Hellaslover Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Έχετε χάσει τη μπάλα επειδή προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με αγγλικές λέξεις. "Νορμάλ" βγαίνει από το "normal" που βγαίνει από το "norm" που σημαίνει "κοινώς αποδεκτός κανόνας". Πχ το να βγαίνεις έξω με παπούτσια και όχι βατραχοπεδιλα είναι μια νόρμα. Ή το να φιλάς εικόνες όπως αναφέρθηκε. Άρα έχει την έννοια του συνηθισμένου. "Φυσιολογικό" περιγράφει κάτι που συμβαίνει στα πλαίσια της φύσης. Δεν είναι απαραίτητα κάτι συνηθισμένο. Πχ το να πέσει ένας καταστροφικός κομήτης στη γη είναι φυσιολογικό αλλά όχι συνηθισμένο. To ονομα σου ταιριαζει γαντι με το σχολιο lol Στερεότυπα - Hellaslover: 1-0 Το φαγα το γκολακι οντως. Μιλαγα με μεθυσμενο αντι για γυναικα, δεν επεσα και τοσο εξω.. Άρα το νορμάλ πηγάζει από τις κοινωνικές αντιλήψεις και τα στερεότυπα. Έρχεσαι στα λόγια μου. Και αν θέλεις τη γνώμη μου η αξία τους είναι τόση όση η σημασία που τους δίνουμε (εγώ, εσύ, ο καθένας). Αυτο λεω 2 σελιδες τωρα. Νορμαλ ειναι τα στερεοτυπα (τα οποια ειναι δημιουργια του κοσμου) και τα πιστευω της μαζας. Εχει γουστο να λεμε το ιδιο πραγμα τοση ωρα.. 1
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το φαγα το γκολακι οντως. Μιλαγα με μεθυσμενο αντι για γυναικα, δεν επεσα και τοσο εξω.. Τσάμπα μιλούσα τόση ώρα φαίνεται Δε πειράζει, καλά να είμαστε. Επίσης δεν είμαι μεθυσμένος (και ξέρω καλά τι γράφω) αν και μικρή σημασία έχει γιατί δεν χρειάζεται να δώσω αναφορά σε κανέναν. Αυτο λεω 2 σελιδες τωρα. Νορμαλ ειναι τα στερεοτυπα (τα οποια ειναι δημιουργια του κοσμου) και τα πιστευω της μαζας. Εχει γουστο να λεμε το ιδιο πραγμα τοση ωρα.. Το "νορμαλ" που εννοεί ο κόσμος, ναι, είναι τα στερεότυπα. Σου εξήγησα όμως παραπάνω (και αρχικά στο πρώτο ποστ και μετά) πως νορμαλ (με την ουσιαστική εννοια) δεν υπάρχει. Παίζουμε με τις λέξεις.
Hellaslover Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δε το ριχνω σε προσωπικους χαρακτηρισμους ουτε το μπαλακι ριχνω. Κουβεντα κανουμε να περναει και η ωρα και σε φιλικα πλαισια. Παω να πιω και γω μια μπυριτσα στην υγεια μας
l337 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δε το ριχνω σε προσωπικους χαρακτηρισμους ουτε το μπαλακι ριχνω. Κουβεντα κανουμε να περναει και η ωρα και σε φιλικα πλαισια. Παω να πιω και γω μια μπυριτσα στην υγεια μας (το κατάλαβα, μάλιστα το έσβησα πιο πριν που το πήρα χαμπάρι αλλά δεν σε πρόλαβα ) Πάω και εγώ να κάτσω λίγο με την γυναίκα γιατί πιάστηκα στη καρέκλα 1
Hellaslover Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τσάμπα μιλούσα τόση ώρα φαίνεται Δε πειράζει, καλά να είμαστε. Επίσης δεν είμαι μεθυσμένος (και ξέρω καλά τι γράφω) αν και μικρή σημασία έχει γιατί δεν χρειάζεται να δώσω αναφορά σε κανέναν. Το "νορμαλ" που εννοεί ο κόσμος, ναι, είναι τα στερεότυπα. Σου εξήγησα όμως παραπάνω (και αρχικά στο πρώτο ποστ και μετά) πως νορμαλ (με την ουσιαστική εννοια) δεν υπάρχει. Παίζουμε με τις λέξεις. Πιστευω οτι το νορμαλ υπαρχει και με τις 2 εννοιες και δεν ειναι ολα στερεοτυπα. Μερικα πραγματα θεωρουνται νορμαλ χωρις καποιο συγκεκριμεμο λογο και αλλα εχουν ουσια και λογο που θεωρουνται νορμαλ και ειναι αποδεκτα απο τη κοινωνια σαν νορμαλ. Πχ. Οι αντρες πανε με γυναικες ειναι ουσιαστικο, υπαρχει λογος (οικογενεια, παιδια κτλ) και ειναι νορμαλ Πχ. Στερεοτυπο: οι αληθινοι αντρες δε φορανε σκουλαρικι και δεν ειναι νορμαλ να φορανε.
doubtful Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τι θεμα ειναι τουτο παλι... Τα turn offs ειναι πολλα και οσο πανε γινονται περισσοτερα. 1
lightspeed Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν συμφωνω, κουραστηκα, και για αυτο ακριβος το λογο δε μπορω να κανω παρεα και συζητηση με γυναικα! (Φιλικα το λεω) Το τι ειναι νορμαλ το καθοριζει η κοινωνια, η κουλτουρα, και ο "κοσμος". Συμπερασμα 1: εισαι αστειος Συμπερασμα 2: η κοινωνια μια χαρα αποδεχεται φιλιες μεταξυ των δυο φυλων, ο μικροκοσμος σου δεν ειναι η κοινωνια. Και για να γραψω και κατι σχετικο με το αρχικο θεμα μεγα turn off, αποψεις σαν κι αυτες. 2
Valerie_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αυτοί που περνάνε δίπλα μου στο γυμναστήριο και αφήνουν εσάνς απλυσιάς κρεμμυδίλας. και δεν παίζει ρόλο το βάρος σε αυτό γιατί το παρατήρησα και σε ωραία κορμιά.
volos27 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αυτοί που περνάνε δίπλα μου στο γυμναστήριο και αφήνουν εσάνς απλυσιάς κρεμμυδίλας. και δεν παίζει ρόλο το βάρος σε αυτό γιατί το παρατήρησα και σε ωραία κορμιά. το κρεμμυδι τι σχεση εχει με το gym?
SoFiA11 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 το κρεμμυδι τι σχεση εχει με το gym? η μυρωδια του φαγιου βγαινει στις εκκρισεις 1
fsbmaniac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μονο αν ηχογραφειτε τςι συναντησεις με τις φιλες της σπιτι και εχετε βαλει keyloger στο προσωπικο και αποκλειστικο pc της ....μπορειτε να καταλαβετε πως σκεπτετε μια γυναικα. Οσο καλα και να ειναι δεν λεει οχι σε ενα φλερτ ... θελει να ειναι αρεστη κτλ...dna rules ... επισης κανενας αντρας δεν μπορει να δει αντελωσ φιλικα μια γυναικα ...ΔΕΝ γινεται... dna rules ...ψυχολογια rules !!! Επισης το επιθετικο ξεκαθαρο και αποτομο flirt σε φιλες ...την καταληλη στιγμη εχει παντα καλα αποτελεσματα ...γιατι υπαρχει υποσυνειδητα οικιοτητα σε πολλα πραγματα ...αρα λιγοτερα πραγματα να σκεφτει... και αν εισαι εχεμυθος... και αποδειχθει ενπορεια... εκει τρελενονται και δινουν οτι εχουν και δεν εχουν !!! Ποσο τερατα της αναπραγωγης ειμαστε ολοι τελικα...
Ishmael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αυτοί που περνάνε δίπλα μου στο γυμναστήριο και αφήνουν εσάνς απλυσιάς κρεμμυδίλας. και δεν παίζει ρόλο το βάρος σε αυτό γιατί το παρατήρησα και σε ωραία κορμιά. Body Odor & Diet Eggs & Choline: Something Fishy 1
bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Η παθολογικη ζηλια.Δηλαδη ενταξει,σε πηγα σπιτι και μετα συνοδευσα και την ομορφη φιλη σου.Hπιαμε ενα ποτο και μετα συζητουσαμε μεχρι το πρωι για το ινσομνια .Ειναι αναγκη να εχεις ανασφαλειες, αμφιβολιες και εκρηξεις ζηλιας ?
deesnider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Η παθολογικη ζηλια.Δηλαδη ενταξει,σε πηγα σπιτι και μετα συνοδευσα και την ομορφη φιλη σου.Hπιαμε ενα ποτο και μετα συζητουσαμε μεχρι το πρωι για το ινσομνια .Ειναι αναγκη να εχεις ανασφαλειες, αμφιβολιες και εκρηξεις ζηλιας ? Κοίτα, ανάγκη δεν είναι, αλλά ότι τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου, τα θέλει...
Valerie_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 η μυρωδια του φαγιου βγαινει στις εκκρισεις Body Odor & Diet Eggs & Choline: Something Fishy το "κρεμμυδίλα" που ανέφερα ήταν στο γενικό πλαίσιο της απλυσιάς,όμως έχετε δίκιο,βγαίνει στον ιδρώτα το κρεμμύδι καμιά φορά. για να το πω χύμα στη μασχαλίλα αναφερόμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις