insomnia888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχει να κάνει με ώρες κοινής ησυχίας. Ο γείτονας παραβιάζει το 1003 ΑΚ, το οποίο ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να ανέχεται θορύβους κλπ από το γείτονα μόνο όταν δεν είναι ουσιώδης η ενόχληση ή όταν είναι ουσιώδης αλλά είναι συνηθισμένη στην περιοχή όπου βρίσκεται το ακίνητο. Το ουσιώδες κρίνεται με βάση το μέσο και κανονικό ένοικο και βάσει του προορισμού του ακινήτου (αν είναι κατοικία, γραφείο κλπ). Οπότε αν η συνεχόμενη μετακίνηση επίπλων βλάπτει ουσιωδώς τη χρήση του ακινήτου ο κύριος μπορέι να κάνει αρνητική αγωγή (1108Ακ) και να ζητήσει παύση και παράλειψη στο μέλλον, αν είναι μισθωτής προστατεύεται επίσης με την αγωγή διατάραξης νομής (989 σε συνδ. με 997).
soteras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα να δεις σοβαρά τώρα μπορείς πολύ απλά να πας και να του μιλησεις και εσύ που μπορεί να ακούσει πολύ πιο εύκολα κάποιον που είναι κοντά στην ηλικιά του αλλιώς πήγαινε στην κόρη της πρωην διαχειρήστριας πες τη έχω κάτι νέυρα με τον από πάνω πρέπει να ξεδώσο στήσου Επίσης αστυνομίες και τέτοια πράγματα ειναι γελειότητες γιατί πολύ απλά μετά σαν ανταπώδοση μπορεί άνετα σε κάθε τικ που ακούγετε από εσάς να τους φωνάζει και μπλα μπλα
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα να δεις σοβαρά τώρα μπορείς πολύ απλά να πας και να του μιλησεις και εσύ που μπορεί να ακούσει πολύ πιο εύκολα κάποιον που είναι κοντά στην ηλικιά του αλλιώς πήγαινε στην κόρη της πρωην διαχειρήστριας πες τη έχω κάτι νέυρα με τον από πάνω πρέπει να ξεδώσο στήσου Επίσης αστυνομίες και τέτοια πράγματα ειναι γελειότητες γιατί πολύ απλά μετά σαν ανταπώδοση μπορεί άνετα σε κάθε τικ που ακούγετε από εσάς να τους φωνάζει και μπλα μπλα Αν αυτο ειναι το σοβαρο σου, αναρωτιεμαι για το ασοβαρο 1
stamatisj1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 οχι ειναι συρσιμο επιπλου δηλαδη μαρμαρο κατω και τα σερνεται περιπου για 1-2 δευτερολεπτα επιπλο ΒΑΡΥ Κράτα καραούλι και όταν δεις οτι ησυχάσει και περάσει και μισή ώρα πάρε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να χτυπάς το ταβάνι για 20 λεπτά συνεχόμενα ακριβώς στο σημείο που ακούς τον θόρυβο. Μετά από μισή ώρα (είναι σημαντικό το μισάωρο που αναφέρω) επανάληψη για άλλα 20 λεπτά . Συνέχισε το ίδιο μέχρι να ξημερώσει. Εαν έρθει να παραπονεθεί κάνε τον κινέζο και πες του πως απλώς περπάταγες. Μόλις ακούσεις να κλείνει την πόρτα του ξαναχτύπα συνεχόμενα μέχρι να ξαναέρθει σπίτι σου για παράπονα. Θα συνεχίσεις ΚΑΘΕ βράδυ μέχρι να μετακομίσει.... 9
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Με τις συμπεριφορές που λες προφανώς παίρνει "ουσίες"Μπα εγω απο το δικο μου πληκτρολογιο και πολυθρονα τον βλεπω για serial killer 1
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ναι αμε, σιγουρα Oρισε μας το "πολλες φορες". Πολλες μπορει να ειναι οι 3, οι 13, οι 103. Στις ποσες κινειται αυτεπαγγελτα η διαδικασια και κυριως ΠΟΥ προβλεπεται αυτο; Σε ποιο νομο εννοω. Σε αυτό να σου απαντήσει ο Paredwse καλύτερα που το γνωρίζει. Έτσι έχουν τα πράγματα και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί έτυχαν στην αδερφή μου και εσύ ο/η ίδιος/ίδιας αν κάνεις ένα Google search θα δεις πολλά topic σε πολλά site με τυπάδες που κάνανε θόρυβο και τους ήρθε το ραβασάκι να παρουσιαστούν για δίκη.
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Σε αυτό να σου απαντήσει ο Paredwse καλύτερα που το γνωρίζει. Έτσι έχουν τα πράγματα και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί έτυχαν στην αδερφή μου και εσύ ο/η ίδιος/ίδιας αν κάνεις ένα Google search θα δεις πολλά topic σε πολλά site με τυπάδες που κάνανε θόρυβο και τους ήρθε το ραβασάκι να παρουσιαστούν για δίκη. Α κριμα, διοτι απο τα ποστ σου ειχα την εντυπωση οτι γνωριζες για τι πραγμα μιλας. Τελικα η προσωπικη σου γνωση ειναι να παω να ψαξω στο google, να ρωτησω αλλους να με διαφωτισουν και να μπω σε αλλα φορουμ να δω την ιστορια του καθενος. Καλυφθηκα thanks Oσο για το επιχειρημα της αδερφης σου, εγω παλι θα σου πω οτι ο μπατζανακης μου ειχε παρομοιο προβλημα, καλεσε 10 φορες την αστυνομια, αλλα ακομα περιμενει να γινουν οσα ισχυριζεσαι. Oποτε δεν ισχυει τιποτα απο οσα λες το γνωριζω απο δευτερο χερι.
visualizer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μπορεί να κανονίζει καμιά νταρντάνα κοπελιά και όταν κάνουν πατωματατο να ακούγεται σαν να σέρνει έπιπλο. Κράτα καραούλι και όταν δεις οτι ησυχάσει και περάσει και μισή ώρα πάρε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να χτυπάς το ταβάνι για 20 λεπτά συνεχόμενα ακριβώς στο σημείο που ακούς τον θόρυβο. Μετά από μισή ώρα (είναι σημαντικό το μισάωρο που αναφέρω) επανάληψη για άλλα 20 λεπτά . Συνέχισε το ίδιο μέχρι να ξημερώσει. Εαν έρθει να παραπονεθεί κάνε τον κινέζο και πες του πως απλώς περπάταγες. Μόλις ακούσεις να κλείνει την πόρτα του ξαναχτύπα συνεχόμενα μέχρι να ξαναέρθει σπίτι σου για παράπονα. Θα συνεχίσεις ΚΑΘΕ βράδυ μέχρι να μετακομίσει.... χαχαχαχα TOP.
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Γενικά δεν βοηθάει το ότι κάποιοι αναρωτιέστε αν βοηθησει το κάλεσμα της αστυνομιας οποτε σαν ράμπο ... αποφασίζετε να λύσετε τις διαφορές σας μονοι σας και στο τέλος δεν τις λύνετε κιολας. Γιατι αυτος θα φοβηθεί μονο αν φάει προστιμο. Μέχρι τοτε θα ειρωνεύεται, θα λέει ψέμματα και θα πουλάει τρέλα. Υπάρχει περίπτωση να φάει πρόστιμο;
insomnia888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να φάει πρόστιμο; μόνο με ασφαλιστικά μέτρα 1
ca6mio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Άσχετο αλλα την χειμερινή περίοδο η ώρα κοινής ησυχίας ξεκινά στις 22.00 και όχι στις 23.00 που ανέφεραν κάποιοι. 2
bedazzled Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Κράτα καραούλι και όταν δεις οτι ησυχάσει και περάσει και μισή ώρα πάρε ένα σκουπόξυλο και άρχισε να χτυπάς το ταβάνι για 20 λεπτά συνεχόμενα ακριβώς στο σημείο που ακούς τον θόρυβο. Μετά από μισή ώρα (είναι σημαντικό το μισάωρο που αναφέρω) επανάληψη για άλλα 20 λεπτά . Συνέχισε το ίδιο μέχρι να ξημερώσει. Εαν έρθει να παραπονεθεί κάνε τον κινέζο και πες του πως απλώς περπάταγες. Μόλις ακούσεις να κλείνει την πόρτα του ξαναχτύπα συνεχόμενα μέχρι να ξαναέρθει σπίτι σου για παράπονα. Θα συνεχίσεις ΚΑΘΕ βράδυ μέχρι να μετακομίσει.... 20 λεπτά συνεχόμενα δεν θα πάθει αγκύλωση το χέρι του όμως;
evoracing Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τι τρως δεν μας είπες.. Τεσπα εντάξει λίγο υπομονή κάντε το παλικάρι μόλις μετακόμισε. Μην τα κάνετε όλα τόσο τραγικά και σταματήστε να ψάχνετε κάτι για να ασχοληθείτε. Όπως και εσύ θα έκανες μια πέρα φασαρία έτσι θα έκανε και άλλος και άλλος και όλοι θα ήσασταν ενοχλητικοί. Μην είστε από αυτούς τους σπαστικούς τους γείτονες. εδω να πω οτι ειναι το κλασσικο κωλόπαιδο φοιτητής που σπουδαζει οτι πιο ασχετο μαθημα με 8.000 μορια που βρηκε και εβαλε στο μηχανογραφικο (λογω της ανικανότητας και κωλοβαρέματος στο διαβασμα των πανελλαδικων) και τρωει τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα Αυτό το κατάλαβες για το 1 λεπτό που τον είδες? που να τον μάθεις κιόλας... Αν συνεχίσει και το κάνει απλά καλέστε την αστυνομία και θα του γίνει απλά μια παρατήρηση και τέλος. Όταν και εσύ θα φύγεις από το σπίτι σου για να πας να σπουδάσεις αλλού πρόσεχε και εσύ μην κάνεις φασαρία και σε ξενερώσουν οι κακοί οι γείτονες που μετά ούτε γεια δεν θα τους λες. Τι λέτε ρε παιδιά, ήμαρτον δηλαδή να πρέπει να φοράμε ωτοασπίδες για να κοιμόμαστε ήσυχα στο σπίτι μας!!! Ποποοοοο δεν θα σε ήθελα για γείτονα.... παπαπαα καθε μερα αρχιζει απο 23:30-00:00 και παει μεχρι 3:00-4:30 αναλογα τα κεφια.. δεν το κανει συνεχομενα αλλα ανα 5 λεπτα ακους κατι τριξιματα.. συμπέρανα οτι ειναι κωλόπαιδο του κερατα επειδη απο τα 10 ατομα που του μιλούσαν ειναι μεγαλης ηλικιας..τους κοροιδευε και τους ειρωνευόταν.. επισης ειναι ο κλασσικος φοιτητης που δεν τον νοιαζει που θα περασει αρκει να φυγει και να κανει ζωη.. να πω οτι οι φασαριες απο οτι μου εχει πει η μητερα μου δεν ακουγονται παρασκευες και σαββατα λογικα γιατι βγαινει Νταξει 3 ώρες διάλειμμα είναι αρκετές νομίζω αλλά είναι και στον άνθρωπο. Μιλάμε ούτε να τον είχες γεννήσει έτσι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις