Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.zougla.gr/greece/article/germani-stret-artists-epi-to-ergon-sto-metro-tis-a8inas

Έλεος πια με τα γκράφιτι! το έχουν παραχέσει! σεβαστείτε τον κόσμο που του αρέσει το κλασικό! 

να μπαίνεις τώρα μέσα στο μετρό, με όλα τα καλά που προσφέρει, σε αυτόν τον σύγχρονο παράδεισο μεταφοράς και να βλέπεις καραγιοζιλίκια βαγόνια βαμμένα.

ΕΛΕΟΣ!

• Like 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν συμφωνώ 100 περί κλασσικού αλλά συμφωνώ στο ότι το μέτρο δεν είναι μέρος για βάψιμο.

Επίσης έχω απορία πως δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι οκ κάνεις δεν πήγε βήμα πάρει το μέτρο, πράγμα περίεργο, αλλά αυτοί στις κάμερες; και ήταν και δέκα άτομα όχι ένας. Κάτι δεν στέκει

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν συμφωνώ 100 περί κλασσικού αλλά συμφωνώ στο ότι το μέτρο δεν είναι μέρος για βάψιμο.

Επίσης έχω απορία πως δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι οκ κάνεις δεν πήγε βήμα πάρει το μέτρο, πράγμα περίεργο, αλλά αυτοί στις κάμερες; και ήταν και δέκα άτομα όχι ένας. Κάτι δεν στέκει

Την περασμένη βδομάδα δεν ήταν κλειστοί κάποιοι σταθμοί; ε νομίζω αυτά ήταν τα "έργα".

Διαφωνώ κάθετα με το γκράφιτι στο μετρό. Είναι (ήταν?) ένα μέρος που χαίρεται το μάτι σου. Το καμάρι της Αθήνας. 

Απορώ πως η εταιρεία που είναι από πίσω αποφάσισε να το βάψει.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλακία όντως,για να βγουν οι μπογιές θα χρειαστεί συνεργείο.

Πείτε μου ότι δεν συμβαίνει στα αλήθεια...

Κόψε κάτι, μουτζούρωσαν κάτι λαμαρίνες, δεν βιάσαν και έκαψαν ανήλικα...

• Like 5
Δημοσ.

Μαλακία όντως,για να βγουν οι μπογιές θα χρειαστεί συνεργείο.

Κόψε κάτι, μουτζούρωσαν κάτι λαμαρίνες, δεν βιάσαν και έκαψαν ανήλικα...

Καλά ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είναι να κάνεις γκράφιτι στο μετρό κανείς κάτι ωραίο κάτι με νόημα και όχι τη κλασική παπάρια που βλέπω εδω

https://www.instagram.com/p/BM4DpL6g4BW/

Και μετά κάθε φορά που να φας τη τυρόπιτα στο σταθμό σου λένε μμμηηη και οι άλλοι κάνουν τέτοια και περνάνε απαρατήρητοι...Ότι να ναι...

• Like 4
Δημοσ.

καλά αυτό δεν είναι νέο το μετρό πάντα βαφόταν απλά αυτοί οι συρμοί δεν κυκλοφορούν,πάνε για αναχώρηση αμέσως.

επίσης επειδή είναι αρκετά πιο δύσκολο να βάψεις το μετρό σε σχέση με τον ηλεκτρικό στα yards μπαίνουν μόνο συγκεκριμένα άτομα που το έχουν ψάξει.δεν πάει όποιος να ναι

• Like 1
Δημοσ.

Γερμανοι street artists λεει..

Αν οντως ειναι γερμανοι καλα κανουν. Με δικα τους λεφτα το φτιαξαμε το μετρο..

Μου αρεσουν τα χρωματα αλλα θα ηθελα ζωγραφιες με τοπια κλπ, οχι γραμματα που δεν καταλαβαινεις τι σημαινουν και το πιθανοτερο να ειναι το ονομα της κλικας τους.

Αυτο με τις διαφημισεις της newsbeast με το καρχαρια η το αλλο που εβαλαν σε ολα τα βαγονια κοκκινες ταπετσαριες μιας μαρκας βοτκας, σας αρεσει η αηδιαζει το ιδιο με τα γκραφιτι?? Η το αλλο με μια μ..ναρα σε διαφημιση γυναικειων εσωρουχων ακομα και σε αστικα λεοφωρια, τι σας λεει??

• Like 1
Δημοσ.

Graffiti στο μετρό γίνεται συνέχεια. Όπως και στον ΗΣΑΠ. Η διαφορά είναι στη φιλοσοφία των δύο εταιρειών. Τον ΗΣΑΠ δε τον ενδιαφέρει και τόσο, αρκεί να είναι καθαρά τα παράθυρα. Το μετρό, από την άλλη, σπάνια θα κυκλοφορήσει βαμμένο συρμό. Μόνο αν δε γίνεται να κάνει αλλιώς. Τα καθαρίζουν πριν βγουν στην κυκλοφορία.

Οι αμαξοστοιχίες βάφονται συνήθως σε ώρες που δεν υπάρχουν δρομολόγια, και όσο βρίσκονται σε αμαξοστάσια.

Ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς που βάφουν, είναι λίγο 'περίεργοι' σαν άνθρωποι. Δε θα διστάσουν να επιτεθούν (με μαχαίρι, σπασμένο μπουκάλι, οτιδήποτε) σε όποιον πάει να τους πιάσει. Και δεν είναι ακριβώς αυτοί που θα χαρακτήριζε κάποιος "κότες", μιας και έχουν χόμπι να περνάνε από σήραγγες του μετρό και τρύπες εξαερισμού. 

Η συνήθης αντιμετώπιση είναι να μην τους αφήσουν να μπουν. Αν μπουν, μετά απλά καθαρίζεις το συρμό, δεν ασχολείται μαζί τους.

Πηγή πληροφοριών; Κάποτε έκανα κι εγώ graffiti, οπότε έχω επαφή με την (ο θεός να την κάνει) "κοινότητα" των graffitάδων. Αλλά σαν γνήσιος φλώρος, εγώ έκανα κατά 80% νόμιμα και κατά 20% στα λεγόμενα "chill-spots" (δηλαδή χώρους που δεν ενοχλείς και δε κινδυνεύεις, π.χ. εσωτερικό εγκαταλελειμένων εργοστασίων).

• Like 1
Δημοσ.

Οι αμαξοστοιχίες βάφονται συνήθως σε ώρες που δεν υπάρχουν δρομολόγια, και όσο βρίσκονται σε αμαξοστάσια.

Ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς που βάφουν, είναι λίγο 'περίεργοι' σαν άνθρωποι. Δε θα διστάσουν να επιτεθούν (με μαχαίρι, σπασμένο μπουκάλι, οτιδήποτε) σε όποιον πάει να τους πιάσει. Και δεν είναι ακριβώς αυτοί που θα χαρακτήριζε κάποιος "κότες", μιας και έχουν χόμπι να περνάνε από σήραγγες του μετρό και τρύπες εξαερισμού. 

Aφου αυτοι τα πληρωσαν δικαιωμα τους ειναι (αρχισαν να τα πληρωνουν με μαρκα γερμανικα και σε συνεχεια με ευρω) οπως ειπε o redhotstef.

:-D

Δημοσ.

Aφου αυτοι τα πληρωσαν δικαιωμα τους ειναι (αρχισαν να τα πληρωνουν με μαρκα γερμανικα και σε συνεχεια με ευρω) οπως ειπε o redhotstef.

:-D

Ενταξει εκανα και λιγο πλακα αλλα μη ξεχνας οτι αυτα τα εργα χρηματοδοτηθηκαν στο μεγαλυτερο ποσοστο απο την Ενωση.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...