Pa0ki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλά που υπάρχει και το insomnia αλλιώς χαμπάρι δεν θα είχα πάρει 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στα αποδυτήρια της Τούμπας είσαι κλειδωμένος και δεν είχες πάρει χαμπάρι; 1
mrfan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί όταν μιλάμε για Τσικνοπέμπτη , μιλάτε για φαγητό μόνο; Είναι μια ευκαιρία και να μασκαρευτείς ...
Pa0ki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στα αποδυτήρια της Τούμπας είσαι κλειδωμένος και δεν είχες πάρει χαμπάρι; Τα αποδυτήρια της Veltins Arena πιο κοντά μου πέφτουν 2
GoDRiC- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 μακραν κατα της τσικνοπεμπτης... δεν βρισκω λογο καν να υπαρχει αυτη η μερα, και εννοειται μην παραγγελνετε ποτε απο σουβλατζιδικα την ημερα αυτη γιατι θα τα τρωτε ολα σαπια! η τσικνοπεμπτη ειναι εθιμο για αυτους που νηστευουν την μεγαλη σαρακοστη 2
V for Vagelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ε λογικά θα υπάρχουν και μαγαζιά με ψητά που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε εγώ θα συμμετάσχω, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο όμως. Άλλες φορές έχουμε μαζευτεί παρέα να ψήσουμε. Φέτος δεν έτυχε. Μου είπε πριν καμιά ώρα ο κολλητός να ψήσουμε τίποτα στο τζάκι, αλλά τον απογοήτευσα γιατί δεν έχω ξύλα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα σαβουριάσω για βραδινό, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω άμεσα διαθέσιμο κρέας για μαγείρεμα, δε θα είναι κρέας. Το μεσημέρι από την άλλη έφαγα σκεπαστή, οπότε ίσως και να συμμετείχα, με κάποιο τρόπο. 1
DrLo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως έκλεισα για sushi το βράδυ. Σιγά μην πάω να φάω με τους γελαδάρηδες που θα καπνίζουν σα φουγάρα μέσα στις ταβέρνες για να αποκτήσω εσάνς καπνού και τσίκνας... https://www.youtube.com/watch?v=gNFbPcqLOQ4
moure Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παλικάρια αυτή είναι μια γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης,κάποιος που δεν θα νηστεψει και θα ντερλικωνει όλη τη σαρακοστη(σαν και μένα)δεν έχει κανένα λόγο να πάει να στριμωχτεί τη σημερινή ημέρα. Ολοι οι άλλοι όμως που ακολουθούν τις παραδόσεις καλά κάνουν και τσικνίζουν σήμερα, ο καθένας όπως τη βρίσκει! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να μην ξεχάσουμε τον σημερινό ύμνο... 3
Garnele Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μία είναι η απάντηση στην τσικνοπέμπτη:
Zerg13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 10 ευρω εδωσα, πηρα σουβλακια για το σπιτι. Πηγα υποτιθεται σε καλο μαγαζι και ηταν και χαλια. Απλα ειπα να κρατησω την παραδοση μια που το κανω καθε χρονο. Ούτε εγώ θα συμμετάσχω, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο όμως. Άλλες φορές έχουμε μαζευτεί παρέα να ψήσουμε. Φέτος δεν έτυχε. Μου είπε πριν καμιά ώρα ο κολλητός να ψήσουμε τίποτα στο τζάκι, αλλά τον απογοήτευσα γιατί δεν έχω ξύλα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα σαβουριάσω για βραδινό, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω άμεσα διαθέσιμο κρέας για μαγείρεμα, δε θα είναι κρέας. Το μεσημέρι από την άλλη έφαγα σκεπαστή, οπότε ίσως και να συμμετείχα, με κάποιο τρόπο. Νομιζω συμμετεχεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=gNFbPcqLOQ4 4
star12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 παντως εγω εφαγα κεφτεδακια με τηγανιτες πατατες και αυγολεμονο. ετσι για να το τηρουμε το εθιμο
Haldol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 @billdanos - Δώρο iTunes gift card για να φας όλη την πάστα wasabi με τη μία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα