Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας επι χρονια ξερουμε τι γινεται στο δημο... Σημερα άλλη μια φορα ο δημος γαλατσιου  απορηπτη την αναπτηξει της πολης μας. σας στελνω σχετικο υπόμνημα από την εταιρια ιναλαν....
ενας από τους πολους δημότες .
Αγαπητοί συνδρομητές Γαλατσίου και των υπόλοιπων περιοχών της Αττικής!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι επεκτεινόμαστε σύμφωνα με το σχέδιό μας, με εξαίρεση το Δήμο Γαλατσίου, στον οποίο πέρσυ το καλοκαίρι επενδύσαμε στην κατασκευή του δικτύου εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, από τον Ιούνιο, δεν καταφέρνουμε να πάρουμε άδειες για τις τομές προς τους πελάτες μας, που μέρα με τη μέρα ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ενδιαφερόμενων. Δυστυχώς, τους τελευταίους 7 μήνες δεν καταφέραμαι να βρούμε κοινά σημεία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και να πάρουμε άδειες όπως γίνεται στους υπόλοιπους Δήμους, για τον λόγο αυτό δεν μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους δημότες.
Σε μία συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο, μας υποσχέθηκε ότι θα μας στηρίξει και θα φροντίσει το θέμα, αλλά απ’ότι φαίνεται, μας έριχνε στάχτη στα μάτια.
Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με το τεχνικό τμήμα και να τηρήσουμε όλες τις απαιτήσεις που ζητάει ο Δήμος. Παρά ταύτα ήδη μας απέρριψαν για τυπικούς λόγους και σύντομα αναμένεται και άλλη απόρριψη. Το τεχνικό τμήμα δεν φαίνεται να είναι πρόθυμο για συζήτηση, μόνο επιθετική αντιμετώπιση των ερωτήσεών μας!
Το έργο μας στους υπόλοιπους Δήμους συνεχίζεται, στο Δήμο Γαλατσίου σίγουρα θα συνεχίσουμε τις επεκτάσεις, λίγο αργότερα όμως!
Απευθυνόμαστε με όλο το σεβασμό, προς όλους αυτούς που μας στηρίζουν, προς τους πελάτες και φίλους μας, και σας ζητάμε συγνώμη που δεν μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες μας. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται πλέον από εμάς! Απλά δεν μας δίνουν άδειες!
Όλες οι υπηρεσίες που μας παρέχει ο Δήμος είναι πληρωμένες! Καταθέσαμε ένα πλήρη πακέτο εγγράφων, όμως η μόνη απάντηση που παίρνουμε είναι η αναμονή!
Μπορούμε να είμαστε σε αναμονή μια ζωή! Πιστεύουμε , εσείς σαν δημότες και πελάτες μας, έχετε το δικαίωμα να μιλήσετε και να πείτε την γνώμη σας!
Το γραφείο μας βρίσκεται 10 μέτρα από το Δήμο Γαλατσίου, κάθε μέρα επισκεφτόμαστε την τεχνική υπηρεσία για να μάθουμε αν χρειάζονται συμπληρωματικά χαρτιά και πότε θα πάρουμε τις άδειες! Προς το παρόν απάντηση δεν πήραμε... Περιμένουμε!
Όσοι ενδιαφέρεστε, σας περιμένουμε στο γραφείο μας, οι υπάλληλοί μας θα σας καλύψουν, θα έχετε την δυνατότητα να πάτε μαζί στο τεχνικό τμήμα και να τα δείτε με τα μάτια σας!
Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!
Με εκτίμηση,
INALAN TEAM.

Δημοσ.

εεε δεν ειναι η πρωτη φορα που παιζονται συμφεροντα απο πισω...αν δεν λαδωσουν κανα σαλιαρη αδειες δεν θα παρουν λογικα οτι και να κανουν οι πολιτες...και σιγα τα αυγα μεταξυ μας ποσοι θα ξεσικωθουν για να χουν 100up/100down internet?Εδω δεν ξεσηκωνοται για αλλα και αλλα...Μονη λυση οπως το βλεπω ειναι να εχει καποια μεγαλη εταιρια αναγκη απο τις υπηρεσιες της INALAN που εχει επιρροη και στα κοινα και να την παρει με το μερος της!

Δημοσ.

Αν μαζευτούν μερικοί και τα πούνε στον δήμαρχο ή αν φτιάξουν καμιά σελίδα στο facebook ίσως να αλλάξει γνώμη. Αλλά ξέχασα, εδώ είμαστε Ελλάδα και ο κόσμος δεν ντρέπεται όπως στο εξωτερικό που αν βγεί τίποτα στη φόρα σε μια ώρα έχει τακτοποιηθεί.

Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες, Ελλάδα του 2017! Θυμάμαι ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχα γράψει έκθεση σε κάτι εξετάσεις αγγλικών πριν πολλά χρόνια.

Να μαζέψετε κόσμο και περάστε από τον δήμο, να βγείτε στη τηλεόραση και να λέτε συνέχεια ότι ο δήμος σας διώχνει τις επενδύσεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα. Η inalan απέχει 200 μέτρα απο το σπίτι μου. Έχουν ρίξει οπτική μέχρι και 20 μέτρα απο την πόρτα μου. Τους ρώτησα τις προάλλες πότε μπορούν να ρίξουν στα εναπομείναντα 20 μέτρα την οπτική ίνα και μου είπαν πως ο δήμος Μεταμόρφωσης πλέον δεν τους δίνει άδεια να σκάψουν.....  :mad:

Δημοσ.

Εδώ οι δήμοι δεν δίνουν αδεια στον οτε, θα δώσουν σε εσάς;

...και εδω που τα λέμε εχουν και ενα δίκιο, σκάβετε στους δομους φιδάκια, μετά κάθετε η ασφαλτος ή είναι πιο φουσκωτή απο την υπόλοιπη και αν πατήσει εκεί μοτοσυκλέτα πάρτον κάτω

Ποιός φταίει, τρέχα γύρευε

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ οι δήμοι δεν δίνουν αδεια στον οτε, θα δώσουν σε εσάς;

...και εδω που τα λέμε εχουν και ενα δίκιο, σκάβετε στους δομους φιδάκια, μετά κάθετε η ασφαλτος ή είναι πιο φουσκωτή απο την υπόλοιπη και αν πατήσει εκεί μοτοσυκλέτα πάρτον κάτω

Ποιός φταίει, τρέχα γύρευε

Λες και στην Ελλάδα έχουμε τόσο καλούς δρόμους που μας ενόχλησε στην άκρη συνήθως οι 15 πόντοι που σκάβουν, εδώ ακόμα και σε σημεία που μόλις είχαν άσφαλτο σε 6 μήνες είναι για τα ανάθεμα

Και εδώ Θεσσαλονίκη τα ίδια πρόβληματα έχουμε με την hcn ο δήμος Πυλαίας δεν δίνει άδειες

Δημοσ.

Σιγά μην πέφτουν τα μηχανάκια απο τα 20 εκατοστά που σκάβουν για να περάσει η οπτική. Αν ήταν έτσι δεν έπρεπε να υπάρχει μηχανάκι όρθιο στην Ελλάδα με τέτοιους δρόμους.

Δημοσ.

Λες και στην Ελλάδα έχουμε τόσο καλούς δρόμους που μας ενόχλησε στην άκρη συνήθως οι 15 πόντοι που σκάβουν, εδώ ακόμα και σε σημεία που μόλις είχαν άσφαλτο σε 6 μήνες είναι για τα ανάθεμα

Και εδώ Θεσσαλονίκη τα ίδια πρόβληματα έχουμε με την hcn ο δήμος Πυλαίας δεν δίνει άδειες

Σιγά μην πέφτουν τα μηχανάκια απο τα 20 εκατοστά που σκάβουν για να περάσει η οπτική. Αν ήταν έτσι δεν έπρεπε να υπάρχει μηχανάκι όρθιο στην Ελλάδα με τέτοιους δρόμους.

Ελλάδα ξε ελλαδα εγω συμφωνώ με τους δήμους, ας αναλάβουν οι εταιρείες την σωστη αποκατάσταση του δρομου και μετα βλέπουμε, δεν μπορεί να σκάβει τον δρόμο ανεξέλεγκτα όποιος γουστάρει και οπως γουστάρει, προέχει η ασφάλεια και οχι το vdsl

Δημοσ.

Ελλάδα ξε ελλαδα εγω συμφωνώ με τους δήμους, ας αναλάβουν οι εταιρείες την σωστη αποκατάσταση του δρομου και μετα βλέπουμε, δεν μπορεί να σκάβει τον δρόμο ανεξέλεγκτα όποιος γουστάρει και οπως γουστάρει, προέχει η ασφάλεια και οχι το vdsl

Δε φταινε μονο οι εταιριες αλλα και οι δημοι, θυμαμαι στο σπιτι μου εκαναν καινουρια ασφαλτοστρωση..Μετα απο λιγο καιρο εδωσαν αδεια να κανουν εργα. Ουτε ενας χρονος δεν ειχε περασει και ο δρομος ειχε γινει σουρωτηρι παλι!

Δημοσ.

Δε φταινε μονο οι εταιριες αλλα και οι δημοι, θυμαμαι στο σπιτι μου εκαναν καινουρια ασφαλτοστρωση..Μετα απο λιγο καιρο εδωσαν αδεια να κανουν εργα. Ουτε ενας χρονος δεν ειχε περασει και ο δρομος ειχε γινει σουρωτηρι παλι!

Ακριβώς αυτό

Στα λόγια μου έρχεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς αυτό

Στα λόγια μου έρχεται

Απο τι στιγμη που ξερουν οτι ενας δρομος δε μπορει να γινει σωστος με μπαλωματα και προχειροδουλειες(στο Ελλαδισταν), δεν ειναι δυσκολο οι δημοι να βγαλουν μια ανακοινωση για το ποια εταιρια θελει να χρησιμοποιησει το υλικο της πριν γινει ο καινουριος δρομος.Αλλα ουτε αυτο το κανουν σωστα.

Επεξ/σία από m0i
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνω, αλλα πιστευεις οτι αυτο σκεφτονται οι υπαλληλοι στον δημο ή οτι μπορουν με την αρνηση (και πιεση) τους να λαβουν δωροδοκια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...