Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα;

Ναι σοβαρά. Που ξέρει αυτος σε ποιον ανηκει το κινητο? επειδή υπάρχει το νουμερο μέσα που βρηκε και οι επαφές σημαινει ότι είναι δικο του? και αμα αυτος πχ είναι μέλος εγκληματικης οργανωσης και είναι κλεμμένο?

ο παροχος πιστοποιει σε ποιον ανήκει μια συνδεση όχι οι επαφές μεσα. Αμα είναι ετσι βρισκω και εγω ένα κινητο στο δρομο .... το τσιμπάω και μετά ρε παιδι μου βάζω επαφες μεσα και αρα το έκανα δικο μου.

Δημοσ.

Ναι σοβαρά. Που ξέρει αυτος σε ποιον ανηκει το κινητο? επειδή υπάρχει το νουμερο μέσα που βρηκε και οι επαφές σημαινει ότι είναι δικο του? και αμα αυτος πχ είναι μέλος εγκληματικης οργανωσης και είναι κλεμμένο?

ο παροχος πιστοποιει σε ποιον ανήκει μια συνδεση όχι οι επαφές μεσα. Αμα είναι ετσι βρισκω και εγω ένα κινητο στο δρομο .... το τσιμπάω και μετά ρε παιδι μου βάζω επαφες μεσα και αρα το έκανα δικο μου.

Καλπάζουσα η φαντασία σου.Πιές μια βαλεριάνα και πάρε μια βαθιά ανάσα.

• Like 5
Δημοσ.

Ξερω οτι και εγω αν εχανα ενα κινητο δεν θα πηγαινα στην αστυνομια,μηπως και το εχουν αυτοι.Εχω ξαναβρει κινητο και καλεσα απο της προσφατες κλισεις που ειχε π.χ. Σπιτι και σε συνενοηση δοθηκε στον κατοχη του,απο εμενα.Το ιδιο θελω να κανω και τωρα αλλα δεν μπορω να το ανοιξω.Ξερω τι ειναι να χανεις κινητο και κυριως τις εχασες που εμεις μεσα.

Ναι αλλα ετσι παρακάμπτεις την αστυνομια. Και κάνεις του κεφαλιού σου. Αμα έκαναν ετσι ολοι θα επικρατουσε η αναρχια επειδή ο καθενας θα έκανε αυτό που νομιζει αυτος σωστο. Δεν είναι ετσι όμως υπάρχουν νομοι και διαδικασιες.

Στην αστυνομια κάνεις δήλωση ανευρευσης και αν μετά από 1 χρονο δεν βρεθει κάποιος ..... το αντικειμενο γινεται δικο σου. (Αστικος Κωδικας)

Καλπάζουσα η φαντασία σου.Πιές μια βαλεριάνα και πάρε μια βαθιά ανάσα.

Την ιδιοκτησια του κινητου ποιος την πιστοποιει? απαντα σε αυτό και άσε τις ειρωνιες.

Την ιδιοκτησια της συνδεσης ποιος? εσυ? από που και ως που? εχεις αρχειο?

το κινητο μπορει να είναι κλεμμένο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα ετσι παρακάμπτεις την αστυνομια. Και κάνεις του κεφαλιού σου. Αμα έκαναν ετσι ολοι θα επικρατουσε η αναρχια επειδή ο καθενας θα έκανε αυτό που νομιζει αυτος σωστο. Δεν είναι ετσι όμως υπάρχουν νομοι και διαδικασιες.

Στην αστυνομια κάνεις δήλωση ανευρευσης και αν μετά από 1 χρονο δεν βρεθει κάποιος ..... το αντικειμενο γινεται δικο σου. (Αστικος Κωδικας)

Την ιδιοκτησια του κινητου ποιος την πιστοποιει? απαντα σε αυτό και άσε τις ειρωνιες.

Βρισκεις κινητο->κοιτας επαφες(αν μπορεις) -> παιρνεις καποιον απο τις επαφες (πρωτα κοιτας για μαμα-μπαμπας-μωρακι)->ενημερωνει τον κατοχο->κανονιζετε ραντεβου-> αν δεν εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος του ζητας να βαλει το pin-> problem solved

• Like 7
Δημοσ.

Αν και δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να ανοίξω σοβαρό διάλογο με έναν γνωστό μπουρδολόγο του forum,νομίζω ότι μπορώ να διαθέσω 5’ δακτυλογράφησης πρίν φύγω για γυμναστήριο…

Αρχικά,δεν ξέρεις τι επαφές εχουν αποθηκευτεί στο κινητό.Δέν ήσουν μπροστά,δεν έχεις εικόνα.Το πιο εύκολο,μέσα στις επαφές υπάρχει «το προφίλ μου»,το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να συμπληρώσει ο ιδιοκτήτης με τα στοιχεία του.

Στη συνέχεια,κατά 99% μέσα στις επαφές θα υπάρχει μια εγγραφή τύπου «μαμά», «μπαμάς», «σπίτι».

Για το 1% που δεν υπάρχει κάτι αντιπροσωπευτικό, επιλέγεις μια random επαφή, την καλείς και τους λές: βρήκα ένα κινητό με τον τάδε αριθμό (διαβάζεις τον αριθμό πάνω στην sim).

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση με την παρέα σου...

ps.Τσάμπα και τα 5'...second by Spect~

• Like 4
Δημοσ.

Εγω θα πάω αστυνομια το κινητο (μερικά μπορει να κοστιζουν και πάνω από 200 ευρώ) θα τους ενημερωσω .... συνεχεια θα πάρω τον κάτοχο να μάθω σε ποιον ανηκει το κινητο ο κατοχος του θα έρθει στην αστυνομια .... θα δειξει την ταυτοτητα του και μετα θα το παραλάβει. Θα ζητησω πρώτα από τον παροχο να στειλει με φάξ τα στοιχεια του και αν έχει και φωτογραφια (λογικά θα έχει φωτοτυπια της ταυτότητας όταν κάνανε την συνδεση).

Δημοσ.

Αν και δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να ανοίξω σοβαρό διάλογο με έναν γνωστό μπουρδολόγο του forum,νομίζω ότι μπορώ να διαθέσω 5’ δακτυλογράφησης πρίν φύγω για γυμναστήριο…

Αρχικά,δεν ξέρεις τι επαφές εχουν αποθηκευτεί στο κινητό.Δέν ήσουν μπροστά,δεν έχεις εικόνα.Το πιο εύκολο,μέσα στις επαφές υπάρχει «το προφίλ μου»,το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να συμπληρώσει ο ιδιοκτήτης με τα στοιχεία του.

Στη συνέχεια,κατά 99% μέσα στις επαφές θα υπάρχει μια εγγραφή τύπου «μαμά», «μπαμάς», «σπίτι».

Για το 1% που δεν υπάρχει κάτι αντιπροσωπευτικό, επιλέγεις μια random επαφή, την καλείς και τους λές: βρήκα ένα κινητό με τον τάδε αριθμό (διαβάζεις τον αριθμό πάνω στην sim).

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση με την παρέα σου...

ps.Τσάμπα και τα 5'...second by Spect~

Εκτος του ότι γράφεις αστηρικτα πράγματα ... εισαι και προκλητικος. Πρόσεξε γιατι δεν θα σου βγει σε καλο. Εγω δεν σε προσβαλλα.

Δεν έχουν ολοι τα δεδομενα που παραθέτεις. Και δεν είναι ολες οι περιπτώσεις ιδιες. Δεν γράφω εγω μπουρδες. Προσεξε πως μιλάς. Και κοψε τις ειρωνιες αν δεν έχεις τα κοτσια να απαντησεις σοβαρά.

Και εξέταση αίματος;

Η θέση σου είναι εντελως αστηρικτη. Ο πάροχος πιστοποιει σε ποιον ανηκει το κινητο και όχι οι επαφές που έχει μεσα.

Και κοψε τις ειρωνιες και τους χαρακτηρισμούς.

• Moderators
Δημοσ.

@DD

αν εχεις προσβαση στο κινητο -το οποιο σημαινει δεν ειναι κλειδωμενο- μπορεις να επιβεβαιωσεις με 1000τροπους οπως fb-mail-playstore-επαφες-φωτογραφιες/βιντεο κλπ

ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Επισης ο πιοαπλος τροπος για να επιβεβαιωσεις αν του ανηκει το κινητο ειναι το IMEI ουτε παροχους, ουτε dna ουτε τιπτοα

Δημοσ.

@DD

αν εχεις προσβαση στο κινητο -το οποιο σημαινει δεν ειναι κλειδωμενο- μπορεις να επιβεβαιωσεις με 1000τροπους οπως fb-mail-playstore-επαφες-φωτογραφιες/βιντεο κλπ

ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Επισης ο πιοαπλος τροπος για να επιβεβαιωσεις αν του ανηκει το κινητο ειναι το IMEI ουτε παροχους, ουτε dna ουτε τιπτοα

Αμα στις φωτογραφιες έβλεπες όπλα και περιεργα φοντα. Δεν θα το πηγαινες στην αστυνομια? εγραψα και πριν ότι δεν είναι ολες οι περιπτώσεις ιδιες.

Κατά τα αλλα οκ δειξε μου πως μπορεις να βρεις σε ποιον άνθρωπο ονομαστικά ανηκει ένα κινητο με ένα ΙΜΕΙ δειξε μου την διαδικασια να μπω τωρα να το τσεκάρω και για το δικο μου κινητο.

Πληκτρολογησα το *#06# και μου το έβγαλε ... από εκει και μετα τι κανω? για να μου εμφανισει κάποιο σαϊτ το ονομα μου?

Δημοσ.

Έλεος ρε συ. Καταντάει παρανοϊκό.

Eγω κινητό αξιας που βρηκα στο δρομο χωρις να πιστοποιηθεί ο κατοχος του δεν δινω.

Μεχρι και από αστυνομικο με πολιτικά που με έχει σταματησει για ελεγχο έχω ζητησει ταυτοτητα. Κατά τα αλλα εσεις ξέρετε.

Εγω πάντως δεν το δινω. Ο Σπέκτ ισως έχει να μου πει κάτι που δεν ήξερα αν οντως το βρουμε θα το δεχτώ (για μερικές ωστοσο περιπτώσεις).

ΥΓ Δεν είναι κάτι να δοθεί το ραντεβού στο ΑΤ και εκει βεβαια να δειξει και την ταυτοτητα του στα οργανα που είναι αρμοδια για τον ελεγχο επειδή εμενα θα μου πει δεν εισαι αστυνομικος δεν στην δειχνω. Εγω του εκανα την εξυπηρετηση οποτε εγω θα καθορισω και τον τοπο του ραντεβού! Δεν θα μου πει πχ αυτος ελα σπιτι μου και θα πάω. -.-

Αν παλι αρχισει να ειρωνευεται και να κάνει τον έξυπνο καλη ώρα όπως ο Tenshi δεν θα του δωσω και καν ... στην αστυνομια θα το δωσω και ας το κάνει μετα ότι νομιζει εγω στο δρομο το βρηκα.

Οι ειρωνιες δεν περνάνε. Να ξέρουν κάποιοι που ειρωνευο νται γιατι πέφτουν και σε τρελούς.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα στις φωτογραφιες έβλεπες όπλα και περιεργα φοντα. Δεν θα το πηγαινες στην αστυνομια? εγραψα και πριν ότι δεν είναι ολες οι περιπτώσεις ιδιες.

Κατά τα αλλα οκ δειξε μου πως μπορεις να βρεις σε ποιον άνθρωπο ονομαστικά ανηκει ένα κινητο με ένα ΙΜΕΙ δειξε μου την διαδικασια να μπω τωρα να το τσεκάρω και για το δικο μου κινητο.

Πληκτρολογησα το *#06# και μου το έβγαλε ... από εκει και μετα τι κανω? για να μου εμφανισει κάποιο σαϊτ το ονομα μου?

βρισκω το κινητο σου αλλα ειμαι περιεργος και θελω να βεβαιωθωοτι εισαι εσυ μιας και οι φωτογραφιες-φβ-μειλ-επαφες δεν με πειθουν.

Ερχομαστε σε επικοινωνια και μου λες οτι ειναι δικο σου, σου λεω οκ πες μου το ΙΜΕΙ της συσκευης (ειναι μοναδικο και υπαρχει πανω στο κουτι και ισως και στην αποδειξη) μου λες τον αριθμο και το επιβεβαιωνω με τον αριθμο που βλεπω στο κινητο problem solved

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...