Zerg13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης της κλοπης και σε γειτονικης περιοχης ισως. Ισως βρεθει και στο,παραδωσουν οι μπατσοι. Χλωμο αλλα παιζει. Τους πιανουν κατα καιρους...τωρα αν παραδιδουν τα κλοπιμαια....δεν ξερω. Και αυτο με την αφισα δεν ειναι κακη ιδεα. Αναλυτικη περιγραφη και ψηλωσε τα χρηματα καντα 1000 αν ειναι να σωθεις απο απολυση αξιζει. Offtopic story: κλεψαν απο φιλο ενα ακριβο smartphone μεσα απο την αυλη του σπιτιου, σε ενα τραπεζακι πανω. Μπηκε ενας με erping και το πηρε(δεν τον ειδαμε σαν φαντασμα μπηκε βγηκε). Στο ΑΤ μας ειπαν ενας human reptile εχει φαει,πολλα σημερα σε παρομοιες κλοπες μεσα απο αυλες σπιτιων με κοσμο μεσα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου το ξέρω αλλά αν δεν βρεθούν τα αρχεία της δουλειάς μου βλέπω να απολύομαι σύντομα. Έλα στη θέση μου. Και γιατί να σε απολύσουν επειδή σου διέρρηξαν το αμάξι δηλαδή; Τέτοιον εργοδότη θα τον θεωρούσα εντελώς ασόβαρο εγώ. Τα πράγματα που κλάπηκαν πήγαν περίπατο, δεν παίζει να βρεις τίποτα. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή κιόλας να είχες κάνει δήλωση συμβάντος στο ΑΤ ή μήνυση (αν δεν υπάρχει το παράβολο) και να έχεις κάποιο στοιχείο να δείξεις στον εργοδότη σου οτι όντως στα έκλεψαν, επίσης έπρεπε να τον είχες ειδοποιήσει οτι χάθηκαν τα αρχεία από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν, αν το αφήσεις όσο πάει και του το πεις στο τέλος ξαφνικά οτι δεν τα έχεις είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. 1
Poulovas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατί να σε απολύσουν επειδή σου διέρρηξαν το αμάξι δηλαδή; Τέτοιον εργοδότη θα τον θεωρούσα εντελώς ασόβαρο εγώ. Τα πράγματα που κλάπηκαν πήγαν περίπατο, δεν παίζει να βρεις τίποτα. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή κιόλας να είχες κάνει δήλωση συμβάντος στο ΑΤ ή μήνυση (αν δεν υπάρχει το παράβολο) και να έχεις κάποιο στοιχείο να δείξεις στον εργοδότη σου οτι όντως στα έκλεψαν, επίσης έπρεπε να τον είχες ειδοποιήσει οτι χάθηκαν τα αρχεία από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν, αν το αφήσεις όσο πάει και του το πεις στο τέλος ξαφνικά οτι δεν τα έχεις είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ειδοποίησα την εταιρεία το ίδιο βράδυ για το συμβάν.
aristos12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 σού ευχομαι ολόψυχα φίλε μου νά τά βρείς κ γρήγορα κ αθικτα (οσο ειναι αυτό δυνατόν) ( ειδα στό facebook στή σελίδα σου οτι εισαι σάν κ μένα φιλοσκακιστής ), οπότε κάνε κ εσύ κινήσεις εξυπνες π.χ. γύρω από τήν ομόνοια υπάρχουν δεκάδες καταστήματα μέ ανταλλαγές πωλήσεις κινητών - λαπ τοπ αλλά κ κατ/ματα πού αλλάζουν κοσμήματα-χρυσές λίρες - κινητά - τηλεοράσεις - υπολογιστές κλπ ,βγάλε φωτ/ίες τά πράγματα πού σού εκλεψαν κ βέβαια μέ μεγάλα εντονα γράμματα κ τήν αμοιβή πού δίνεις... κ ενημερώνεις τό κατάστημα (οχι πώς υποπτεύεσαι αυτούς βέβαια ) αλλά σύμφωνα μέ γνωστό μου πού τού εκλεψαν ακριβό κινητό κοντά στήν ομόνοια κ πήγε στό κοντινό αστυν/κό τμήμα γιά δήλωση κλοπής τού ειπαν (ανεπίσημα βέβαια ...) οτι τό 90% τών κλεμμένων κοντά στην ομόνοια καταλήγουν σέ αυτά τά καταστήματα ...αυτά τά καταστήματα εχουν πολλές ακρες...οπότε πήγαινε κ από εκεί....κ πάλι σού ευχομαι νά τά βρείς 2
giorgos xaritos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 μεσα σε αυτοκινητο μην αφηνετε ουτε καν ψιλα που φαινονται σου σπανε το τζαμι εστω για 2 ευρω ...και φυσικα κανει πολυ περισσοτερο η ζημια....
Zerg13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 σού ευχομαι ολόψυχα φίλε μου νά τά βρείς κ γρήγορα κ αθικτα (οσο ειναι αυτό δυνατόν) ( ειδα στό facebook στή σελίδα σου οτι εισαι σάν κ μένα φιλοσκακιστής ), οπότε κάνε κ εσύ κινήσεις εξυπνες π.χ. γύρω από τήν ομόνοια υπάρχουν δεκάδες καταστήματα μέ ανταλλαγές πωλήσεις κινητών - λαπ τοπ αλλά κ κατ/ματα πού αλλάζουν κοσμήματα-χρυσές λίρες - κινητά - τηλεοράσεις - υπολογιστές κλπ ,βγάλε φωτ/ίες τά πράγματα πού σού εκλεψαν κ βέβαια μέ μεγάλα εντονα γράμματα κ τήν αμοιβή πού δίνεις... κ ενημερώνεις τό κατάστημα (οχι πώς υποπτεύεσαι αυτούς βέβαια ) αλλά σύμφωνα μέ γνωστό μου πού τού εκλεψαν ακριβό κινητό κοντά στήν ομόνοια κ πήγε στό κοντινό αστυν/κό τμήμα γιά δήλωση κλοπής τού ειπαν (ανεπίσημα βέβαια ...) οτι τό 90% τών κλεμμένων κοντά στην ομόνοια καταλήγουν σέ αυτά τά καταστήματα ...αυτά τά καταστήματα εχουν πολλές ακρες...οπότε πήγαινε κ από εκεί....κ πάλι σού ευχομαι νά τά βρείς Αν το βρεις σε κατάστημα, και μπορείς να αποδείξεις οτι είναι δικο σου δεν δίνεις ευρώ. Συνηθως όσοι κάνουν τέτοιες δουλειές, δεν ρωτανε και πολυ για να μην ξέρουν απο που έρχονται. Παντως και ο καταστηματάρχης αν του το αποδειξεις με καποιο τρόπο, θα στο δώσει χωρίς χρήματα μην του φέρεις καμια αστυνομία. Δυσκολο να έχει αρχεία μέσα...βλάκες είναι να τα αφήσουν; 1
l337 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Έχω δουλέψει σε εταιρία πληροφορικής (μέσα στους 2-3 leader στον κλάδο της) που έπεφτε το Internet 5-10 φορές την ημέρα (και με διάρκεια οι διακοπές). Εταιρία πληροφορικής (μέσα στους 2-3 leader στον κλάδο της μάλιστα) που έπεφτε το internet 5-10 φορές τη μέρα. Δηλαδή χρησιμοποιούσε best effort υπηρεσία και όχι μισθωμένη με sla και εγγυημένο uptime. Μας έπεισες
fylatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αν το βρεις σε κατάστημα, και μπορείς να αποδείξεις οτι είναι δικο σου δεν δίνεις ευρώ. Συνηθως όσοι κάνουν τέτοιες δουλειές, δεν ρωτανε και πολυ για να μην ξέρουν απο που έρχονται. Παντως και ο καταστηματάρχης αν του το αποδειξεις με καποιο τρόπο, θα στο δώσει χωρίς χρήματα μην του φέρεις καμια αστυνομία. Δυσκολο να έχει αρχεία μέσα...βλάκες είναι να τα αφήσουν; Αν το βρει και έχει γίνει απλό φορμάτ γίνεται ευκολοτατα ανάκτηση. Αν τώρα έχουν κάνει double write zeros ε νταξ. Αλλά τα πρεζακια ούτε το κουμπί δε θα έβρισκαν. 1
heros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ψαξε σε αγγελιες σε διάφορα site, δοκιμασε στην xe, ξεκινα από το Laptop το οποί είναι και πιο εύκολα αναγνωρίσιμο κάποιοι τα βγάζουν και τα πουλάνε ακόμα και στο ebay εκτός Ελλάδος , Μου κανει εντυπωση πως τους θεωρείται ηλίθιους...... Αν το βρει και έχει γίνει απλό φορμάτ γίνεται ευκολοτατα ανάκτηση. Αν τώρα έχουν κάνει double write zeros ε νταξ. Αλλά τα πρεζακια ούτε το κουμπί δε θα έβρισκαν.
fylatos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δλδ πιστεύεις ότι έχουν γράψει zeros; Πιο πιθανό είναι να τα έδωσαν χέρι χέρι εξω απο κανένα πολυκατάστημα.
kostaszabos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Για να σε απολύσουν απο τη δουλειά σου δέν παίζει γιατί δέν φταίς εσύ που διαρρήξανε το αμάξι.. μπορεί να σου ρίξουν καμιά επίπληξη γιατί πήγες και το πάρκαρες στο "στόμα του λύκου" αλλά δέν δικαιολογείται απόλυση.. Οπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά μήν απογοητεύεσαι και κάνε μιά αναγνώριση στα κεντρικά μαγαζιά.. κοινοποίησε την αμοιβή.. τουλάχιστον να ανακτήσεις τα απαραίτητα για τη δουλειά σου πραγματάκια.. απο αστυνομία μην περιμένεις τίποτε αλλά καλό είναι να το καταγγείλεις γιατί μπορεί οι κλέφτες να "κρατάνε στοκ" και όταν τους πιάσουν να μπορείς να πάρεις πίσω τα πράγματά σου.. Το πιθανότερο είναι να ήταν τίποτε πρεζόνια και να έδωσαν τα πράγματα σε κάνα μαγαζί εκεί γύρω πάντως.. Shit happen.. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας στη θέση σου.. Σου εύχομαι καλύ τύχη φίλε.. 1
heros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δλδ πιστεύεις ότι έχουν γράψει zeros; Πιο πιθανό είναι να τα έδωσαν χέρι χέρι εξω απο κανένα πολυκατάστημα. Κοιταξε δεν λεω οτι εγραψαν zeros αν και δεν θα μου εκανε εκπληξη να το εκαναν..Οι κοινωνικες καταστασεις εχουν αλλάξει και έτσι έχουν αλλάξει και αυτοι που οδηγουνται στην κλοπη... Σε πολλα site αγγελιων θα δεις βρεις πραγματα στο 1/3 της τιμης ..που θα μπορουσαν να πωληθουν..
skiabox Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εταιρία πληροφορικής (μέσα στους 2-3 leader στον κλάδο της μάλιστα) που έπεφτε το internet 5-10 φορές τη μέρα. Δηλαδή χρησιμοποιούσε best effort υπηρεσία και όχι μισθωμένη με sla και εγγυημένο uptime. Μας έπεισες Πρέπει να είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όλα πάνε καλά και δεν χρεοκοπήσαμε ποτέ. Η χρεοκοπία δεν έρχεται τυχαία φίλε. Μάλλον τα μνημόνια και οι ξένοι φταίνε για όλα ε; 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Κοιταξε δεν λεω οτι εγραψαν zeros αν και δεν θα μου εκανε εκπληξη να το εκαναν..Οι κοινωνικες καταστασεις εχουν αλλάξει και έτσι έχουν αλλάξει και αυτοι που οδηγουνται στην κλοπη... Σε πολλα site αγγελιων θα δεις βρεις πραγματα στο 1/3 της τιμης ..που θα μπορουσαν να πωληθουν.. Πολλά από αυτά είναι και ανύπαρκτα όμως ε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα