Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παω Σκλαβενιτη, my market και αβ. Ειναι ολα σχετικα κοντα και παντα εχουν προσφορες οποτε τις εκμεταλλευομαι αναλογως.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γίνεται με τα carrefour; Είναι ακόμα ανοιχτά με άδεια ράφια; Έχω καιρό να πάω.

Απο ενα που περασα σημερα τυχαια (μικρο/γειτονικο), ηταν κλασσικα 2-3 υπαλληλοι στο ταμειο σε στυλ πηγαδακι και κοιταγαν εξω για να περασει η ωρα.

Στα μεγαλυτερα δεν εχω ιδεα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο σμαρτ παρκ ειναι αστειο το καρφουρ, εχει μερικα ραφια με ακυρα πραγματα και το υπολοιπο αλανα. Σοκολατες, μπισκοτα, πατατακια κλπ δεν εχει καθολου. Θα δεις κατι ξεχασμενα ρυζια διπλα σε σαγιοναρες και σαμπουαν.

Δημοσ.

ΑΒ κατα 90 %  , γιατι ειναι κοντα και εχει καλη ποικιλια .Εκτος απο καποια πολυ συγκεκριμενα προιοντα που τα εχω σταμπαρει  σε προσφορες αλλου.

Αν ο Σκλαβενιτης ηταν μια ιδεα πιο κοντα , ισως θα πηγαινα εκει .Η μπορει και να μην πηγαινα, λογω της δυναμης της συνηθειας

Δημοσ.

Καλό είναι να πηγαίνετε σε ένα μόνο εκτός αν βγει αλλού κάποια προσφορά για προιον.

Η κυρία στα κρέατα μου χει πει αρκετές φορές με τρόπο ...Να σου βάλω κάτι άλλο καλύτερα ;...

Δεν θα το λεγε σε κάποιον που δε θυμάται.

Για ευνόητους λόγους δε γράφω σε ποιο πάω αλλά είναι επώνυμό σ/μ.

Δημοσ.

Για ευνόητους λόγους δε γράφω σε ποιο πάω αλλά είναι επώνυμό σ/μ.

Σε Σκλαβενίτη το έχω συναντήσει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει ποικιλία ρε Maus όμως το ok market..
(έχουμε δύο στενά πιο κάτω και βολεύει τις Κυριακές πράγματι)

Δημοσ.

Οντως,  οταν ομως τελειώνω 8.30/9.00 απο την δουλειά , ειναι μονόδρομος !

Δημοσ.

Ο καλος καταναλωτης περναει απο ολα..Δεν εχει κολληματα :P ΑΒ,Σκλαβενιτης,mymarket,bazaar,market-in..Αγαπημενο καταστημα ο μεγαλος Σκλαβενιτης στην Αχαρνων που τα εχει ολα μεσα..

Δημοσ.

AΒ  γιατι ειναι με βολευει λογω αποστασης.

Δεν κοιταω ποτε τιμες σε  αλλα σουπερμαρκετ ειναι αστειες οι διαφορες  και οπως ειπε και ο αλλος πιο πανω ,εναλλασονται  .Ισως σε ενα ειδος να ειναι καποιος πιο φτηνα τον ενα μηνα κ.ο.κ

Χασιμο χρονου το θεωρω .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...