Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σεις, εντάξει, μαλακία ξεμαλακία, το παλικάρι έχασε πολύ σημαντικά αρχεία.

Ξέρει να τον βοηθήσει κανείς κατευθυνοντάς τον σε καταστήματα που ίσως, αν σταθεί τυχερός, να το βρει, μπας και σώσει τη δουλειά του?

Έστω και με pm ρε παιδιά ή στο τηλέφωνό μου.

Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το γραφείο στην εταιρεία, όπου ακριβώς επειδή δεν έχω να κάνω τίποτα είμαι όλη μέρα στο insomnia, facebook, κτλ. μήπως μπορέσω να μάθω κάτι.

Θέλω να βγω στους δρόμους να ψάξω (γνωρίζοντας ότι είναι μάταιο και πως δεν θα βρω τίποτα) αλλά κρατάω ακόμα τα προσχήματα και κάθομαι στο γραφείο μου.

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το γραφείο στην εταιρεία, όπου ακριβώς επειδή δεν έχω να κάνω τίποτα είμαι όλη μέρα στο insomnia, facebook, κτλ. μήπως μπορέσω να μάθω κάτι.

Θέλω να βγω στους δρόμους να ψάξω (γνωρίζοντας ότι είναι μάταιο και πως δεν θα βρω τίποτα) αλλά κρατάω ακόμα τα προσχήματα και κάθομαι στο γραφείο μου.

Και γιατί δεν λες τι έγινε; Ανθρώπινο είναι, ΔΕΝ έφταιγες.
  • Like 2
Δημοσ.

Και γιατί δεν λες τι έγινε; Ανθρώπινο είναι, ΔΕΝ έφταιγες.

Έχω εξηγήσει κι έχουν καταλάβει μέχρι ένα σημείο, αλλά κάπου μπαίνουν κι άλλα θέματα. Όπως αν μπορείς να τελειώσεις τις δουλειές που έτρεχες, πως μπορείς να τις τελειώσεις, σε πόσο χρόνο (γιατί δεν έχουμε και την αιωνιότητα μπροστά μας), κτλ. Επίσης υπάρχουν και ευαίσθητα εταιρικά αρχεία για όποιον καταλαβαίνει. Κι εγώ να ήμουν στη θέση τους δεν θα ένοιωθα άνετα.

Δημοσ.

Έχω εξηγήσει κι έχουν καταλάβει μέχρι ένα σημείο, αλλά κάπου μπαίνουν κι άλλα θέματα. Όπως αν μπορείς να τελειώσεις τις δουλειές που έτρεχες, πως μπορείς να τις τελειώσεις, σε πόσο χρόνο (γιατί δεν έχουμε και την αιωνιότητα μπροστά μας), κτλ. Επίσης υπάρχουν και ευαίσθητα εταιρικά αρχεία για όποιον καταλαβαίνει. Κι εγώ να ήμουν στη θέση τους δεν θα ένοιωθα άνετα.

Φιλε,αμα εχεις οικονομικη δυνατοτητα να αγορασεις χωρο σε cloud υπηρεσια καντο.Δες Google Drive ή Microsoft Onedrive μαζι με Office 365.Ειμαι ικανοποιημενος και απο τις 2 υπηρεσιες(One drive και Google Drive) με πιο ευχρηστια στο Google Drive.

Και κρατα σκληρους εξωτερικους σε σπιτι ή γραφειο.Μαζι με το Cloud κανε και ενα broadband συμβολαιο.Ειχε 30GB με 20€ η Wind.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν φταίς μονό εσύ - εάν τα αρχεία δεν ήταν προστατευμένα από την εταιρία

Ας είχαν πάρει και αυτοί τα μέτρα τους

Να μειώσουν το ρίσκο

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας,

αντί να κάθεσαι στο insomnia και στο Facebook γιατί δεν τρέχεις να αναπληρώσεις όλα τα σημαντικά αρχεία που έχασες;

Όσα πολλά και να ήταν και όσο δύσκολα έχεις περισσότερες πιθανότητες από το να περιμένεις να πάρεις πίσω τα πράγματα σου που πραγματικά λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον δεν θα τα ξαναπάρεις πίσω όπως δεν τα πήρε πίσω κανένας που έπεσε θύμα κλοπής.

Δεν φταίς μονό εσύ - εάν τα αρχεία δεν ήταν προστατευμένα από την εταιρία

Ας είχαν πάρει και αυτοί τα μέτρα τους

Να μειώσουν το ρίσκο

Ναι το βρήκες,

Φυσικά φταίει και η εταιρία, αλλά ξέρεις πολλές εταιρίες που θα αναλάβουν τέτοια ευθύνη αντί να κάνουν το πολύ απλό, να ρίξουν όλο το βάρος πάνω σε έναν αναλώσιμο υπάλληλο;

• Like 1
Δημοσ.

Μου ξύπνησες μνήμες 15 ετών όταν σε παρόμοια περίπτωση ο μπάτσος που ήρθε μου λέει; "Μα καλά εδώ βρήκες να το παρκάρεις; Εδω κλέβουν"

Καλά ρε μπάτσε της μεγάλης των μπάτσων σχολής αφου γνωρίζετε πως εδώ κλέβουν γιατί δεν βάζετε δύο όργανα να ανεβοκατεβαίνουν τον δρόμο; Στην Εθν. Αμύνης στην Θεσσαλονίκη, έξω απο την Φιλοσοφική. Ωρα 9.30 το βράδυ.

Κάμερες παντού και drones που πετάνε σχεδόν συνέχεια μόνο.

Αλλά αυτά είναι για έθνη που τους αρέσει ο καπιταλισμός.

• Like 3
Δημοσ.

Καλά δεν νοείται σοβαρή εταιρία και να μην έχει κρυπτογράφηση στον σκληρό του υπολογιστή όπως και να μην πέρνει back up σε server.......

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς, το κράτος είναι ανύπαρκτο.

Και δεν συμβαίνει τώρα, είναι αρκετά χρόνια έτσι.

Μου έχει συμβεί Θεσσαλονίκη, πήραν μία φωτογραφική και κάπου 500€ από το πορτοφόλι της γυναίκας.

Από τότε, μου έχει έρθει πολλές φορές στο μυαλό, να αφήσω το αυτοκίνητο με παράθυρα ανοικτά, με 100 ευρώ στο ταμπλό και όποιος βάζει χέρι, να του ρίχνω με ένα rifle από μακρυά.

Είχε συμβεί το 2004. Πρέπει να το έχω ξανά γράψει εδώ.

Οταν το εθνικό όνειρο είναι να μπω στο κράτος και να κάθομαι τι θέλεις να είναι το κράτος, υπαρκτό;

Καλά δεν νοείται σοβαρή εταιρία και να μην έχει κρυπτογράφηση στον σκληρό του υπολογιστή όπως και να μην πέρνει back up σε server.......

Έχω δουλέψει σε εταιρία πληροφορικής (μέσα στους 2-3 leader στον κλάδο της) που έπεφτε το Internet 5-10 φορές την ημέρα (και με διάρκεια οι διακοπές).

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου να πάς στην περιοχή πάλι και να ψάξεις. Επίσης να μιλήσεις πάλι με αστυνομικό τμήμα να εξηγήσεις την κατάσταση και να ζητήσεις συμβουλές. Υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που ξαναβρήκαν τα πράγματα τους έστω και αν τα πλήρωσαν. Μία παρόμοια ιστορία είναι αυτή http://www.podilates.gr/forum/klemmena-podilata/xasate-podilato-sas-elate-sto-gketo-na-paralavete .

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε, παιζει και ενδεχομενο να σε ληστεψε ανθρωπος ανταγωνιστικης εταιριας. Ουτε εγω θα σκεφτομουν οτι ανοιγουν πορτμπαγκαζ.

Αν ο αλλος (κλεφτης) δεν ειδε τιποτε αξιολογο στη καμπινα του αυτοκινητου να παρει, πχ το cd player, γιατι να ανοιξει το πορτμπαγκαζ??

Σηνυθως εκει μεσα εχουμε το πυροσβεστυρα και λοιπα ιατρικα και σηματα εκτατης αναγκης.

Μπορει καποιος εκει κοντα να σε ειδε να βαζεις τα πραγματα σου στο πορτμπγκαΖ και να ηξερε, ειτε καποια οπως ειπα ανταγωνιστικη εταιρια ηθελε να σου υποκλεψει αυτα που ειπες. Θα μπορουσαν να ειχαν διαρηξει το σπιτι πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου να πάς στην περιοχή πάλι και να ψάξεις. Επίσης να μιλήσεις πάλι με αστυνομικό τμήμα να εξηγήσεις την κατάσταση και να ζητήσεις συμβουλές. Υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που ξαναβρήκαν τα πράγματα τους έστω και αν τα πλήρωσαν. Μία παρόμοια ιστορία είναι αυτή http://www.podilates.gr/forum/klemmena-podilata/xasate-podilato-sas-elate-sto-gketo-na-paralavete .

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ανάρτηση! Πράγματι πολύ ελπιδοφόρα συνέχεια. Κι εγώ προσπάθησα να βρω τέτοια μέρη αλλά μάταια. Αυτό το ΣΚ θα το περάσω σε αυτές τις περιοχές με την ελπίδα να βρω κάτι.

Αν κάποιος ξέρει κάτι προς αυτή τη διεύθυνση ας μου στείλει ένα μήνυμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα πορτμπαγκάζ σταμπάρονται. Και όχι μόνο σε περιοχές γνωστές  και "σεσημασμένες".

Έξω από συνεδριακούς χώρους, ας πούμε (δρόμοι γύρω από ξενοδοχεία, ακόμη και κεντρικά, κτλ.) Βάζει πολύς κόσμος πράγματα, με το σκεπτικό ότι "δεν φαίνονται", που αν το καλοσκεφτείς είναι αστείο, ειδικά σε περιοχές όπου διάφοροι, από απόγνωση ή κατ' επάγγελμα, παρακολουθούν για να αρπάξουν ό,τι μπορούν.

ΔΕΝ είναι εξασφάλιση το πορτμπαγκάζ. Και είναι πολύ πιο τραβηγμένο το σενάριο να ακολούθησε ανταγωνιστής για να σηκώσει τον υπολογιστή (πήρε και το ποντίκι για ξεκάρφωμα) από ό,τι να πεις ότι ένα πρεζόνι ή ένα κλεφτρόνι άνοιξε σε μισό λεπτό το πορτμπαγκάζ.

Αν δουν άνθρωπο με σακάκι και τσάντα, ας πούμε, "σενιαρισμένο" ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, το έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο χωρίς δεύτερη κουβέντα.

• Like 4
Δημοσ.

Βεβαια ο κουστουμαρισμενος παιζει να ειναι και πλασιε. Οποτε ο ληστης ειναι σα να παιζει κινο.

Για περιοχες ο φιλος ας ψαξει θησειο προς μοναστηρακι στις καθετους της ερμου προς πειραιως, και ας γυρισει (οχι με τα ποδια αλλα με τα χερια) ολα τα sites με μεταχειρισμενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...