Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xD ok my bad, τι να τρεχει δηλαδη απο πισω  :P απλα νομιζω οτι γραφεις οτι βαζει τα ιδια σκατα που πηγε να περασει η EA με το κωλο-progression της

εγω το παιχνιδι το πηρα δωρο για φιλο πριν λιγο καιρο και ηδη το παρατησε, εχω γραψει εδω και καιρο οτι θελω να το παρω αλλα μετα το σημερινο ευχαριστο patch ελπιζω να συνεχιστει αυτο, ειναι ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση

report δεν σε εχω κανει και δε κανω γενικα, ενταξει διαφωνουμε σε ενα forum δε χρειαζεται να τρελαινομαστε

Δημοσ.

Τελικά είναι πιο εύκολο απο οτι φανταζόμουν, χεστήκαμε για τα loot boxes και τα micro-transactions τους..

Το game είναι πολύ fan to play για μένα!

BTW: Ξεκινήσατε τα First Order/Resistance challenges?!?!

PwVAqpB.jpg

• Like 1
Δημοσ.

η ζημια που κανουν στο παιχνδι οι CEO αλλα και στην εταιρεια τους ειναι αξιοσημεωτη . οι ανθρωποι αν δεν ειναι βαλτοι και πρεπει να διωχνθουν για δυσπιστια ειναι ηλιθιοι .

γνωστα οτι δεν προκειται να επιστρεψουν τα p2w lootboxes με την καμια , γιατι δεν λενε τι συστημα θα ακολουθησουν αλλα και γιατι δεν ανογουν το customization να αρχισει ο κοσμος να φτιαχνει τους ηρωες τους ?

τι περιμενουν ? να περασουν κανα 2 χρονια πρωτα ?

τεσπα αυτοι οι τυποι οσο δεν παραιτητουνται αλλα και οσο πουλανε την ιδια τους την μετοχη δειχνουν οτι δεν ειναι καταλληλοι για καπετανιοι μιας επιχειρησης αλλα ειναι μαλλον ή κανουν σαν τα ποντικια που εγκαταλειπουν πρωτα το πλοιο οταν παει για φουντο ...που οι ιδιοι  προκαλεσαν !

δεστε τις τελευταιες πωλησεις απο τους υπαλληλους της ΕΑ . ο γενικος ceo , ο εν λογω στο rolling stone και ο οικονομικος διεθυντης ......

ρε οξω λαμογια

Z5Dy8uJ.jpg

τεσπα το κοβω εδω με τα κωλο ceo γιατι πολλους πρεπει να τους  κουραζουν . παντως μακαρι να τους αγορασει η disney με τα λεφτα του last jedi , οχι τιποτα αλλο αλλα θα κολλαγε απολυτα σαν SW drama  :-D

2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για τους παικτες του swbf2 .

1. θα μπορουσε το heroes vs villains να γινει e-sport ?

2. ειδα αυτο glitch που αποδεικνυει οτι τα maps (αν μην τι αλλο το starkiller base) ειναι τεραστια . τι λετε αν εφτιαχναν και εβαζαν ενα επιπλεον game mode σε στυλ battle royal οπως χαρακτηριστικα εννοει προφανως για το pubg mode ?  προσωπικα θα ηθελα να παιξω ενα παιχνιδι sw σε στυλ surviver με χαρακτηρες bounty hunters, stormtrooper αλλα και mercenaries species  που ειναι πραγματικα αναριθμητοι στο sw lore !

https://youtu.be/7NBwfBk13WA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Star Wars Battlefront II ειναι το δευτερο σε κατεβασματα παιχνδι για PS4 στην Αμερικη για τον Μηνα Νοεμβριο* !

Φαινεται ισχυει το ... Έξω κράζεις και μέσα αγοράζεις το StarWarsBattlefrontII για PS4  :-D

Αρθρο μου που εχει και ενα special ΝΕΟ για τους παικτες του Star Wars Battlefront II .

οι μη παικτες και ειδικα τα τρολ της Activision Blizzard μην πλησιασετε !  το αρθρο δαγκωνει ασχημα :blink:

*τον Δεκεμβρη θα εκπλαγω αν δεν βγει πρωτο . Θα πρεπει να κανουν τα ceo μ@κ@κι@ οπως εκαναν με την beta !

Επεξ/σία από Han Solo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

No credits required to unlock Captain Phasma and Finn !

"Ξαφνικά εδώ και κάποιες ώρες το tweet κατέβηκε απο την EA France...κάτι βρωμάει εδωωωω...."

Τελικά είναι επίσημο...χωρίς credits..  https://twitter.com/EAStarWars/status/940370638774026245

DQxi9q0U8AYZaQd.jpg

Επεξ/σία από Tzimaras
  • Like 2
Δημοσ.

μαγκες δεν ξερω πως μας ξεφυγε αυτο (εγω το τρεχω το παιχνιδι κατευθειαν και μαλλον αυτος ειναι ο λογος ) αλλα εχετε μονο δυο μερες ακομα να το παρετε με 30% εκπτωση το Star Wars Battlefront  II  ή οσοι θελετε να το κανετε δωρο οπως εγω που το πηρα στα ανηψια μου :)

PC  version : 39,99  €

PS4 , XboxOne  : 49,99 €

σε ολα τα μαγαζια αλλα και στο Origin (στο οριτζιν τρωμε ενα καπελο 2€ που δεν ξερω απο που προκυπτει )

ενδεικτικα βαζω 2 φωτογραφιες 

PQT6MpW.jpg

αν θελετε να χρησιμοποησετε το origin πρεπει να βαλετε αυτο που εχω σημειωσει στην τελικη φαση που εχει ενα κουτακι που λεει promo code . εγω εκει ειδα οτι εβγαζε 41,99 € και σηκωθηκα και πηγα και το πηρα απο τα public

1588OXu.jpg

προφανως δουλεια της DISNEY ειναι αυτο γιατι δεν εξηγειται οτι ισχυει μεχρι την πρεμιερα του The Last Jedi (μεταξυ μας οι κριτικοι στο twitter εχουν χεστει πανω τους !!! ). το περιεργο ειναι οτι ισχυει και για εκτος STAR WARS παιχνιδια ...

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ?

υ.γ εβαλα φωτο απο το πλαισιο γιατι ηθελα να τσεκαρω αν ολα τα μαγαζια εχουν την προσφορα που οντως την εχουν !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...