Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στα αποδυτήρια της Τούμπας είσαι κλειδωμένος και δεν είχες πάρει χαμπάρι;

:P

Τα αποδυτήρια της Veltins Arena πιο κοντά μου πέφτουν :P

• Like 2
Δημοσ.

μακραν κατα της τσικνοπεμπτης... δεν βρισκω λογο καν να υπαρχει αυτη η μερα, και εννοειται μην παραγγελνετε ποτε απο σουβλατζιδικα την ημερα αυτη γιατι θα τα τρωτε ολα σαπια! η τσικνοπεμπτη ειναι εθιμο για αυτους που νηστευουν την μεγαλη σαρακοστη

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ θα συμμετάσχω, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο όμως. Άλλες φορές έχουμε μαζευτεί παρέα να ψήσουμε. Φέτος δεν έτυχε. Μου είπε πριν καμιά ώρα ο κολλητός να ψήσουμε τίποτα στο τζάκι, αλλά τον απογοήτευσα γιατί δεν έχω ξύλα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα σαβουριάσω για βραδινό, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω άμεσα διαθέσιμο κρέας για μαγείρεμα, δε θα είναι κρέας.

Το μεσημέρι από την άλλη έφαγα σκεπαστή, οπότε ίσως και να συμμετείχα, με κάποιο τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικάρια αυτή είναι μια γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης,κάποιος που δεν θα νηστεψει και θα ντερλικωνει όλη τη σαρακοστη(σαν και μένα)δεν έχει κανένα λόγο να πάει να στριμωχτεί τη σημερινή ημέρα.

Ολοι οι άλλοι όμως που ακολουθούν τις παραδόσεις καλά κάνουν και τσικνίζουν σήμερα, ο καθένας όπως τη βρίσκει!

• Like 1
Δημοσ.

10 ευρω εδωσα, πηρα σουβλακια για το σπιτι. Πηγα υποτιθεται σε καλο μαγαζι και ηταν και χαλια.

Απλα ειπα να κρατησω την παραδοση μια που το κανω καθε χρονο.

Ούτε εγώ θα συμμετάσχω, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο όμως. Άλλες φορές έχουμε μαζευτεί παρέα να ψήσουμε. Φέτος δεν έτυχε. Μου είπε πριν καμιά ώρα ο κολλητός να ψήσουμε τίποτα στο τζάκι, αλλά τον απογοήτευσα γιατί δεν έχω ξύλα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα σαβουριάσω για βραδινό, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω άμεσα διαθέσιμο κρέας για μαγείρεμα, δε θα είναι κρέας.

Το μεσημέρι από την άλλη έφαγα σκεπαστή, οπότε ίσως και να συμμετείχα, με κάποιο τρόπο.

Νομιζω συμμετεχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...