16προβληματισμενη Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ .(αν σας ενοχλουν) Αρχικα ηθελα να σας πω οτι ξερω 3 γλωσσες (αγγλικα ελληνικα φιλανδικα) και παντα εχω αυτη τη θεληση να θελω να μαθω και αλλες γλωσσες γιατι εχω μεγαλο ενδιαφερων για αλλες κουλτουρες και γλωσσες.Ειμαι τωρα 16 χρονον (α λυκειου) και εχω φτασει σε κατασταση πανικου μερικες φορες οταν σκευτομαι το μελλον μου.Δεν ειναι οτι δεν εχω ψαξει, αν γνωριζετε ποσα βιβλια για σχολες και ιστοσελιδες εχω ανοιξει το ποσο που εχω αφιερωσει για ενα τοοσο μα τοοσο υποτιθετε απλο θεμα θα τρελαινοσασταν.Απο μικρη ασχολιεμαι με το θεατρο και λογου του γεγονοτος αυτου εχω το γ@μιμενο ονειρο να γινω ηθοποιος. Αλλα οπως ολοι γνωριζουμε οτι αυτη η δουλια του ηθοποιου ειναι αρκετα μη προσβασημη στην εποχη μας.Δεν μπορω να πω οτι δεν εχω σκευτει και αλλα πραγματα οπως να γινω δασκαλα αγγλικων στη Ιαπωνια η Νοτια Κορεα οπου φαινεται να ειναι μια ευχαριστη δουλια η να σπουδασω διεθνεσ και ευρωπαικες σπουδες (που δεν εχω ιδεα αν εχει μελλον αν το επιλεξω αυτο) η ακομα αν και θεωριτικουρα να επιλεξω να παω θετικη και απο εκει οικονομιας να παω προς σχολες μαρκετινγ ( εχω σκευτει οτι ειμαι κοινωνικια και εχω καλη ποιθω στο κοσμο). ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΧΑΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ. ΥΓ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ/....
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το "είμαι κοινωνική και έχω πειθώ άρα κάνω για marketing" είναι το αντίστοιχο του "κάθομαι πολλές ώρες στο pc άρα κάνω για πληροφορική"; Στην περίπτωση που δεν είναι ακόμη ένα le funny troll thread, πρέπει να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θες. Από συμβουλές άλλο τίποτα, αλλά στην τελική για τη δική σου ζωή πρόκειται κι εσύ θα κάνεις και την προσπάθεια και θα έχεις και τις όποιες συνέπειες. Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να κάνεις μια λίστα με το τι σου αρέσει και τι θα ήθελες να ακολουθήσεις. Μετά πάρε ένα-ένα τα αντικείμενα της λίστας σου και σκέψου για το κάθε ένα γιατί σου αρέσει, τι επαγγελματκή αποκατάσταση έχει, δες περισσότερα πράγματα γι' αυτό (κυρίως για να δεις ότι επιχειρήματα τύπου "είμαι κοινωνική και έχω πειθώ άρα θα πάω marketing" είναι το λιγότερο αφελή) και σκέψου αν θα ήθελες ν' ασχοληθείς με κάτι τέτοιο κλπ κλπ. 3
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι της γνωμης οτι οτιδηποτε αποφασισεις να κανεις, εφοσον το αγαπησεις θα το κανεις καλα και, οπως λενε, δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου. Μετα απο πολλα χρονια σε ακαδημαϊκα και εταιρικα περιβαλλοντα μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι αν δεν ξερεις να πουλας (την ιδεα σου, ενα προϊον, μια υπηρεσια που προσφερεις, τον εαυτο σου) τοτε θα βγαινεις παντα χαμενη. Θα σου προτεινα να κατευθυνθεις προς business σχολες, διοτι μεσω αυτων θα μπορεις να κλεινεις ευκολοτερα συμφωνιες και να ανελιχθεις σε οποιαδηποτε επιχειρηση - απο το μανατζμεντ ενος θεατρου μεχρι βαθια τεχνικες επιχειρησεις (οπως πχ ιατρικες, φαρμακευτικες κοκ). Εχε υπ' οψη σου οτι ολοι πληρωνουν για το αποτελεσμα, οποτε οσα περισσοτερα χρηματα φερνεις σε μια επιχειρηση τοσο καλυτερα αμοιβεσαι. Οι Διεθνεις & Ευρωπαϊκες σπουδες βεβαιως και εχουν μελλον, αρκει να μην εχεις στο νου σου οτι θα σε πληρωνουν για να καθεσαι σε ενα γραφειο και να λες τη γνωμη σου. Νομιζω οτι ο τροπος σκεψης ειναι "τί απο αυτα που μου αρεσουν μπορουν να εφαρμοστουν στην πραγματικη αγορα". Μια πολυ καλη ιδεα ειναι να γραψεις ενα email σε 10 CEO, στην Ελλαδα και στο εξωτερικο, ζητωντας τη γνωμη τους για τις τοπ-3 σχολες που εχεις επιλεξει, εξηγωντας γιατι εχεις καταλληξει σε αυτες τις επιλογες. Παω στοιχημα οτι παραπανω απο τους μισους θα απαντησουν, αν οχι στειλε σε αλλους 10 μεχρι να εχεις τις απαντησεις που θελεις. Καλη δυναμη, και να μεινεις παντα ενθουσιασμενη, περιεργη και να μην τα παρατας ποτε. 2
-Dimitris- Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εαν γραφεις και στις αλλες γλωσσες οπως στα Ελληνικα καλυτερα να μη μαθεις αλλες. 11
volos27 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 γιαυτο δεν εγινα τπτ στην ζωη μου τελικα δεν ειχα τετοιες σκεψεις στα 16 μου 5
redhotstef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι σκεφτεσαι αν φυγεις εξωτερικο να πας κορεα η ιαπωνια, οταν γνωριζεις ..φιλανδικα?? Η φιλανδια δεν σου αρεσει;
ny_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οι περισσότεροι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,σχεδόν πάντα αποδεικνύονται σωστοί... Χωρίς παρεξήγηση 1
redhotstef Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οι περισσότεροι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,σχεδόν πάντα αποδεικνύονται σωστοί... Χωρίς παρεξήγηση Μπορουν να γινουν μεντιουμ! 1
enakaiena1821 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για αρχή μάθε ελληνικά αν είναι έτσι η μητρική σου δεν ξέρω πόσο καλά μπορείς να ξέρεις τις άλλες γλώσσες είσαι και "θεωρητικούρα" όπως λες που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.Δεν κάνεις απλά κάποια ορθογραφικά κάνεις πολλά... και εγώ είχα θέμα με την ορθογραφία αλλά έτσι έγραφα στο δημοτικό.. έχεις και κάμποσα εκφραστικά λάθη.. Αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς και ας μην έχει σχέση με την θεωρητική.. και πωλήτρια να γίνεις όλο κάνα email θα γράψεις και όλο κάνα τιμολόγιο θα πρέπει να συμπληρώσεις μάντεψε τι θα γίνει αν τα κάνεις αυτά ανορθόγραφα και χωρίς κανένα τόνο....Έχοντας κάνει αυτό το κύριο μέλημα σου θα πρέπει να ειναι να επιλέξεις κατεύθυνση και λύκειο (γενικό επάλ κτλ) αφού το κάνεις αυτό έχεις χρόνια μετά να αποφασίσεις σχετικά με το τι θα ήθελες να κάνεις ειναι νωρίς ακόμη. 1
GoDRiC- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ε δωσε πανελληνιες και μπες διεθνεις και ευρωπαϊκες σπουδες στη παντειο, αξιζει ειναι και η κοπελα μου εκει εχω μαθει διαφορα γενικα.. αν θες να ασχοληθεις με ξενες γλωσσες και γενικοτερα με ευρωπη και εξωτερικο τοτε ειναι μια καλη λυση αλλα πρεπει να στρωσεις την ομορφη κωλαρα σου γιατι θελει μορια.. εγω ειμαι στο τει αθηνας στα τουριστικα, επισης πολυ καλη δουλεια με μπολικο μελλον ειδικα αν θες να μεινεις ελλαδα... δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο οποιος διαφωνει ας γραψει
vrwmiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Βρες έναν γκόμενο, θα διώξει τα σύννεφα από το μυαλό σου και θα σκεφτείς σοβαρά
volos27 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Βρες έναν γκόμενο, θα διώξει τα σύννεφα από το μυαλό σου και θα σκεφτείς σοβαρά μην της λες τετοια,οι σκεψεις της ειναι πιο ανωδυνες απο αυτες που θα κανει αν βρει αγορι εγω της προτεινω να βρει γκομενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα