Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή pdf και θέλω να το εκτυπώσω σε κάποιο φωτοτυπάδικο. Το βιβλίο είναι 340 σελίδες περίπου. Συμφέρει λέτε να το κάνω έτσι ή να πάω να το αγοράσω από τον εκδότη, εκεί κοστίζει 12 ευρώ. 

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ένα βιβλίο 340 σελίδων (και με την προϋπόθεση ότι δεν μιλάμε για τα "άπαντα Λούκυ-Λουκ") υποδηλώνει άτομο μια κάποιας ηλικίας (όχι 10χρονο)  και κάποιου μορφωτικού επιπέδου.

Συνεπώς ο πιο απλός υπολογισμός που θα μπορούσες να κάνεις είναι:

12 (ευρώ) δια 340 (σελίδες) κάνει 0,04 (4 λεπτά δηλαδή σου έρχεται το κόστος ανά σελίδα αγοράζοντάς το).

Ακόμα και φωτοτυπάδικο που να σου τυπώνει με 2 ή 3 λεπτά να βρεις (που δεν) και πάλι δεν σε συμφέρει αφού πρέπει να προσθέσεις και το κόστος της βιβλιοδεσίας (μάλλον ακριβό για τόσο παχουλό βιβλίο).

Άσε που η εκτύπωση αλλά και το γενικό feeling δεν θα έχει σχέσει με το βιβλίο.

Η αποδέξου το γεγονός να το έχεις σε pdf ή τράβα και αγόρασέ το και άσε τα ψειρίσματα που δεν έχουν νόημα.

Δημοσ.

Επειδη δουλευω σε τετοιο μαγαζι, φιλε μου κατω απο 9 ευρω για καλυ εκτυπωση δεν θα δωσεις..εκτος και αν κανεις μαμουνια του στυλ 'εκτυπωση δυο σελιδες σε ενα φυλλο' ωστε να πληρωσεις τα μισα χρηματα....φυσικα αυτος ο τροπος ειναι προχειρος και μονο αν θες το βιβλιο για casual διαβασμα.Αν εισαι πιο βιβλιοφιλ καλυτερα αγορασε το οριτζιναλ!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...