Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πλάκα μας κάνεις τα αποθέματα μας σε πετρέλαιο τι σχέση έχουν; η τουρκια (χωρίς τα δικά της αποθέματα) παράγει 47,000 βαρέλια την ημέρα... εμείς καμιά 1000.....

επίσης έχει τριπλάσιο αριθμό αρμάτων... εσύ περίμενε να σε σώσουν οι ερπύστριες στα συνηπεθ

Και από που θα τα χώσει ρε πόντιε όλα αυτά τα άρματα;Από τον Έβρο μεταφερόμενα κιόλας πάνω σε άλλα ερπυστριοφόρα;Η χαρά του πυροβολικού στο ξανά είπα.Καταρχην δεν έχεις υπηρετήσει σε μάχιμη μονάδα.Λοιπόν άκου δύο πράγματα τώρα.Τα συνυπέθ είναι συντάγματα σε νησιά συνήθως  μέσα σε βουνά(έχω δει ο ίδιος με τα μάτια μου ένα εξ αυτόν στην Μυτιλήνη όπου έχει μέσα άπειρα τρόφιμα(μιλάμε για βουνό σκαμμένο)άπειρα καινούρια τυφέκια όλων των ειδών g3 fn κ.α.Σε αυτό που πήγα εγώ είχε μέχρι και άρματα κατακαίνουργια.Επίσης το υλικό που βλέπεις στις μονάδες είναι μόνο ένα ποσοστό από τα πραγματικά που υπάρχουν και γίνεται επίτηδες επειδή οι Τούρκοι με τις πτήσεις που κάνουν τραβούν φωτό.Τα υπόλοιπα επειδή είναι καινούργια και δεν χρειάζονται συντήρηση παραμένουν μέσα στα συνηπέθ και θα βγουν μόνο σε περίπτωση πολέμου.Θα έλεγα και άλλα, και θα σου πω κάτι και μπορείς να κοροϊδέψεις αν θέλεις, ήμουν σε θέση όπου υπέγραψα(μετάαπό πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες) ότι δια βίου δεν μπορώ να δώσω άλλες πληροφορίες.Ήμουνα κάποιον καιρό μέσα στο στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ σε πόστο αςούμε νευραλγικό(γι α φανταρο μιλάμε πάντα)

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιοι είστε εσεις;

Γιατί στο thread του στρατού θυμάμαι πριν λίγες μέρες ότι έγραφες ότι επιλέγεις Ι5 για να αποφύγεις τον στρατό.

Σαν χώρα εννοώ.

Πέταξες την εξυπνάδα σου. Ελπίζω να ένιωσες έξυπνος.

Καλό βράδυ. 

Το I5 το δηλώνω παντού ότι είναι η καλύτερη επιλογή αλλά εγώ ΔΕΝ το έχω επιλέξει.

ειναι μαχητικά όχι επιθετικά... για άμυνα τα πήραμε και πήραμε μόνο 19... σίγουρα δεν φτάνουν για εισβολή lol και δεν έχει καμία σχέση σαν παράδειγμα αυτό ότι ναναι

Αυτές οι γέφυρες έχουν ΜΟΝΟ μια χρήση... να επιτρέψουν σε πεζικο, πυροβολικό και άρματα μάχης να περνάνε βαθιά ποτάμια.... ποια άλλα βαθιά ποτάμια έχουν βλέψεις οι τούρκοι να περάσουν; μήπως αυτό που έχουν 1000 άρματα μάχης αραγμένα κοντά και 3 σώματα στρατού; (=Εβρος) 

Ποιος πόλεμος θα κριθεί στο αιγαίο τι έχουμε να παρατάξουμε στο αιγαίο;

Τα Ζ ΜΑΚ και τους ΟΥΚ.... τι άλλο έχουμε στο αιγαίο; 

Και γιατι να πάνε στο αιγιο μικρά νησάκια με θάλασσα κτλ το αιγαίο απλα θα το βομβαρδίζουν η εισβολή απο τον Έβρο θα γίνει (αν γίνει δεν ειναι ότι πιστεύω πως θα πάμε σε πόλεμο θεωρητικά μιλάω) 

Πάμε πάλι, το έχω πει κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι.

το 99% του πολέμου θα γίνει στο Αιγαίο μεταξύ αεροπορίας ΚΑΙ ναυτικού.

Εισβολή από τον Έβρο δεν μπορεί να γίνει, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς.

• Like 1
Δημοσ.

θα έρθει ο τοξοβόλος εθελοντικά απο το Λονδίνο με υπαρχηγό τον defacer να σηκώσουν το φορτίο :P

O Ινδός θα κρατάει τις μπάλες (για τα κανόνια :P μιας και το πυροβολικό μας θα το βομβαρδίσουν οι τούρκοι)

Σε παρακαλω πολυ μην ξεχνας τον μικρο μας φιλο Ιασωνα , ως τοτε καπου θα χει χωθει ! :)
Δημοσ.

Σαν χώρα εννοώ.

Καλό βράδυ. 

Το I5 το δηλώνω παντού ότι είναι η καλύτερη επιλογή αλλά εγώ ΔΕΝ το έχω επιλέξει.

Πάμε πάλι, το έχω πει κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι.

το 99% του πολέμου θα γίνει στο Αιγαίο μεταξύ αεροπορίας ΚΑΙ ναυτικού.

Εισβολή από τον Έβρο δεν μπορεί να γίνει, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς.

Ναι μεταξύ αεροπορίας που δεν έχουμε και ναυτικού που εκει και αν δεν έχουμε....

και οι Τούρκοι άλλο που δεν θέλουν να μοιράζουν μονάδες σε μικρά νησάκια και να τις μεταφέρουν μέσα απο μίλια θάλασσας...

και ο μόνος λόγος που θα το βομβαρδίζουν θα ειναι επειδή εκει έχουμε τους EXOSET ΧΩΚ και OSA και μέρος των s300...

αλλιώς ούτε καν θα ασχολούνταν. 

Θα κάνουν ντου στον Έβρο και θα μπούνε μέσα σε λίγες μέρες μέχρι την δράμα το ολο παιχνίδι θα παιχτεί στην κεντρική Μακεδονία να κρατήσουμε τις γραμμές μέχρι οι μεγάλοι να κάνουν καμιά διπλωματία με ΝΑΤΟ ΟΗΕ κτλ να αρχίσουν οι συζητήσεις εκεχειρίας... 

Γιατι αν πάρουν και την Θεσσαλονίκη προτού αρχίσει η διπλωματία τον ήπιαμε κανονικά θα έχουν όλη την βόρια ακτογραμμή θα φέρουν και το αεροπλανοφόρο εκει και επόμενος στόχος ο βόλος και Λάρισα αν πάρουν και τον βόλο η πρωτεύουσα της Ελλάδας θα ειναι το Ναύπλιο ξανά αν συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα. 

Γιαυτό ΓΙΑΒΟΛ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΙΧ ΒΙΛ ΚΑΤΣΕΝ ΟΝ ΔΕ ΑΓΚΟΥΡΕΝ! ΜΝΙΜΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΓΙΑ

Δημοσ.

Σαν χώρα εννοώ.

Καλό βράδυ. 

Εγώ άλλο καταλαβαίνω αλλά ας μη το συνεχίσω δεν έχει κάποιο νόημα.

Αλήθεια για μαϊμού Ι5 πας φαντάζομαι έτσι; Δεν έχεις όντως κάποιο θέμα; Πες το δεν είναι ντροπή, ένας στους τέσσερις (όπως και εγώ) επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να αποφύγουν το στρατό.

Με βάση αυτό βρίσκω υποκριτικά όσα γράφεις παραπάνω για τον γαμάτο ΕΣ πόσο μάλλον όταν δεν έχεις πάει ακόμη στις ένοπλες δυνάμεις να δεις πόσο γαμάτες είναι αυτές και η δύναμη της.. Ήμουν το 2003 σε τάγμα επιφυλακής εκτός Ελλάδας. Όχι βύσμα κάπου να ξύνομαι. Δεν θέλεις να σου πω την άποψη μου για τα εντός Ελλάδας και δεν θέλω και εγώ να σου χαλάσω το παραμύθι. Και δεν μιλώ για μια μικρή μειοψηφεία δύναμης αλλά για το σύνολο της δύναμης. Αυτά από εμένα χωρίς πρόθεση να σε προσβάλω

• Like 2
Δημοσ.

Ναι μεταξύ αεροπορίας που δεν έχουμε και ναυτικού που εκει και αν δεν έχουμε....

και οι Τούρκοι άλλο που δεν θέλουν να μοιράζουν μονάδες σε μικρά νησάκια και να τις μεταφέρουν μέσα απο μίλια θάλασσας...

και ο μόνος λόγος που θα το βομβαρδίζουν θα ειναι επειδή εκει έχουμε τους EXOSET ΧΩΚ και OSA και μέρος των s300...

Θα κάνουν ντου στον Έβρο και θα μπούνε μέσα σε λίγες μέρες μέχρι την δράμα το ολο παιχνίδι θα παιχτεί στην κεντρική Μακεδονία να κρατήσουμε τις γραμμές μέχρι οι μεγάλοι να κάνουν καμιά διπλωματία με ΝΑΤΟ ΟΗΕ κτλ να αρχίσουν οι συζητήσεις εκεχειρίας... 

Γιατι αν πάρουν και την Θεσσαλονίκη προτού αρχίσει η διπλωματία τον ήπιαμε κανονικά θα έχουν όλη την βόρια ακτογραμμή θα φέρουν και το αεροπλανοφόρο εκει και επόμενος στόχος ο βόλος και Λάρισα αν πάρουν και τον βόλο η πρωτεύουσα της Ελλάδας θα ειναι το Ναύπλιο ξανά αν συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα. 

Γιαυτό ΓΙΑΒΟΛ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΙΧ ΒΙΛ ΚΑΤΣΕΝ ΟΝ ΔΕ ΑΓΚΟΥΡΕΝ!

όχι ρε δεν έχουμε ναυτικό μία κατεξοχήν από την αρχαιότητα ναυτική χώρα.Αsε η αεροπορία μας για κλάματα.Και οι πιλότοι μας μαύρα χάλια. Σοβαρά τώρα δεν είχα καταλάβει τόσηv ώρα ότι συνομιλώ με troll.Τώρα που το αντιλήφθηκα αποχωρώ.

Δημοσ.

Γιαυτό ΓΙΑΒΟΛ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΙΧ ΒΙΛ ΚΑΤΣΕΝ ΟΝ ΔΕ ΑΓΚΟΥΡΕΝ! ΜΝΙΜΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΓΙΑ

Εκτός πραγματικότητας φίλος.

Αφήνω εντελώς ασχολίαστο που είπες ότι δεν έχουμε αεροπορία ή ναυτικό γιατί μόνο στο δικό σου κεφάλι έχουν βάση αυτά.

Έχεις κολλήσει με τον Έβρο δεν παίζει να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι γιατί κουράζει.

Εγώ άλλο καταλαβαίνω αλλά ας μη το συνεχίσω δεν έχει κάποιο νόημα.

Με βάση αυτό βρίσκω υποκριτικά όσα γράφεις παραπάνω για τον γαμάτο ΕΣ πόσο μάλλον όταν δεν έχεις πάει ακόμη στις ένοπλες δυνάμεις να δεις πόσο γαμάτες είναι αυτές και η δύναμη της.. Ήμουν το 2003 σε τάγμα επιφυλακής εκτός Ελλάδας. Όχι βύσμα κάπου να ξύνομαι. Δεν θέλεις να σου πω την άποψη μου για τα εντός Ελλάδας και δεν θέλω και εγώ να σου χαλάσω το παραμύθι. Και δεν μιλώ για μια μικρή μειοψηφεία δύναμης αλλά για το σύνολο της δύναμης. Αυτά από εμένα χωρίς πρόθεση να σε προσβάλω

Το επιλέγω σαν κατάλληλη επιλογή. 

Αλλά δέχομαι το γεγονός ότι το έθεσα πολύ λάθος.

Επίσης γαμάτο στρατό τον ΕΣ δεν θα τον έλεγα, μέτριο προς καλό θα τον έλεγα.

Αλλά μπροστά στους Τουρκαλάδες είμαστε έτη φωτός μπροστά. 

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους.

Δημοσ.

όχι ρε δεν έχουμε ναυτικό μία κατεξοχήν από την αρχαιότητα ναυτική χώρα.Αsε η αεροπορία μας για κλάματα.Και οι πιλότοι μας μαύρα χάλια. Σοβαρά τώρα δεν είχα καταλάβει τόσηvώρα ότι συνομιλώ με troll.Τώρα που το αντιλήφθηκα αποχωρώ.

ναι γιατι ως γνωστόν οι πιλότοι μας ειναι αθάνατοι πολλοί και το ίδιο και τα αεροπλάνα μας.... 

και το ναυτικό μας το πρώτο του κόσμου με διαφορά....(ειδικά τα υποβρύχια που γέρνουν... )

Hellenic%2BNavy.jpgTurkish%2BNavy2.jpg

(απλά για context αν ήταν να ενώσουμε τις δύο εικόνες αυτά που ειναι σε εμάς πανω πάνω -τα πιο δυνατά- θα μπαίναμε στην δεύτερη σειρά - ) 

Εγώ απορώ τι δεν καταλαβαίνετε.. ότι ειναι 80 εκατομμύρια κόσμος και ειμαστε 8 και με τους μετανάστες αλλοδαπούς που γίνανε έλληνες (και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα πολεμήσουν ) 10 ?

το ότι ειναι 8η δύναμη στρατιωτικά και είμαστε 28η; 

Το ότι έχουν πετρέλαια και εμεις @@; 

Το ότι έχουν πρώτες ύλες και την βιομηχανία για να τις χρησημοποιήσουν και εμεις δεν κάνουμε ούτε ποδήλατο (που λέει ο λόγος); 

Δηλαδή τι βλέψεις έχετε;

Καλό ειναι να είσαι πατριώτης και εγώ είμαι! τι νομίζετε θέλω να μας πάρουν φαλάγγι οι Τούρκοι;

Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε δεν είμαστε σε ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ για πόλεμο... θα μας τελειώσουν τα λεφτά ΧΘΕΣ... και θα τους πολεμάμε με πέτρες... 

Δημοσ.

όχι ρε δεν έχουμε ναυτικό μία κατεξοχήν από την αρχαιότητα ναυτική χώρα.Αsε η αεροπορία μας για κλάματα.Και οι πιλότοι μας μαύρα χάλια. Σοβαρά τώρα δεν είχα καταλάβει τόσηv ώρα ότι συνομιλώ με troll.Τώρα που το αντιλήφθηκα αποχωρώ.

Και εγώ αποχωρώ μαζί σου, κουράστηκα να λέω τα ίδια. Έχει κολλήσει η βελόνα στον τύπο. Έτσι και αλλιώς το πρωί θα έχει κλειδώσει το θέμα.

ναι γιατι ως γνωστών οι πιλότοι μας ειναι αθάνατοι πολλοί και το ίδιο και τα αεροπλάνα μας.... 

και το ναυτικό μας το πρώτο του κόσμου με διαφορά....(ειδικά τα υποβρύχια που γέρνουν... )

Hellenic%2BNavy.jpgTurkish%2BNavy2.jpg

Εγώ απορώ τι δεν καταλαβαίνεται.. ότι ειναι 80 εκατομμύρια κόσμος και ειμαστε 8 και με τους μετανάστες αλλοδαπούς που γίνανε έλληνες (και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα πολεμήσουν ) 10 ?

το ότι ειναι 8η δύναμη στρατιωτικά και είμαστε 28η; 

Το ότι έχουν πετρέλαια και εμεις @@; 

Το ότι έχουν πρώτες ύλες και τις βιομηχανία για να τις χρησημοποιήσουν και εμεις δεν κάνουμε ούτε ποδήλατο (που λέει ο λόγος); 

Δηλαδή τι βλέψεις έχετε;

Καλό ειναι να είσαι πατριώτης και εγώ είμαι! τι νομίζετε θέλω να μας πάρουν φαλάγγι οι Τούρκοι;

Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε δεν είμαστε σε ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ για να πόλεμο... θα μας τελειώσουν τα λεφτά ΧΘΕΣ... και θα τους πολεμάμε με πέτρες... 

Πολύ ασχολήθηκα μάστορα καλό σου βράδυ μείνε να μετράς καραβάκια στο Αιγαίο.

Με την ίδια λογική σου θα έπρεπε να είχαμε παραδοθεί στους Ιταλούς που στα νούμερα μας είχαν κατα κράτος.

Όπως και να έχει καλό βράδυ.

Δημοσ.

Και εγώ αποχωρώ μαζί σου, κουράστηκα να λέω τα ίδια. Έχει κολλήσει η βελόνα στον τύπο. Έτσι και αλλιώς το πρωί θα έχει κλειδώσει το θέμα.

Πολύ ασχολήθηκα μάστορα καλό σου βράδυ μείνε να μετράς καραβάκια στο Αιγαίο.

Με την ίδια λογική σου θα έπρεπε να είχαμε παραδοθεί στους Ιταλούς που στα νούμερα μας είχαν κατα κράτος.

Όπως και να έχει καλό βράδυ.

Ήμασταν πολυ ισχυρότερη δύναμη τότε συγκριτικά με τους Ιταλούς και η πραγματικότητα του πολέμου στηριζόταν αρκετά στο ανθρώπινο δυναμικό στις μεταξύ μας μάχες

οι Γερμανοί κάνανε μετά βόλτα όμως με τα αεροπλάνα και τα τανκς τους....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα ακόμα thread που πήρε τη φυσική κατάληξη όλων των παρόμοιων thread που έχουν αφετηρία "αναλύσεις" κάθε είδους "ειδικών" σε τηλεοπτικά βόθρο-παράθυρα. 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...