Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δηλώσω ότι είμαι άσχετος γενικά από υπολογιστές. Μόνο σερφάρισμα στο ίντερνετ, επεξεργασία κειμένου σε word, λίγο excel και power point. Από περιέργεια και ενδιαφέρον σκεφτόμουν να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τους υπολογιστές σε οποιοδήποτε τομέα... τι μου προτείνετε να κάνω; Ξαναλέω ότι είμαι άσχετος, αλλά θα θελα να ασχοληθώ λίγο με το αντικείμενο να δω τι παίζει.

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις σε μια λογική να σκέφτεσαι αλγοριθμικά. Αν είσαι μικρός 20~ προλαβαίνεις να κάνεις μια αρχή αν το αγαπάς πραγματικά.

Έχε υπόψιν σου ότι ο προγραμματισμός δεν έχει "μαθαίνω απέξω πράγματα" :) άρα, αν ασχοληθείς θα πρέπει να το αγαπάς και λίγο αλλιώς θα σου είναι αγγαρεία και δεν θα τα καταφέρεις.

Δεν χρειάζεται να γίνεις ειδικός.

Για επαγγελματική αποκατάσταση ασχολήσου με το Front-End Web Developing , γενικά το Web παρέχει ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες. Και άσε όλες τις "μλκιες" C/C++/Java (που λογικά θα σου προτείνουν εδώ μέσα). Δεν θα βρεις δουλειά! Αυτά είναι για τους καμένους και εσύ απλά θες να ασχοληθείς επιφανειακά για μια δουλειά.

Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει η επαγγελματικη αποκατασταση σε αυτον τον τομεα, καθαρα χομπυ το σκεφτομαι.. θα μπω εκει που μου ειπατε και θα δω πως ειναι

Δημοσ.

Ξεκινάς με html+css για μένα ώστε να γλυκαθείς και αν κολλήσεις το μικρόβιο προχωράς είτε με Javascript είτε το γυρνάς σε Python που προτάθηκε παραπάνω.Ό,τι και να διαλέξεις θέλει απλά υπομονή και επιμονή

• Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται τι σ' ενδιαφέρει και τι σου κάνει κλικ. Αν σ' ενδιαφέρει το web, μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις HTML, CSS και Javascript. Ή μπορείς να φτιάχνεις μικρά παιχνίδια με Python και pygame.

Δημοσ.

Να δηλώσω ότι είμαι άσχετος γενικά από υπολογιστές. Μόνο σερφάρισμα στο ίντερνετ, επεξεργασία κειμένου σε word, λίγο excel και power point. Από περιέργεια και ενδιαφέρον σκεφτόμουν να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τους υπολογιστές σε οποιοδήποτε τομέα... τι μου προτείνετε να κάνω; Ξαναλέω ότι είμαι άσχετος, αλλά θα θελα να ασχοληθώ λίγο με το αντικείμενο να δω τι παίζει.

Εγω που ημουν λιγο σχετικος πηγα σε δημοσιο ιεκ τεχνικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων και το παρατησα στον ενα χρονο. Για πολλους λογους ειτε λογω δυσκολιας μαθηματων, λογω καθηγητων, λογω χρονου να διαβασω βιβλια και εκτος σχολης και λιγο να το θες πολυ.

Αν εισαι μικρος και εχεις καμια δεκαρια χρονια ευκαιρα να μαθεις μεχρι να βρεις δουλεια ψαξτο, αλλιως δεν αξιζει. Αν θες να μαθεις απλως παραπανω πραγματα τι να σου πω, διαβασε βικιπαιδεια για εγκυκλοπαιδικους λογους.

Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει η επαγγελματικη αποκατασταση σε αυτον τον τομεα, καθαρα χομπυ το σκεφτομαι.. θα μπω εκει που μου ειπατε και θα δω πως ειναι

Για χόμπι δες αν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάποιο πρόγραμμα 2d - 3d γραφικών ή επεξεργασίας φωτογραφιών, βίντεο κλπ. Κάτι δημιουργικό - καλλιτεχνικό δηλαδή.

Δημοσ.

Για χόμπι δες αν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάποιο πρόγραμμα 2d - 3d γραφικών ή επεξεργασίας φωτογραφιών, βίντεο κλπ. Κάτι δημιουργικό - καλλιτεχνικό δηλαδή.

Γουατ. Πέραν του ότι ο καθένας μάλλον διαλέγει ο ίδιος τα χόμπι του, ο προγραμματισμός στο πηγάδι κατούρησε;

Anyway, it can be τέρμα δημιουργική δραστηριότητα και επίσης μπορεί να παράξει "καλλιτεχνία". Απλά είναι του είδους που για να την αναγνωρίσεις πρέπει να είσαι μύστης.

Δημοσ.

Γουατ. Πέραν του ότι ο καθένας μάλλον διαλέγει ο ίδιος τα χόμπι του, ο προγραμματισμός στο πηγάδι κατούρησε;

Anyway, it can be τέρμα δημιουργική δραστηριότητα και επίσης μπορεί να παράξει "καλλιτεχνία". Απλά είναι του είδους που για να την αναγνωρίσεις πρέπει να είσαι μύστης.

To έγραψα από την άποψη ότι μπορεί να τραβήξει πιο εύκολα κάποιον κάτι τέτοιο. Ίσως, δεν είναι απόλυτο. Απλά να το έχει στο μυαλό του ως επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...