LongTom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ροζ γραμμη το να με τραβολογαει στα ''ελληναδικα''-τσιφτετελαδικα , κοκκινη γραμμη (κοκκινη καρτα πιο σωστα ) το να εχει την απαιτηση να συμμετεχω σε αυτη την σαχλαμαρα με παλαμακια,χορους και νταλκαδιαρικους βλακοστεναγμους Ναι, μην περάσεις καν από Σαλονίκη. Για την ψυχική σου υγεία. Εάν πάλι μένεις εκεί, έχεις τα συλλυπητήρια μου. 7
markoliaz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εσεις που λετε οτι εχετε κολληματα και κοιταζετε λεπτομερειες στις γυναικες....θα πηδηξετε στην αλλη ζωη.... 2
johnbond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εσεις που λετε οτι εχετε κολληματα και κοιταζετε λεπτομερειες στις γυναικες....θα πηδηξετε στην αλλη ζωη.... Καλύτερα μια καλή το μήνα, παρά ο καλός ο μύλος κάθε μέρα. 2
markoliaz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλύτερα μια καλή το μήνα, παρά ο καλός ο μύλος κάθε μέρα. μακαρι να υπαρχει για αυτους μια τον μηνα, αλλα ετσι οπως τα λενε, δεν θα υπαρχει ουτε μια τον χρονο, κοιτα και εγω μικροτερος ειμουν ετσι, οσο μεγαλωνεις ομως κοιτας να σου αρεσει η αλλη εστω ενα 50% και οκ, ανθρωποι ειμαστε, με ιδιοτροπιες και δυσμορφιες ο καθενας....μονο στις ταινιες βλεπεις ολα τα σουπερ τουμπανα γκομενες....και αυτες στην καθημερινοτητα θα εχουν απειρα ασχημα και περιεργα πανω τους... 3
McNerd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ πως όσοι παρέθεσαν μια λίστα, είναι λίγο άστοχοι με το θεμα. Παρ'όλα αυτά το θεμα ανοίχτηκε για να μοιραστούμε αυτές τις μικρές προτιμήσεις που αντανακλούν την προσωπικότητά μας στο κάτω-κάτω. Η λόγική πηδάω ό,τι κινείται είναι λάθος. Θα έλεγα μάλλον ότι το θέμα αφορά τις διαφοροποιήσεις και αποχρώσεις στην έλξη και την επιθυμία.
defacer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το έναυσμα για να πάρω δρόμο και να τρέχω σαν παλαβός όσο πιο μακριά αντέχω, είναι η στιγμή που θα την ακούσω να μιλάει σα λαχαναγορίτης, να λέει «στ' αρχ... μου(!!!) » και τα σχετικά. Για 'μένα κάτι τέτοιο σε γυναίκα, δεν είναι μόνο ο ορισμός τού ντεκαυλέ, αλλά και ικανός λόγος για να μη θέλω μαζί της ούτε καν κοινωνική συναναστροφή ή συνύπαρξη σε κοινή παρέα... Δε θα είχες περάσει καθόλου καλά με τη γειτόνισσά μου στην εστία την Κατερίνα. Κάποια μέρα μου έλεγε τον πόνο της πως δε μπορεί να βρει πουθενά "άντρα με @@δια". Δεν τόλμησα να ρωτήσω τι εννοούσε. --- Ontopic, turn off το να μη μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση επιπέδου. Κάπως σαν τη φάση ωραίο γκομενάκι μέχρι ν' ανοίξει το στόμα του, απλά πιο δύσκολο στην πράξη να το διαπιστώσεις χωρίς να βγεις ραντεβού. 5
sargio01 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δε θα είχες περάσει καθόλου καλά με τη γειτόνισσά μου στην εστία την Κατερίνα. Κάποια μέρα μου έλεγε τον πόνο της πως δε μπορεί να βρει πουθενά "άντρα με @@δια". Δεν τόλμησα να ρωτήσω τι εννοούσε.(...) Και δεν της έδειξες τα δικά σου!;; On topic: Με χαλάει τρελά το μεγάλο στήθος και με ξενερώνει το να μου μιλάει σαν στον κολλητό της(του στύλ "τί κάνεις ρε, καλά είσαι;") 1
defacer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Και δεν της έδειξες τα δικά σου!;; Κόλωσα να μπω σε διαγωνισμό που μπορούσα άνετα να χάσω. 2
deesnider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ontopic, turn off το να μη μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση επιπέδου. Κάπως σαν τη φάση ωραίο γκομενάκι μέχρι ν' ανοίξει το στόμα του ...ούτε άμα έχει μεγάλα βυζγιά;;; 2
chill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 (Χωρίς να θέλω να γίνω χυδαίος η προκλητικός και με όλο τον σεβασμό στην συζήτηση) Τα γεννητικα όργανα είναι ένα σημείο που μπορεί να με απωθήσει σε κάποια που αρχικά είχα εγκρίνει. Χρώμα, μέγεθος, οσμή. Μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση από τα σωματικά χαρακτηριστικά αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μέχρι στιγμής πάντως τα πάω καλά στις εκτιμήσεις. Το μέγεθος των "χειλιών" ειναι εξαιρετικά σημαντικό και για μένα. Γυναικες με μεγάλα, μεγάλα "χείλη" με ξενερώνουν απίστευτα. Τα συγκεκριμένα χείλη τα ονομάζω "μπριζόλα" και αν και τρομερά σαρκοφάγος στα συγκεκριμένα δηλώνω βιγκαν
defacer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ...ούτε άμα έχει μεγάλα βυζγιά;;; Άστα να πάνε
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το μέγεθος των "χειλιών" ειναι εξαιρετικά σημαντικό και για μένα. Γυναικες με μεγάλα, μεγάλα "χείλη" με ξενερώνουν απίστευτα. Τα συγκεκριμένα χείλη τα ονομάζω "μπριζόλα" και αν και τρομερά σαρκοφάγος στα συγκεκριμένα δηλώνω βιγκαν δωσε μια προσεγγιστικη τιμη της επιφανειας ή του ογκου θεωρεις απαγορευτικη. 5
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 δωσε μια προσεγγιστικη τιμη της επιφανειας ή του ογκου θεωρεις απαγορευτικη. http://farm3.static.flickr.com/2573/3877216304_4cbc872102.jpg Eσεις κοριτσια εχετε κανα turn off για το αντιστοιχο ανδρικο σημειο της ανατομιας ? Οχι ε ? Μπραβο τα κοριτσια μας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις