Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα την ταινία. Με τεράστια δυσκολία δεν πατάω την επιλογή buy να καώ ζωντανός μέσα στις γιορτές...

Δημοσ.

εγω δεν αντεξα με τοσο hype, και νομιζω εκανα σωστα τουλαχιστον μεχρι να μπουν τα mtx αν μπουν ποτε, το παιχνιδι τα σπαει at least

• Like 1
Δημοσ.

θα τα σπάει χωρίς mtx(χωρίς μα μου ίσως θα δούμε temporary κλπ) 

και με την προσθήκη 32VS32 

πολύ παλιότερα games από αυτο έχουν 64 players,

αυτο που έπρεπε να είναι χαοτικό λόγο star wars δεν έχει ,τι να πεις

• Moderators
Δημοσ.

Το πιο πιαθνό είναι ότι θα ξαναγυρίσουν τα mtx ή απλά όσο content θα είχαν με free seasons θα μειωθεί στο ελάχιστο για να καλύψει την ζημιά η ΕΑ.

Δημοσ.

Μου αρκεί που δεν έχει Season Pass σε πρώτη φάση. Τώρα αν αργότερα επαναφέρουν mtx θα το βρουν μπροστά τους στο επόμενο ρημαδοgame που θα φτιάξουν.

Δημοσ.

Το πιο πιαθνό είναι ότι θα ξαναγυρίσουν τα mtx ή απλά όσο content θα είχαν με free seasons θα μειωθεί στο ελάχιστο για να καλύψει την ζημιά η ΕΑ.

ας ελπισουμε να ειναι μονο cosmetic, που δεν το βλεπω 

διαβασα στο reddit οτι γεναρη θα εχει new content, ας ελπισουμε να μην μειωθει, το resurrection μου αρεσε αρκετα

Δημοσ.

το γελοίο του πραγματος ειναι οτι οι μονοι που δεν βλεπουν προβλημα ειναι οι τυποι απο το PR της DICE ! 

αλλα τι να δουν , οταν εχουν "μπροστινο" για τις δημοσιες σχεσεις του παιχνδιου αυτον τον τυπο απο κατω (ο αριστερος ).

comrade-stalin-approves.jpg

Δημοσ.

επαιξα λιγο hvv, για xp ειναι οτι πρεπει κατι 15κ για πλακα, πραγματικα το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι τα stats και οι περισσοτεροι δε παιζουν το οbjective που γινεται παντου ετσι κ αλλιως, αν δεν ειχε γινει αυτο με τα p2w mtx το παιχνιδι θα ειχε κανει παπαδες σε πωλησεις, το gameplay ειναι τρομερο imho 

η φαση ειναι οτι πετυχαν εντελως το τρεξιμο σε καποιους ηρωες, στη rey πχ μου αρεσει παρα πολυ η κινηση της και στον kylo ren, στον luke oχι και τοσο

τα headshots σε stormtroopers ειναι απολαυση  :D

θα ηθελα παρα πολυ adam driver να κανει τα φωνητικα σε kylo

Δημοσ.

lol tzimara 50? ανεβαζεις κατι αλλο η μονο assault? το cr2 νομιζω ειναι το καλυτερο απ ολα με μαπε attachments 

Προσωπικά μου αρέσει το επιθετικό στύλ στο game και θεωρώ τον Assault οτι πιο κοντινό σε αυτό που παίζω, μαζί με το CR2 και vanguard είναι overkill.

Επίσης μου αρέσει πολύ και ο Officer αλλα κυμαίνετε γύρω στο level 15 όπως και οι υπόλοιπες classes που έχω, συνεπώς ναι, ανεβάζω μόνο Assault.

Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσει το επιθετικό στύλ στο game και θεωρώ τον Assault οτι πιο κοντινό σε αυτό που παίζω, μαζί με το CR2 και vanguard είναι overkill.

Επίσης μου αρέσει πολύ και ο Officer αλλα κυμαίνετε γύρω στο level 15 όπως και οι υπόλοιπες classes που έχω, συνεπώς ναι, ανεβάζω μόνο Assault.

ειμαι ακομα low level 15-16, αλλα μου φαινεται παρα πολυ δυσκολο με τα crafting parts, ανεβαζω officer + bomber και θελω να ανεβασω boba + kylo ren αλλα δεν το βλεπω με τοσα λιγα crafting που πεταει  :-(

• Moderators
Δημοσ.

Να αγοράζεις τα Hero Crates που είναι τα πιο φτηνά. Θα παίρνεις αρκετά duplicates που δίνουν πίσω credits για να ανοίγεις περισσότερα crates. Αν παίζεις και Starfighter Assault, παίρνε και κανένα αντίστοιχο.

Μην αγοράσεις Trooper Crates. Worst value for credits.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...