Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ωραια αηδιαστικα πραγματα που λετε :eek:

επισης το βιβλιο εγινε best seller οι ταινιες αν κ κακες ειχαν εισπρακτικη επιτυχια κ ακομη δεν μαθατε την εστι BDSM

Δημοσ.

Με ξενερώνει απίστευτα κάποια αν έχει ακροφεμιναζιστικές απόψεις. Χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πόλεμο μετά από αυτό το ποστ. Ξεχνάω και μεγάλους έρωτες αν μου βγουν φεμιναζί.

Δημοσ.

ολα αυτα τις κανουν  απλα πιο προσιτες στα ματια ενος αντρα επειδη πλησιαζουν στην καφριλα του κ τον κανουν να νιωθει πιο ελευθερος

• Like 2
Δημοσ.

τι ωραια αηδιαστικα πραγματα που λετε :eek:

επισης το βιβλιο εγινε best seller οι ταινιες αν κ κακες ειχαν εισπρακτικη επιτυχια κ ακομη δεν μαθατε την εστι BDSM

Τι BDSM να μάθεις από αυτή τη βλακεία;;;

Δημοσ.

Του ψυχολογικού abuse και του "πώς να γίνεις stalker".

Δημοσ.

απο την άλλη αν έχει τέλειο ελληνικό πόδι (σαν τα αγάλματα) έχει πολύ μεγαλύτερη ερωτική αξία για εμένα απο το πρόσωπο 

αιγυπτιακο θες να πεις

Δημοσ.

Μεγάλο θέμα το ντύσιμο, αν φοράει μπλούζα που βγαίνει η κοιλιά και δεν έχει τουλάχιστον κοιλιά που να είναι σχεδόν flat είναι turn off. Γυρισμένο παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο ενώ το πόδι είναι τίγκα στις πληγές από κοψίματα παπουτσιού και μελανιές, πέδιλο με βρώμικο πόδι, άπλυτα γεννητικά όργανα...

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ολα τα αρνητικα τα ειπατε εγω θα πω 2 πραγματα που μ αρεσουν 

τατουαζ ,σε συγκεκριμένα σημεια

piercing,σε συγκεκριμένα σημεια

Δημοσ.

Αυτη εδω διαφωνει με το τοπικ

Ζούπερ Κατερίνα του γιουτούμπι; :P

Καλές οι λοιπές βλακειούλες,αλλά η μπίχλα-λαδίλα στο μαλλί του άλλου είναι no-no,τουλάχιστον για όλους όσους ξέρω(αναφέρομαι σε άντρες-γυναίκες).

Δημοσ.

θα ξενέρωνα αν είχε πέος 

Θεότητα. Κλάμα μόνο.

On-topic:

Γενικά είμαι απλός άνθρωπος, αλλά το πιο σημαντικό και αυτό που θα με κάνει να μη θέλω να ξαναδώ άτομο είναι αν δε μπορώ να σταυρώσω κουβέντα σοβαρή/επιπέδου μαζί του. Το οποίο είναι και δείγμα για καλή επικοινωνία. Ακόμη κι ας είχα να κάνω με την Amy Adams. :D

Σε χαμηλότερο βαθμό οι κατά πολύ μικρότερες ηλικίες (μέχρι και 21 ας πούμε). Είμαι προκατειλημμένος καθώς συνήθως έχει ως επακόλουθο το παραπάνω. Αν και γενικά τα βρίσκω καλύτερα με λίγο μεγαλύτερες από μένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...