dmpatanis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Βρηκα ενα κινητο και θελω να το παραδωσω αλλα ειναι κληδωμενο μου ζηταει pin για να δω κανεναν αριθμο μηπως και βρω σε ποιον ανηκει,ειναι ανοιχτο αλλα ειναι σε λειτουργια πτησης και ζηταει pin για να μπει σε κανονικη λειτουργια.Τι να κανω?? Ευχαριστω
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ΤΙ κινητο ειναι που ζηταει κωδικο για να βγαλεις τη λειτουργεια πτησης? ΑΝ ειανι ανδροιδ αν τραβηξεις την μπαρα απο πανω προς τα κατω λογικα μπορεις να βγαλεις το airplane mode
l337 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γράψε *#06# (ή αν δεν είναι εφικτό τσέκαρε εκεί γύρω που μπαίνει η μπαταρία) και δες το imei.Μετά ψάξε εδώ μήπως και το έχει καταχωρήσει ο κάτοχος.(δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά το παραπάνω site)
coveb74 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να το δώσεις άμεσα και να μην προσπαθήσεις να το ξεκλειδώσεις. (ωραίοι και εσείς οι από πάνω του λέτε πως να το ξεκλειδώσει)
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να το δώσεις άμεσα και να μην προσπαθήσεις να το ξεκλειδώσεις. (ωραίοι και εσείς οι από πάνω του λέτε πως να το ξεκλειδώσει) πως ακριβως λες σε καποιον πως να ξεκλειδωσει ενα κινητο που εχει πιν χωρις να του πεις το πιν?
l337 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να το δώσεις άμεσα και να μην προσπαθήσεις να το ξεκλειδώσεις. (ωραίοι και εσείς οι από πάνω του λέτε πως να το ξεκλειδώσει) Κανείς δεν του είπε να το ξεκλειδώσει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Οτι είπε ο προηγούμενος, ούτε ξεκλειδώματα ούτε τίποτα. Παράδοση στην αστυνομία και όταν ο κάτοχος κάνει δήλωση κλοπής/απώλειας με μάρκα/μοντέλο το βρίσκουν και τον ειδοποιούν να το παραλάβει. Υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να μην πάει καν στην αστυνομία και να θεωρήσει οτι το έκλεψε άλλος και δεν πρόκειται να το ξαναβρεί, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και οχι αυτονού που το εντόπισε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γράψε *#06# (ή αν δεν είναι εφικτό τσέκαρε εκεί γύρω που μπαίνει η μπαταρία) και δες το imei. Μετά ψάξε εδώ μήπως και το έχει καταχωρήσει ο κάτοχος. (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά το παραπάνω site) καποιος κανει μπισνα εκει. Αν δεις υπαρχουν αρκετες αναφορες απο το ιδιο ατομο για διαφορετικα κινητα
Πανος999 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Παραδοση στην αστυνομια κ μτ δωσιμο σε καποιον συγγενη του....
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εμένα πάλι γιατί μου βρωμάει ότι μάλλον ψάχνεις τρόπο να το ανοίξεις αλλά φοβάσαι το κράξιμο; 3
visualizer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δικο μου ειναι .. σου στελνω σε pm για τα περαιτέρω . 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στην αστυνομία πάντα ζητάς και αντιγραφο για ότι κάνεις ,και ζητάνε και δηλωση για την κατοχή του αντικειμενου ,η αστυνομια δεν ξέρει αν χαθηκε επειδη έτσι δηλωσε καποιος .
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Αν το δωσεις στην αστυνομια θα το φανε οι μπατσοι( το χει παθει ενας γνωστος ουτε που σημειωσαν ποιος το πηρε απο τους μπατσους). Εγω δεν θα το δινα. Κανονικα ειναι για αστυνομια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Και κάπου εδω σας βάζω ενα ερώτημα να παίξουμε λιγο .. ας πούμε οτι βρίσκουμε κινητό, λεφτά, κάμερες gopro η κατι τέτοιο τελος παντων στον δρομο και το κρατάμε , θεωρείται κλοπή ? μπορούμε να βρεθούμε κατηγορούμενοι για κλοπή εφόσον απλά εχει βρεθεί κάτι μπροστά στα πόδια μας κ εμείς δεν το παραδώσαμε? η λέγοντας 'το βρήκα δεν το έκλεψα' δεν τρέχει τίποτα ? μην γκουγκλαρετε .. 1
dmpatanis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ξερω οτι και εγω αν εχανα ενα κινητο δεν θα πηγαινα στην αστυνομια,μηπως και το εχουν αυτοι.Εχω ξαναβρει κινητο και καλεσα απο της προσφατες κλισεις που ειχε π.χ. Σπιτι και σε συνενοηση δοθηκε στον κατοχη του,απο εμενα.Το ιδιο θελω να κανω και τωρα αλλα δεν μπορω να το ανοιξω.Ξερω τι ειναι να χανεις κινητο και κυριως τις εχασες που εμεις μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις