Πανος999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οι βαθμολογησεις που κανω,δν αλλαζουν τις συνολικες..Μονο τηλεκριτικων κλπ μετρανε;Ξερει κανεις;Δν θα πρεπε να ειναι ανοιχτες για ολους κ ετσι να βγαινει η μεση βαθμολογια;
Metal Heart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Όταν υπάρχουν χιλιάδες αξιολογήσεις, λογικό είναι μία αξιολόγηση (η δικιά σου στην προκειμένη περίπτωση) από μόνη της να επηρεάζει ελάχιστα το μέσο όρο. Απλοί κανόνες στατιστικής είναι. 4
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πως το καταλαβες; Το τσεκαρα και εγω τωρα και λεει οτι τα αποτελεσματα ανανεωνονται καθε μερα, οχι συνεχως. 1
Πανος999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 #MetalHeartΔν εννοουσα τν μεσο ορο..δν ειμαι χαζος..Ελεγε πχ 400 ψηφοι..εβαζα κ εγω κ μτ δν πηγαινε 401 πχ.. Α δν ανανεωνονται αυτοματα ε;δν το ηξερα αυτο!
Metal Heart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Sorry, άλλο κατάλαβα. Νόμιζα ότι εννοούσες το μέσο όρο. 1
gokuthelegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πως το καταλαβες; Το τσεκαρα και εγω τωρα και λεει οτι τα αποτελεσματα ανανεωνονται καθε μερα, οχι συνεχως. Λογικό μου ακούγεται, το imdb έχει χιλιάδες, μην πω εκατομμύρια, ταινίες και σειρές και πολλαπλάσιους επισκέπτες, είναι λογικό να θέλουν κάποιο χρόνο να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.
V for Vagelis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Να υποθέσω έχεις κάνει λογαριασμό και δεν πατάς απλά πάνω στη βαθμολογία σαν επισκέπτης;
Πανος999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εχω κανει λογαριασμο,εννοειται!!Ε ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω..Οτι δν ανανεωνεται συνεχως..
gatokoritso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Η βαθμολογία υπολογίζεται από όλους τους ψήφους αλλά δίνεται μεγάλη βαρύτητα σε συγκεκριμένους ψήφους.συνήθως από τοπ 1000 ψηφοφόρους και αλλους παράγοντες που δεν λένε βγαίνει το τελικο αποτέλεσμα. Αν και δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα γενικώς για το IMDb γιατί κλείσανε τα φορουμ και όλα είναι ρευστά.. 1
V for Vagelis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αν και δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα γενικώς για το IMDb γιατί κλείσανε τα φορουμ και όλα είναι ρευστά.. Ηταν σχετικά ασήμαντο κομμάτι της σελίδας. Και που τα έκλεισαν δε θα σταματήσει να τη χρησιμοποιεί ο κόσμος, είναι πολύ βολική και αυτην έχει μάθει.
xrhstosiak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 https://www.rottentomatoes.com/ συμφωνώ τις 8-9 φορές στις 10 με τις βαθμολογίες του καλύτερα από το imdb. 1
Baator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ηταν σχετικά ασήμαντο κομμάτι της σελίδας. Και που τα έκλεισαν δε θα σταματήσει να τη χρησιμοποιεί ο κόσμος, είναι πολύ βολική και αυτην έχει μάθει. Καθόλου ασήμαντο δεν ήταν, σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής αυτή τους η απόφαση. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο Ίντερνετ τέτοιου είδους φόρουμ, έβλεπες μια ταινία και ήθελες να σχολιάσεις, να ρωτήσεις για κάτι που δεν κατάλαβες, να κράξεις (γιατί όχι; ), να συζητήσεις για έναν ηθοποιό. Για όσους παρακολουθούν αρκετές ταινίες (και δεν τις ξεχνάνε το δευτερόλεπτο που τελειώνουν) ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι του Ίντερνετ. Φόρουμ για ταινίες έχει άπειρα, να πας π.χ. σε ένα γενικό κανάλι και να φτιάξεις ένα νέο τόπικ για μια ταινία που μόλις είδες, αλλά αυτού του είδους, να πας κατευθείαν σε φόρουμ για την ταινία που μόλις είδες, ασχέτως αν βγήκε πριν μια βδομάδα ή πριν 30 χρόνια, και να δεις ήδη υπάρχουσες συζητήσεις, δεν υπάρχει άλλο. Προσωπικά, παρόλο τα ΠΟΛΛΑ στραβά του και το άθλιο γενικά επίπεδο, θα μου λείψει πολύ, συνήθως όταν έβλεπα μια ταινία, πάντα πήγαινα μετά και στα φόρουμ του Imdb να διαβάσω σχόλια και απόψεις άλλων χρηστών. 2
rus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 . Προσωπικά, παρόλο τα ΠΟΛΛΑ στραβά του και το άθλιο γενικά επίπεδο, Γιατι αθλιο επιπεδο? Ο λογος που κλεισανε τα φορουμς ειναι ότι μαλλον δε συνεφερε. Σποϊλερς, βρισίδια μεταξυ των χρηστων, κακες κριτικες κλπ.
Getta Robo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Διαφωνω με παρα πολλες βαθμολογιες του imdb και με το ευρυτερο του συστημα, αλλα αν και που ηταν προβληματικη η διαχειριση των φορουμ τους, ειχε και πολλα διαμαντια. Πχ γραφανε ανθρωποι που παρακολουθουσαν ταινιες για δοκιμαστικο κοινο. Πραγματα που δεν τα εβρισκες και δεν τα βρισκεις ουτε και σημερα.
rista Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το φορουμ το κλεισανε διοτι τους χαλουσε την πιατσα! Οταν εβλεπα να εχει πολυ υψηλη βαθμολογια σε μια αθλια ταινια το πρωτο που εκανα ηταν να διαβαζω το φορουμ και εκει φαινοταν η αληθεια για το ποιον της ταινιας.! Και επειδη παιζει χρημα απο πισω οπως ξερουμε γιατι χολυγουντ ειναι αυτο πως να το κανουμε,το φορουμ τους χαλουσε την πιατσα. Τωρα θα πρεπει αναγκαστικα να βλεπω τα χρεπια που βγαζουν κατα καιρους και να χανω τον χρονο μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα