Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μου θύμησες, κι εγώ κάποτε ντρεπόμουν να φάω σε ρομανδικό ραντεβού επειδή κάνω ωσάν μοσχάρα. Τρώω λαίμαργα, μου τρέχουν τα σάλια, μασάω ηχηρά, μετά ρεύομαι πολύ και αν μιλάμε όσο τρώμε μπορεί να φτύνω κιόλας.

Μπορώ να φάω και κυριλέ αλλά δεν το ευχαριστιέμαι καθόλου. Προτιμώ να μη φάω καν.

σε ερωτευτηκα 

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα ζητώ τη γνώμη σας για ένα προσωπικό θέμα. Είμαι σε (χαλαρή) σχέση με μια κοπέλα εδώ και περίπου δυο μήνες και γουσταρω αρκετά ώς πολύ. Κανει όμως κάτι που με παραξενεύει, δεν μπορεί να φάει μπροστά μου.

Μου πηρε χρονο να το καταλάβω, τη ρώτησα και είπε οτι έχει κόλλημα γιατι ντρέπεται και να μη ρωτώ άλλο. Μου ειπε οτι μόνη της ή με την οικογένειά της δεν εχει θέμα αλλά με μένα δε μπορεί.

Έμεινα λίγο οταν μου το είπε. Κατά τα άλλα όμως είναι όλα μια χαρά, δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ, είναι διαταραχή αυτό;

Φαντάζομαι δεν το έχετε κάνει ακόμα ε? 

γιατί να ντρέπεσαι να τρως μπροστά στον γκόμενο αλλά να μην ντρέπεσαι να του κάθεσαι... κάνει κάπως!

φαντάζομαι επίσης ότι είναι πολύ μικρή. βοήθησε την να της φύγει αυτή η ντροπή.

Δωσε της να καταλαβει οτι ζουμε σε ενα μπουρδελο. Οσο θα ντρεπεται τοσο θα την καβαλανε. Μαθε απο τον παλιο! την σημερον εποχη πρεπει να αυθαδιαζεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...