Killerdacat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ζητώ τη γνώμη σας για ένα προσωπικό θέμα. Είμαι σε (χαλαρή) σχέση με μια κοπέλα εδώ και περίπου δυο μήνες και γουσταρω αρκετά ώς πολύ. Κανει όμως κάτι που με παραξενεύει, δεν μπορεί να φάει μπροστά μου. Μου πηρε χρονο να το καταλάβω, τη ρώτησα και είπε οτι έχει κόλλημα γιατι ντρέπεται και να μη ρωτώ άλλο. Μου ειπε οτι μόνη της ή με την οικογένειά της δεν εχει θέμα αλλά με μένα δε μπορεί. Έμεινα λίγο οταν μου το είπε. Κατά τα άλλα όμως είναι όλα μια χαρά, δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ, είναι διαταραχή αυτό;
bluesattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Eνταξει μωρε, μπορει να τρωει/μασαει καπως αστεια η ''ενοχλητικα'' και να ντρεπεται.. 1
maik42 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Eνταξει μωρε, μπορει να τρωει/μασαει καπως αστεια η ''ενοχλητικα'' και να ντρεπεται.. μαλλον τα καταπινει. αυτος ειναι ο λογος. TS εχω δικαιο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως έχει ανορεξία και σου λέει μπαρμπούτσαλα; Από κιλά πόσα είναι; Εσύ βόλε γιατί δεν τρώς μπροστά σε άλλους;
margaritagr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καποιοι ανθρωποι δεν νιωθουν ανετα να φανε με ανθρωπους που δε ξερουν καλα. Καποτε το ειχα κι εγω, μου εφυγε μονο του. καλο θα ειναι να μη τη πιεσεις, οσο ερχεστε πιο κοντα θα νιωσει ανετα κια θα γινει κι αυτο 2
l337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ζητώ τη γνώμη σας για ένα προσωπικό θέμα. Είμαι σε (χαλαρή) σχέση με μια κοπέλα εδώ και περίπου δυο μήνες και γουσταρω αρκετά ώς πολύ. Κανει όμως κάτι που με παραξενεύει, δεν μπορεί να φάει μπροστά μου. Μου πηρε χρονο να το καταλάβω, τη ρώτησα και είπε οτι έχει κόλλημα γιατι ντρέπεται και να μη ρωτώ άλλο. Μου ειπε οτι μόνη της ή με την οικογένειά της δεν εχει θέμα αλλά με μένα δε μπορεί. Έμεινα λίγο οταν μου το είπε. Κατά τα άλλα όμως είναι όλα μια χαρά, δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ, είναι διαταραχή αυτό; Κατά τ' άλλα, όχι, δεν είναι όλα μια χαρά. Χώρισε όσο είναι καιρός. 1
Garnele Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ε εντάξει, έχει μέχρι ένα σημείο λογική να είσαι συγκρατημένος με το φαγητό, δεν πας πχ για μπεργκεράρα σε πρώτο ραντεβού. :Ρ Αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιου τύπου κόμπλεξ συχνά έχουν κάποια βάση, ίσως να κάνει ήχους ή να ρεύεται ή... να χωνεύει γρήγορα ( ; ) 2
volos27 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως έχει ανορεξία και σου λέει μπαρμπούτσαλα; Από κιλά πόσα είναι; Εσύ βόλε γιατί δεν τρώς μπροστά σε άλλους; το φαγητο ειναι απολαυση .θελω να τρωω χωρις να αισθανομαι περιορισμενος απο τροπους καλης συμπεριφορας 1
Killerdacat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οκέι χαίρομαι που κάποιοι το εξηγείτε. Δε θα το φανταζόμουν ποτέ. Ανορεξία σίγουρα δεν έχει, είναι λεπτή αλλά υγιής. Εσυ που μου λες να χωρίσω, είσαι υπερβολικός. Πραγματικά η κοπέλα δεν εχει καμία αλλοπρόσαλη ιδιοσυγκρασία, δε δίνει περιεργη εικόνα. Μόνο αυτή τη παραξενιά έχει. Χαίρομαι γιατί μου λέτε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είχα ρωτησει μια φίλη και με είχε φρικαρει λίγο οτι η κοπέλα μου είναι για ψυχανάλυση.
Garnele Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μην ανησυχείς, σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό. 2
l337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οκέι χαίρομαι που κάποιοι το εξηγείτε. Δε θα το φανταζόμουν ποτέ. Ανορεξία σίγουρα δεν έχει, είναι λεπτή αλλά υγιής. Εσυ που μου λες να χωρίσω, είσαι υπερβολικός. Πραγματικά η κοπέλα δεν εχει καμία αλλοπρόσαλη ιδιοσυγκρασία, δε δίνει περιεργη εικόνα. Μόνο αυτή τη παραξενιά έχει. Χαίρομαι γιατί μου λέτε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είχα ρωτησει μια φίλη και με είχε φρικαρει λίγο οτι η κοπέλα μου είναι για ψυχανάλυση. Καταρχήν έχεις ήδη άποψη για την κοπέλα και απλά ψάχνεις εδώ μέσα επιβεβαίωση της πεποίθησης σου, σωστά; Κατά δεύτερον, ναι, έχει περίεργη συμπεριφορά ακόμη και αν δεν θέλεις να το καταλάβεις. Τέλος δεν θα έλεγα πως είμαι υπερβολικός. Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά κάποια σημάδια και -το ακόμη χειρότερο- τα αγνοείς. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι (και το λέω ειλικρινά) να είμαι λάθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οκέι χαίρομαι που κάποιοι το εξηγείτε. Δε θα το φανταζόμουν ποτέ. Ανορεξία σίγουρα δεν έχει, είναι λεπτή αλλά υγιής. Εσυ που μου λες να χωρίσω, είσαι υπερβολικός. Πραγματικά η κοπέλα δεν εχει καμία αλλοπρόσαλη ιδιοσυγκρασία, δε δίνει περιεργη εικόνα. Μόνο αυτή τη παραξενιά έχει. Χαίρομαι γιατί μου λέτε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είχα ρωτησει μια φίλη και με είχε φρικαρει λίγο οτι η κοπέλα μου είναι για ψυχανάλυση. Καλά αφού διαγνώστηκε στο ινσόμνια ότι δεν είναι σοβαρό, τέλος. Στα σοβαρά τώρα, και η ανορεξία έχει κι αυτή διακυμάνσεις, δεν γίνεσαι στο καπάκι Νανά Καραγιάννη. Δες το πώς θα πάει όμως...
eliasjuve Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεκτό να ντρέπεται στην αρχή αλλά μετά από δύο μήνες έπρεπε να είχε χαλαρώσει. Σοβαρό δεν νομίζω να είναι αλλά είναι πιθανό στο μέλλον να σου βγάλει και άλλα προβλήματα το "εργαλείο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα