Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πανω αμα δεις αναφερω οτι στην eurobank το παιρνεις δωρεαν και χωρις ενικοιο τουλαχιστον για τον πρωτο χρονο χωρις να ειναι δεσμευτικο να το συνεχισεις μετα..

Θα το ψάξω αύριο αλλά ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες πριν μπω σε ψάξιμο να ρωτήσω εδώ κάτι

1)η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσω τιμές από όλες τις τράπεζες κόστος αγοράς κόστος/κόστος τοκου και να πάρω οποίο συμφέρει?

2)και κάτι άλλο ή κοσμοτε /Γερμανός δίνουν δωρεάν πος συνεργαζομενο με τράπεζα επιλογής μας/αυτό παίζει τπτ περίεργο μετά με ενοίκιο η κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες πριν μπω σε ψάξιμο να ρωτήσω εδώ κάτι

1)η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσω τιμές από όλες τις τράπεζες κόστος αγοράς κόστος/κόστος τοκου και να πάρω οποίο συμφέρει?

2)και κάτι άλλο ή κοσμοτε /Γερμανός δίνουν δωρεάν πος συνεργαζομενο με τράπεζα επιλογής μας/αυτό παίζει τπτ περίεργο μετά με ενοίκιο η κάτι τέτοιο?

1)ναι, αν διαβασεις και λιγα μυνηματα σε αυτο το θεμα πισω θα σου λυθουν και καποιες αποριες παραπανω

2)δωρεαν το μηχανημα, αλλα με κοστος συντιρισης ανα μηνα, πιου στην ουσια δεν ειναι δωρεαν 

Δημοσ.

Αυτό με τους κόστος συντήρησης /τεχνικής υποστήριξης κάθε μήνα αιμοδοσία δεν μπορώ να το καταλάβω, απο Πειραιώς έβαλε κάνεις? Σε πρώτη τηλεφωνική επαφή μου είπαν ό,τι δεν πληρώνεις τπτ τέτοιο στην διάρκεια του συμβολαίου.

Δημοσ.
Κυκλοφορησε προσφατα αυτη η προσφορα απο vivawallet οπου προσφερει δωρεαν τις συσκευες pos. Μπαινοντας ομως στην ιστοσελιδα δεν αναφερει πουθενα την εν λογω προσφορα και βλεπω οτι τις χρεωνει κανονικα οταν παω να παραγγειλω online. Δεν προχωρησα ακομα με εγγραφη στο site και παραγγελια, ισως στο τελος να μου βγαλει 0 ευρω, δεν γνωριζω.

Αν εχει καποιος πληροφοριες ας μας πει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω τα εξοδα συντηρησης. θελουν τα pos λαδια, φιλτρα, μπουζι ;; αφου παιρνουν με καθε συναλλαγη προμηθεια οι τραπεζες γιατι να πληρωνω και με το μηνα ;;

Δημοσ.

Πέρα από το μηχάνημα που κάποιος έχει, χρειάζονται (στη μεριά της τράπεζας) servers, λογισμικά, δίκτυα, ασφάλεια δικτύων και λοιπό εξοπλισμό ο οποίος χρειάζεται συχνότατες αναβαθμίσεις. Επίσης τεχνική υποστήριξη (να παίρνεις τηλέφωνο και να σε εξυπηρετούν), αν είναι ασύρματο θέλει κάρτα sim από κάποιον πάροχο, κλπ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εθνική τράπεζα 4 ευρό το μήνα χωρίς συμβόλαιο χρόνου, το κρατάς όσο θέλεις.

Τωρα τι θα προκύψει δέν ξέρω (τίποτα εξτρα χρεώσεις κτλ)

Δημοσ.

Eurobank, δωρεάν όλα τα POS, προμήθεια ανάλογα με τον κλάδο, και με τα λιγότερα δικαιολογητικά. Εγώ πήρα POS με Wifi, που δουλεύει και με tethering σε περίπτωση βλάβης του δικτύου τηλεφωνίας.

Δημοσ.

Εμένα με πήραν τήλ σήμερα η εθνική και μου είπε οτι η αίτηση μου για το pos ακυρώθηκε και οτί δέν έγινε δεκτή..wtf..

Θα πάω δευτέα Eurobank κ εγώ αν είναι.

Δημοσ.

Ζήτησε γραπτη δηλωση της ετε οτι σε απερριψαν για pos ωστε σε περιπτωση ελεγχου απο σδοε να εισαι καλυμμενος, για οσο διαστημα θα προσπαθεις να αποκτησεις το pos.

• Like 1
Δημοσ.

Το βγάλανε απο μόνοι τους αυτό το χαρτί θα πάω να το πάρω Δευτέρα.

μου λέει απορίφτικε η αίτηση σας για πος..της λέω πώς έγινε αυτο και τώρα τι να κάνω να πάω σε άλη τράπεζα? και απαντάει ''δέν ξέρω τι να σας πώ..''

Προσωπικά δέν θέλω κάν να το πάρω δέν παίζει κανένας εδώ να πληρώσει με πός. μιλάμε για μαγαζί που πληρώνομαι με 1-2 ευρό

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι γίνεται να σου απορρίψουν αίτηση για POS, γιατί σε υποχρεώνει ο νόμος να το έχεις. Απόρριψη μπορεί να σημαίνει ότι δεν συμφέρει τη συγκεκριμένη τράπεζα. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι γίνεται να σου απορρίψουν αίτηση για POS, γιατί σε υποχρεώνει ο νόμος να το έχεις. Απόρριψη μπορεί να σημαίνει ότι δεν συμφέρει τη συγκεκριμένη τράπεζα. 

Κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...