skaftiaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Είμαι σε μπατζετ μεγιστο 120 ευρω...ποιο μαγαζι εχει καλυτερης ποιοτητας κοστουμι απο τα παρακατω: italian job-berto lucci-zara
giwrgos555 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τα zara είναι λίγο χειρότερο απο αυτά που πουλάνε οι μικροπωλητές και πλανόδιοι στην Αθήνα.Σοβαρά τώρα μακρυά απο zara μπήκα να δω απο περιέργεια τι έχει μέσα και έφυγα τρέχοντας γιατί με πήρε η μπόχα απο το δερματίνη συν του οτι η ποιότητα ρούχων ηταν χάλια. 1
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Με 120ε ότι και να πάρεις μην περιμένεις ποιότητα. Κοίτα τουλάχιστον να είναι 100% wool. Αν σε ενδιαφέρει αγορά online και θες να ρισκάρεις με το νούμερο κοίτα και αυτά τα DKNY. Γνωστή μάρκα που έχει ξεπέσει πλέον αλλά νμζ θα είναι καλύτερα απο αυτά που αναφέρεις. http://www.flannels.com/men/mens-clearance/View-All-Mens-Clearance#dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc&Filter=ASUB%5ESuits 1
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυτό που σου πέφτει καλύτερα πάνω σου στα 120 ευρώ. Τράβα δοκίμασε. Γκρι ή σκούρο μπλε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Με 120ε ότι και να πάρεις μην περιμένεις ποιότητα. Κοίτα τουλάχιστον να είναι 100% wool. Αν σε ενδιαφέρει αγορά online και θες να ρισκάρεις με το νούμερο κοίτα και αυτά τα DKNY. Γνωστή μάρκα που έχει ξεπέσει πλέον αλλά νμζ θα είναι καλύτερα απο αυτά που αναφέρεις. http://www.flannels.com/men/mens-clearance/View-All-Mens-Clearance#dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc&Filter=ASUB%5ESuits Σορι για το hijack λιγο. Το site αυτο το εμπιστευομαστε? Γιατι βλεπω κατι ωραια παπουτσια... 2
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σορι για το hijack λιγο. Το site αυτο το εμπιστευομαστε? Γιατι βλεπω κατι ωραια παπουτσια... Ναι μια χαρά είναι. Έχω παραγγείλει 2 φορές. Ανήκει στην ίδια αλυσίδα με το sportsdirect. 1
antreaslam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι μια χαρά είναι. Έχω παραγγείλει 2 φορές. Ανήκει στην ίδια αλυσίδα με το sportsdirect. Μου ανοίγεις ένα...νέο κοσμο!! ))) 1
johnieXoX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 αν έχεις σκοπό να το φοράς συχνά, γραφείο φάση, κοίτα το παντελόνι του κουστουμιού να μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, αλλιώς υπολόγιζε 5€ για καθαριστήριο τη φορά..
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ναι μια χαρά είναι. Έχω παραγγείλει 2 φορές. Ανήκει στην ίδια αλυσίδα με το sportsdirect. Μου ανοίγεις ένα...νέο κοσμο!! ))) Νομιζω πετυχαμε καλη φαση, βλεπω κατι μπλουζακια Lacoste τα οποια αν ειναι original μιλαμε για σουπερ τιμη και βλεπω και καλες τιμες στα μεταφορικα. @Johnbond απο χρονους παραδοσης τι λεει?
fotaras13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Είμαι σε μπατζετ μεγιστο 120 ευρω...ποιο μαγαζι εχει καλυτερης ποιοτητας κοστουμι απο τα παρακατω: italian job-berto lucci-zara Ποιότητα κοστουμιου σε αυτό το εύρος τιμών ξέχνα το. Οπότε κοίτα για όποιο σου κάνει κλικ πάνω σου από αυτα που ανέφερες, αν και θα απέφευγα τα ζάρα.
funbreaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Όταν λέμε κοστούμι εννοούμε στην ουσία 2 ρούχα ε; Σακάκι και παντελόνι. Και δεν είναι αρκετά τα 120 για κάτι αξιοπρεπές; Πόσα δηλαδή θα πρέπει να δώσεις;
haris_216 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Όταν λέμε κοστούμι εννοούμε στην ουσία 2 ρούχα ε; Σακάκι και παντελόνι. Και δεν είναι αρκετά τα 120 για κάτι αξιοπρεπές; Πόσα δηλαδή θα πρέπει να δώσεις; Δηλαδή επειδή είναι "δύο ρούχα" (ρούχο αποτελούμενο από δύο κομμάτια στην ουσία, αλλά ας δεχτούμε το σκεπτικό σου) πόσο θα έπρεπε να κοστίζει; 50 ευρώ; (σαν δύο μπλουζάκια των 25); Ενημερωτικά, τα 120 για κουστούμι δεν καλύπτουν τίποτα αξιόλογο (και δεν εννοώ φίρμες αλλά κάτι σε καλό υλικό και ράψιμο). Μπορεί να βλέπουμε πολλά ωραία σε τέτοιες τιμές στη βιτρίνα αλλά εκεί οι κούκλες που τα φοράνε έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο και ένα κουτί καρφίτσες για να "στρώσουν" ωραία. Βέβαια αν ο ts είναι τυχερός να έχει ένα σώμα μέσα σε κάποια όρια (όχι πολύ κοντός, όχι πολύ ψηλός, χονδρός ή αδύνατος) ίσως να είναι τυχερός και να βρει κάτι που να μην μοιάζει σακί με πατάτες. Αλλιώς....!!! Όπως ειπώθηκε, η μόνη λύση είναι να κάνει βόλτα και να δοκιμάσει πως "κάθονται" πάνω του 2
johnbond Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω πετυχαμε καλη φαση, βλεπω κατι μπλουζακια Lacoste τα οποια αν ειναι original μιλαμε για σουπερ τιμη και βλεπω και καλες τιμες στα μεταφορικα. @Johnbond απο χρονους παραδοσης τι λεει? με DHL έρχονται. με standard delivery κάνει 7-8 μέρες με express 1-2 αφού τα στείλουν. Η διαφορά express και standard είναι κάνα 5ευρω. 1
lambroszekis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Τον τελευταίο καιρό αγόρασα 3 κουστούμια λόγω δουλειάς από zara 100€ glou 70€ και από ένα μαγαζί στην Λ. Ηρακλείου νέα Ιωνία 70€. Αυτό από τα glou μέσα σε δύο βδομάδες που το φόρεσα χνουδιασε στα μανικια, αυτό από τη νέα Ιωνία κρέμονται κάτι κλωστές από δω από κει κτλ, το μόνο που δεν έχει βγάλει κάποιο ελατωμμα είναι αυτό από τα zara. Απλά παρέθεσα την άποψη μου, για μένα από δω και πέρα μόνο zara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα