mentoras99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγω αυτό το θέμα, να διαβασω αποψεις για το τι κανετε σχετικα με το θεμα, αν κανετε κάτι ή…αν τα αφηνετε όπως είναι.Νομιζω όλοι οι αντρες, σε περισσότερα ή λιγότερα από τα παντελόνια που κατα καιρούς αγοράζουμε, κάποια στιγμή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη σκέψη:να το κοντύνω ή οχι;Γιατί εγω εχω δει στην πραξη, παρότι εχω και γενικά καλές ανδρικές αναλογίες, ότι σπάνια το μήκος θα ήταν όπως θα το ήθελα.Σιγουρα εν πολλοις το θεμα ειναι υποκειμενικο.Πως το βλεπεις, πως το αισθανεσαι, πως νιωθεις.Δεν ασχολεισαι καθολου; Δεν σε πειραζει να κανει κατω πολλές ζάρες; Τα ανεχεσαι ολα γιατι οταν καθισεις καπου, πρεπει να υπαρχει το αναλογο τράτο για να καλυψει τα ποδια;Ή δεν ανέχεσαι να είναι το κάτω μερος του παντελονιού ένα ‘δράμα’, λες και απευθυνεται σε τιποτε γιγαντες ξυλοποδαρους, και φαινεσαι λες και εισαι παραταιρος; Ή δεν πειραζει να ακουμπα και στο εδαφος οταν καλοκαιρι φορας καλοκαιρινα flat παπουτσια;Γι’αυτο λεω, οτι ειναι πως το βλεπει κανεις το θεμα και το…παντελονι.Εχω κοντυνει στο παρελθον παντελονια, για να πεφτουν στο κατω μερος του ποδιου…’καρφι’, και επειτα απο καιρο το μετανιωσα, καθως οταν καθομουν το παντελονι σηκωνονταν ασχημα.Έχω κανει και καλά κοντέματα, με χρυση τομη σε ορθια/καθιστη σταση.Εχω αφήσει και κάποια παντελονια διχως κοντεμα, παροτι αν με ρωτουσες θα σου λεγα οτι δεν γουσταρω να βλεπω ζαρες εκει κατω, αλλα τελωσπαντων καποια ηταν στα όρια του ανεκτού…Εσείς τι κάνετε με αυτό το θέμα; Πως το βλεπετε, τι εμπειρίες έχετε, και που έχετε καταλήξει;
spanakorizos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Οταν λες καρφί μηπος εννοείς σωληνα;
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 έχω βρει χρυση ραυτρα που πιάνει το χέρι και το ματι της και τα κοντένω όλα μιας και δεν είναι και το πρώτο μπόι.
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Οταν λες καρφί μηπος εννοείς σωληνα; Νομίζω εννοεί ακριβώς, ίσα ίσα. Εγώ τα πιο casual - καθημερινά τα αφήνω συνήθως όπως είναι (εκτός αν είναι πολύ πιο μακριά) και τα ας πούμε πιο καλά τα κονταίνω όσο νομίζει ο άνθρωπος που τα κονταίνει ότι πρέπει να κοντύνουν (Πως κατάφερες να το κάνει τόσο σοβαρό αυτό το θέμα ρε συ;! ). 1
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 κοντεμα διοτι το να ακουμπαει στο εδαφος το ρουχο με το οποιο μπαινω στο σπιτι,δεν ειναι το καλυτερο. 1
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θα σας σοκαρω με την αποκαλυψη που θα κανω αλλα μπορεις να τα κοντυνεις και να αφησεις περιθωριο μερικους ποντους Πιστευω ειλικρινα οτι αν δεν υπηρχαν οι γυναικες οι ανδρες ειναι τοσο γιδια που ειτε θα παταγαν το παντελονι και θα επεφταν με την κεφαλα στο πατωμα, ειτε θα τα εδεναν με τριχιες ειτε θα κυκλοφορουσαν με κοντα παντελονακια 2
KiriosD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 κλασική φεμινίστρια μπλέκεται σε ανδρικές συζητήσεις! προσωπικά το κόντεμα συνήθως στη σκέψη μένει, όλο λέω θα το κάνω και περνάνε οι μέρες/μηνες, νέο παντελόνι reset το counter και απ την αρχη
insomnia888 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εσείς τι κάνετε με αυτό το θέμα; Πως το βλεπετε, τι εμπειρίες έχετε, και που έχετε καταλήξει; ....80's style!!!!
TheAccountant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Θα σας σοκαρω με την αποκαλυψη που θα κανω αλλα μπορεις να τα κοντυνεις και να αφησεις περιθωριο μερικους ποντους Πιστευω ειλικρινα οτι αν δεν υπηρχαν οι γυναικες οι ανδρες ειναι τοσο γιδια που ειτε θα παταγαν το παντελονι και θα επεφταν με την κεφαλα στο πατωμα, ειτε θα τα εδεναν με τριχιες ειτε θα κυκλοφορουσαν με κοντα παντελονακια Θα σε σοκάρω, αλλα μεγαλη ιδέα τοτε εχετε για τον εαυτό σας. Κοινώς speak for yourself.
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Την πατησατε απο το avatar ? Eπι της ουσιας.. ξερετε να ραβετε και να γαζωνετε ? Ε αφου δεν ξερετε καντε τον κοροιδο οπως εμεις οι υπολοιποι 1
SIP1995 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τα καθημερινά και casual τα αφήνω όπως είναι (ίσως λίγο κόντεμα ορισμένες φορές), αυτά που κοντένω είναι τα επίσημα για να κάθονται και να εφαρμόζουν ακριβώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Η μόδα γυρίζει προς τα ΄80ς και κυκλοφορούν όλο και περισσότεροι άντρες με στενό/σωλήνα παντελόνι με γυρισμένο προς τα πάνω μπατζάκι. Μπόνους: εμφανίζεται από κάτω δειλά-δειλά και η άσπρη αθλητική κάλτσα. Αυτά προς το παρόν σε πιο χίπστερ πόλεις, εκτός ελλάδας. Τρέμετε!
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μπόνους: εμφανίζεται από κάτω δειλά-δειλά και η άσπρη αθλητική κάλτσα. Oh ffs. Επι του θεματος, δεν εχω κοντυνει ποτε παντελονι, πεφτουν παντα στο σωστο μηκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα