών.

Οπότε @@ θυμάσαι τύπε :rolleyes:

• Like 4
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιοι στο είπαν? Αν δεν είναι έτσι, τότε απλά δεν ισχύει το 1,4%.

Στις τράπεζες πάντως δεν κάθονται να τα υπολογίσουν, έχουν προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Κι όμως δεν έχουν προγραμμα, ήταν το πρώτο που ζήτησα και είπε πρέπει να το κάνει χειροκίνητα.

Δημοσ.

Για να τα θυμάσαι θα πρέπει αρχικά να τα είχες ζήσει.

Κατά τα λεγόμενα σου είσαι κάτω των 25, οπότε στα '90s ή δεν είχες γεννηθεί ακόμη ή ήσουν max 5 χρονών.

Οπότε @@ θυμάσαι τύπε :rolleyes:

τυπε πηγενε να δεις αν ερχομαι

24 ειμαι και ημουν 8 χρονων και θυμαμαι τα επιτοκια και το τι και πως καθως απο μικρος ασχοληθηκα γιατι εξ αιτιας αυτων των επιτοκιων και της δουλειας των δικων μου  χτισαμε μια οικογενειακη επιχειρηση....

ενταξει τυπε? ηπιες το τσαι σου?

Δημοσ.

Κι όμως δεν έχουν προγραμμα, ήταν το πρώτο που ζήτησα και είπε πρέπει να το κάνει χειροκίνητα.

Εκεί κολλάς τώρα, και όχι στο ότι δεν ισχύουν αυτά που σου είπε?

Δημοσ.

τυπε πηγενε να δεις αν ερχομαι

24 ειμαι και ημουν 8 χρονων και θυμαμαι τα επιτοκια και το τι και πως καθως απο μικρος ασχοληθηκα γιατι εξ αιτιας αυτων των επιτοκιων και της δουλειας των δικων μου  χτισαμε μια οικογενειακη επιχειρηση....

ενταξει τυπε? ηπιες το τσαι σου?

Πσσσσσσσσ :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

KΑΘΟΛΟΥ ΑΡΚΕΤΑ

πηγενετε να τους χαρισετε τους κοπους σας για 20-30 ευρω :P

ΜΗΝ κλαιγεστε μετα (γιατι υπεθεσες οτι δεν ξερουμε τι θα γινει, ξερω εγω την κατασταση στα οικονομικα και μου φτανει)...

αν θελετε τζογαρετε με αυτον τον τροπο στην Ελλαδα, No problem , μην κλαιγεστε μετα ομως... οταν παιζεις μπορει και να χασεις...

οπως εχασαν και οι ομολογιουχοι του δημοσιου που δεν θα παρουν τιποτα πισω απο αυτα που εδωσαν... και τα ομολογα ειναι μορφη επενδυσης, δεν γινεται παντα να κερδιζεις...μερικες φορες παιζεις και χανεις....

πως αλλωστε θα κερδιζουν και οι εξυπνοιφρεσκα κουλουρια :devil:  http://www.zarpanews.gr/αιτήσεις-πτώχευσης-από-alpha-bank-για-δολ/

Δεν ειναι τοσο απλα. Μια περιουσια ειναι μετρησημη μονο σε μια δεδομενη στιγμη. Επειτα τζογαρεις με μονη διαφκρα το ρισκο.

Πχ αν ειχες 200κ € 1/1/16 σε ευρω, σημερα θα ειχες 200κ € σε ευρω.

Αν τα ειχες σε χρυσο, σημερα θα ειχες 200κ

Αν τα ειχες σε εγεδ, σημερα θα ειχες 206κ

Αν τα ειχες σε 100κ€ και 116κ$ (200κ€ τοτε) σημερα θα ειχες 100κ€ + 116κ$ ή 220κ$ ή 212κ€

Κλπ.

Εαν θες να διατηρήσεις μια περιουσια, συνηθως την σπας και προφανως δεν την βαζεις σε μια μορφη μονο. Φυσικα μιλαμε για μεγαλες περιουσιες. Για 50κ, εγεδ ειναι οτι πρεπει για τα σημερινα δεδομενα. Αντε και καμια συμμετοχη σε κανα εταιρικο ομολογο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλα. Μια περιουσια ειναι μετρησημη μονο σε μια δεδομενη στιγμη. Επειτα τζογαρεις με μονη διαφκρα το ρισκο.

Πχ αν ειχες 200κ € 1/1/16 σε ευρω, σημερα θα ειχες 200κ € σε ευρω.

Αν τα ειχες σε χρυσο, σημερα θα ειχες 200κ

Αν τα ειχες σε εγεδ, σημερα θα ειχες 206κ

Αν τα ειχες σε 100κ€ και 116κ$ (200κ€ τοτε) σημερα θα ειχες 100κ€ + 116κ$ ή 220κ$ ή 212κ€

Κλπ.

Εαν θες να διατηρήσεις μια περιουσια, συνηθως την σπας και προφανως δεν την βαζεις σε μια μορφη μονο. Φυσικα μιλαμε για μεγαλες περιουσιες. Για 50κ, εγεδ ειναι οτι πρεπει για τα σημερινα δεδομενα. Αντε και καμια συμμετοχη σε κανα εταιρικο ομολογο.

Έχεις πίστη στο ελληνικό κράτος (ΕΓΕΔ);

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί κολλάς τώρα, και όχι στο ότι δεν ισχύουν αυτά που σου είπε?

Το site λέει 1,4%, αυτός δεν ήξερε καν ότι υπάρχει τέτοιος λογαριασμός και τον έψαχνε. Αυτα που μου ειπε μετα φανταζομαι ισχυουν (περί οικονομικού έτους κλπ).

Δημοσ.

KΑΘΟΛΟΥ ΑΡΚΕΤΑ

πηγενετε να τους χαρισετε τους κοπους σας για 20-30 ευρω :P

ΜΗΝ κλαιγεστε μετα (γιατι υπεθεσες οτι δεν ξερουμε τι θα γινει, ξερω εγω την κατασταση στα οικονομικα και μου φτανει)...

αν θελετε τζογαρετε με αυτον τον τροπο στην Ελλαδα, No problem , μην κλαιγεστε μετα ομως... οταν παιζεις μπορει και να χασεις...

οπως εχασαν και οι ομολογιουχοι του δημοσιου που δεν θα παρουν τιποτα πισω απο αυτα που εδωσαν... και τα ομολογα ειναι μορφη επενδυσης, δεν γινεται παντα να κερδιζεις...μερικες φορες παιζεις και χανεις....

πως αλλωστε θα κερδιζουν και οι εξυπνοι

φρεσκα κουλουρια :devil:  http://www.zarpanews.gr/%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%87%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-alpha-bank-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%ce%bb/

Τι θα κανουμε οι υπολοιποι, αν εχουμε , και που θα τα βαλουμε δεν σε αφορα για αρχη. Εσυ κανε οτι νομιζεις. Δεν θα σου επιβαλω τι να κανεις.Θαψε τα και στο χωμα αν γουσταρεις. Εσυ μπηκες εδω, απαντας τελειως offtopic και το παιζεις και γνωστης της απολυτης αληθειας. Οκ απλα κρατα και μια πισινή. Σιγουρα δεν εισαι ο μονος "σχετικός"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν περασει 18 μηνες απο τα cc, δηλαδη 72 εβδομαδες. 420*72=30.000 + τοσες πληρωμες που μπορεις να κανεις μεσω e-banking η καρτες.

Ναι θες εναμισυ χρονο για να βγαλεις 30 χιλιαρικα.

Σου ακουγεται καλη προοπτικη?

Για να απαντησουμε και στο θεμα (και να αφησουμε λιγο τις "κακές" τραπεζες)

@Idomeneas Αυτη την στιγμη για ποσα μεχρι 100.000, οι μονες προθεσμιακες που αξιζουν ειναι της Πειραιως η "Στα μετρα σου" συνδιαστικα με τα yellows και της Alpha η "Προθεσμιακη με bonus" με το αντιστοιχο προγραμμα επιβραβευσης.

Απο εκει και περα εχει και το αποταμιευτικο της Πειραιως, νομιζω λεγεται κατι του στυλ "Μπορώ" ή "Αξιζει" που σου δινει αν τηρησεις καποις συνθηκες το 1,4% που ειπες.

Τελος υπαρχει και ενα ειδικο πακετο της Πειραιως (και της Αλφα νομιζω) που κλεινεις τα λεφτα (ελαχιστο 10.000) για 3 μηνες με 0,6% και αν η ισοτιμια ΕUR/USD  δεν ξεπερασει καποιο οριο που εχουν θεσει παιρνεις στο τελος +1,20% . Συνολικα δηλ 1,8%

Αν μιλαμε τωρα για πολλα λεφτα ε εκει σου δινουν ειδικες τιμες.

Tα απαντησαμε αυτά αλλα μαλλον δε το προσεξες.

Γυρω στο 0,5% είναι η αποδοση για τις προθεσμιακες στις συστημικες τραπεζες.

Το αποταμιευτικο της Πειραιως μπορει να σου δωσει max *&*(@#@

Τα προγράμματα τυπου yellows μπορουν να σου δωσουν επιπρόσθετα κατι ελαχιστα ευρω κάθε μηνα.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Το αποταμιευτικό της Πειραιώς μπορεί να σου δώσει μαξ κάπου 130 το χρόνο, εφόσον ανοίξεις 3 λογαριασμούς και βάζεις 500 ευρώ στον καθένα.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή η Εθνική τράπεζα συγκεκριμένα χρεώνει την έκδοση τραπεζικής επιταγής μόνο σε μερικές περιπτώσεις, πχ εφόσον τα χρήματα δεν είναι σε λογαριασμό δικό της και η επιταγή κοπεί σε διαταγή τρίτου.

Δε μιλαμε να κοπει επιταγή σε διαταγή τριτου. Μιλαμε να παρεις τα λεφτα σου από τη τραπεζα και να τα καταθεσεις σε μια αλλη τραπεζα. Μεσω e-banking αυτό κοστιζει, ειδικα αν προκειται για πολλα λεφτα. Αν το κανεις με επιταγη σου κοστιζει μονο  το χρονο για να πας ο ιδιος.

Το αποταμιευτικό της Πειραιώς μπορεί να σου δώσει μαξ κάπου 130 το χρόνο, εφόσον ανοίξεις 3 λογαριασμούς και βάζεις 500 ευρώ στον καθένα.

Eπιτρεπεται να ανοιξεις 3 τέτοιους λογαριασμούς?

Τα 130 πως τα βγαζεις??

ΤΕΛΗ (όχι αρχές) 90s είχαμε σκληρή (και ΟΧΙ πληθωριστική) δραχμή... και όμως η Εθνική έδινε επιτόκιο 20% σε λογαριασμό ταμιευτηρίου το 1999.

Η δραχμή ηταν ανεκαθεν πληθωριστικη, χρονο με το χρονο ολα ανεβαιναν. Οι παλιοι θα το θυμουνται. 

Εισαι σιγουρος ότι 20% πηρες σε απλο ταμιευτηριο το '99, ή μηπως σε προθεσμιακη? Γιατι κι εγω ειχα λογαριασμο μισθοδοσιας το '99, τον παρακολουθoυσα και δεν υπηρχε επιτοκιο 20%. Δε θυμαμαι ποσο ακριβως, παντως πολύ λιγοτερο από 20.

Δημοσ.

Το site λέει 1,4%, αυτός δεν ήξερε καν ότι υπάρχει τέτοιος λογαριασμός και τον έψαχνε. Αυτα που μου ειπε μετα φανταζομαι ισχυουν (περί οικονομικού έτους κλπ).

Αυτό που σου λέω εγώ είναι πως δεν βγαίνουν τα 0,30€ για τον πρώτο μήνα και 5€ για τον τελευταίο με ετήσιο επιτόκιο 1,4%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...