giorgolavos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Έχω Viva από το καλοκαίρι, κάθε μήνα σχεδόν μου το κλειδώνουν και μου ζητάνε ξανά χαρτιά, καταστατικό εταιρείας, έντυπο Ν, και κάτι άλλα. Επίσης τα λεφτά δεν μπορείς να τα βγάλεις, πρέπει να τα κάνεις μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης και από εκεί να πας να τα τραβήξεις. Μπορείς όμως να κάνεις αγορές με Mastercard που σου δίνουν, επίσης μπορείς να πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς σου από το vivawallet που θα έχεις. Έχει 2% χρέωση σε κάθε συναλλαγή Τα μηχανήματα τους είναι ψιλοαπαραδεκτα. Γίνεται εκκαθάριση των συναλλαγών σου κάθε 24 ώρες και τότε τα χρήματα γίνονται διαθέσιμα στο wallet σου. 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα είναι εταιριες εκτος συστηματος τραπεζων πως βρίσκεις το δικιο σου ευκολα σε λαθος χωρις να μπλεξεις δικαστικά.
evoracing Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τι σημασία έχει αυτό; Δεν κάνουν όλα τα pos για ξένες κάρτες; Όχι, νομίζω μόνο για τις ελληνικές σου βγαίνει πιο φθηνά ή κάποιες τράπεζες δεν το δέχονται. Δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα δεν είναι όλα τα pos για όλες τις κάρτες. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πάρτε προσφορά από όλες τις τράπεζες. Ακόμη κι αν δεν έχεις λογαριασμό , για POS σου ανοίγουν. Πάρτε την προσφορά και γυρίστε από τη μια τράπεζα στην άλλη. Τα λαμόγια χρεώνουν έξοδα συντήρησης μηχανήματος, (Στα 20 χρόνια δεν έχω δει κάποιο να χαλάει) , έξοδα κίνησης, έξοδα βαρεμάρας και έξοδα λαμογιάς. Γενικά αν σε βρουν χαλαρό, κοπανάνε και στο τέλος αν τα βάλεις κάτω, εκτός από το κράτος που έχεις νταβατζή , έχεις και την τράπεζα συνέταιρο. 2
mclein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Γιατι ειναι καλυτερο το ενοικιο? Θελω να πω, μετα απο ενα χρονικο διαστημα θα εχεις κανει την αποσβεση αν το αγορασεις οποτε θα σου ερθει πιο οικονομικα. Εγω οταν το εψαχνα ειχα παρει της Alpha παντως γιατι της Εθνικης αν θυμαμαι καλα δε δεχοταν American Express νομιζω. εγω που αγορασα 2, ακομη αναρωτιεμαι γιατι + οτι μετανιωσα για το ενα απ'τα δυο κ οταν τους ειπα να το αλλαξω μιας κ ηταν αμεταχειριστο ακομη τοτε κ να μου δωσουν μια καλυτερη εκδοση μου ειπαν δε γινεται γιατι ειναι γραμμενο σ'εμενα δλδ με κοροϊδευαν μιας κ τα ενοικιαζομενα αλλαζουν χερια διαρκως. επισης, καθε 6 μηνες με χρεωνουν 12€+φπα για καθε μηχανακι για "συντηρηση". τελος, στα συν ειναι οτι η εθνικη με εναν ελεγχο της επιχειρησης & αν δει οτι το δουλευεις κλπ θα κατεβασει την προμηθεια οπως σ'εμας. ξεκινησαμε με 1.8% και εχουμε φτασει στο 1.3%. ο στοχος του 1% δυστυχως δεν επιτευχθηκε για το '16. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τα εξοδα συντήρησης δεν ειναι de facto ότι θα τα πληρωσεις; Λιγα ειναι εδω που τα λεμε αλλα αν μπορεί κανεις να τα αποφυγει γιατι οχι. Κι εγω δεν εχω δει να εχει χαλασει κανενα. εγω που αγορασα 2, ακομη αναρωτιεμαι γιατι + οτι μετανιωσα για το ενα απ'τα δυο κ οταν τους ειπα να το αλλαξω μιας κ ηταν αμεταχειριστο ακομη τοτε κ να μου δωσουν μια καλυτερη εκδοση μου ειπαν δε γινεται γιατι ειναι γραμμενο σ'εμενα δλδ με κοροϊδευαν μιας κ τα ενοικιαζομενα αλλαζουν χερια διαρκως. επισης, καθε 6 μηνες με χρεωνουν 12€+φπα για καθε μηχανακι για "συντηρηση". τελος, στα συν ειναι οτι η εθνικη με εναν ελεγχο της επιχειρησης & αν δει οτι το δουλευεις κλπ θα κατεβασει την προμηθεια οπως σ'εμας. ξεκινησαμε με 1.8% και εχουμε φτασει στο 1.3%. ο στοχος του 1% δυστυχως δεν επιτευχθηκε για το '16. Got it.
mclein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τα εξοδα συντήρησης δεν ειναι de facto ότι θα τα πληρωσεις; Λιγα ειναι εδω που τα λεμε αλλα αν μπορεί κανεις να τα αποφυγει γιατι οχι. Κι εγω δεν εχω δει να εχει χαλασει κανενα. Got it. γενικα χαμενος ειναι καποιος που χρησιμοποιει POS. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να αγορασεις ενα μηχανακι κ να δεσμευτεις. ειναι σαν τους παροχους τηλεφωνιας, ας πουμε οτι ξεκινησαν τα παγια απ'τα 40€ all included και φτασαμε στα 18€. παντα ελεγαν 1 χρονο συμβολαιο κ μετα συζηταμε. πλεον 2 χρονια κ το παρουσιαζουν σαν ευκαιρια κ σου λενε θα μεινει σταθερο στο Χ ποσο κ οταν απαντας οι τιμες πεφτουν.......
fylatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τα viva γιατί τα κράζετε τόσο; Εγώ έχω γενικά καλή εμπειρία
duende Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 φιλος με τουριστικα εχει της alpha γιατι δεχεται πλεον των "κλασσικων", union pay (ολοι οι κινεζοι εχουν τετοια) και american express (αμερικανοι και πολλες εταιριες). ειναι πολυ ευχαριστημενος 1
Ivory Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Η αμέρικαν καρφώνει άσχημα και για αυτό σε πολλά καταστήματα δεν έχουν μπει στη διαδικασία να τις δέχονται. Το θέμα είναι τι θα κρατάει η τράπεζα στην εκάστοτε κάρτα. Κατά τα άλλα όλα τα pos τραπεζών μπορούν να παίξουν μπάλα με όλες τις κάρτες αν το κατάστημα τα έχει βρει στις προμήθειες με τη τράπεζα. Η Πειραιώς μέχρι στιγμής φαίνεται να δίνει τις χαμηλότερες προμήθειες. 1
fylatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) H viva είναι απαράδεκτη γενικός. Μακριά. Σε ποιό θέμα; Γιατί κάνω 50 συναλλαγές τη μέρα και δεν είχα θέμα. 2% προμήθεια έχει και ενσωματώθηκε εύκολα Και στην ιστοσελίδα. Συν δωρεάν ενημέρωση για συναλλαγές και ειδοποιήσεις. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2017 από fylatos
Ivory Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το 2% είναι πάρα πολύ μεγάλο για 50 συναλλαγές τη μέρα!!! Ρώτα στη Πειραιώς. Viva έχω εξαιρετικά κακή εμπειρία με ip τηλεφωνία. Γράφω βιβλίο. Τα POS τους από φίλους ξέρω ότι είναι υποδεέστερα ποιοτικά από αυτά των τραπεζών και παίζει και το wallet που είναι άνευ λόγου ταλαιπωρία. Πέρα όμως από αυτά. Η τράπεζα είναι τράπεζα με ότι αυτό συνεπάγεται. 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Σε ποιό θέμα; Γιατί κάνω 50 συναλλαγές τη μέρα και δεν είχα θέμα. 2% προμήθεια έχει και ενσωματώθηκε εύκολα Και στην ιστιοσελίδα. Συν δωρεάν ενημέρωση για συναλλαγές και ειδοποιήσεις. Ιστοσελίδα ρε συ 1
fylatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το 2% είναι πάρα πολύ μεγάλο για 50 συναλλαγές τη μέρα!!! Ρώτα στη Πειραιώς. Viva έχω εξαιρετικά κακή εμπειρία με ip τηλεφωνία. Γράφω βιβλίο. Τα POS τους από φίλους ξέρω ότι είναι υποδεέστερα ποιοτικά από αυτά των τραπεζών και παίζει και το wallet που είναι άνευ λόγου ταλαιπωρία. Πέρα όμως από αυτά. Η τράπεζα είναι τράπεζα με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν βάλεις όλα το κόστη στα άλλα κάτω δε βγαίνει 2% νομίζεις; Επίσης τι σχέση έχει η τηλεφωνία με το pos; Σε ότι αφορά στο wallet οπότε θες κάνεις ανάληψη σε λογαριασμό και έχει μηδενικές προμήθειες σε πολλές πληρωμές λογαριασμών. Τι πλεονεκτήματα έχει η τράπεζα; Ιστοσελίδα ρε συ Στη chamsung πες τα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα