TriLoBiTe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Και αν σε πιασει στο αμαξι ? Θα αμολησεις μια κουραδα στο πισω καθισμα ? Γι' αυτό φωνάζω και λέω ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ!'' Πας στο κοντινότερο σπίτι εκ των γκομενέτων που έχεις καβάτζα και την εναποθέτεις εκεί. 2
ADHD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τώρα που το λες θυμήθηκα το μεγαλύτερο turn off όλων των εποχών Να πηγαίνεις τουαλέτα σπίτι της και να έχει δίφυλλο κωλόχαρτο! Ξέρετε ποιό λέω, εκείνα τα τελείως ψεύτικα. ΘΑΝΑΤΟΣ. blame chrome auto correct και βιασύνη.
mouxaxa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εκτός από διάφορα και πολλά που γράψατε πολλοί και συμφωνώ δεν είδα κανέναν να γράφει "το νύχι" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω - στην παρέα μου έτσι το λέμε συνθηματικά). Όταν σε μια γυναίκα το νύχι του αντίχειρα είναι κοντό και πεπλατυσμένο. Πρέπει να ειναι γονίδιο δεν ξέρω αλλά για κάποιον λόγω μου ξυνίζει πααρα πολύ να το βλέπω.
Mikeasdf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το να βριζει, οπως προαναφερθηκε, η κοπελα. Δεν εννοω να πεταξει καμια βρισια εν τη ρυμη του λογου, ανθρωπινο ειναι, αλλα να βριζει συνεχως και με το παραμικρο. Οι χωριατισες που φωναζουν και τσιριζουν ακομα και οταν μιλανε κανονικα λες και εχουν τα γιδια μαζι τους και η προφορα τους κανει μπαμ. Το τσιγαρο με απωθει παρα πολυ. Τα νυχια να ειναι μακρυα και στολισμενα σαν λατερνες. Ρε κοριτσια, μη βαζετε νυχια 5 ποντους σαν της μαγισσας και πετατε πανω χιονανθρωπους και αη-βασιληδες, ειναι αντιαισθητικο. Το ωραιο νυχι σε μια κοπελα για μενα ειναι το ελαχιστα μεγαλο και καθαρο, χωρις βαψιμο κλπ, απλα προσεγμενο. Το να μιλαει και να πεταει σαλια σαν τον duffy duck Και γενικοτερα η ανωριμοτητα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 A ναι, με χαλάει να τελειώνει το νύχι και να έχει άλλο τόσο δάχτυλο απο κάτω του.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Eγω θεωρω τρελο turn off τα θεοστραβα (ή ακομα χειροτερα τα χαλασμενα) δοντια. Οσο ωραια και να ειναι η γυναικα, δεν... Αν και η αληθεια ειναι αυτο δεν το βλεπεις τοσο πολυ πια. Επισης τα φαγωμενα νυχια, με ξενερωνουν απιστευτα. 2
SuicycoMania Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 'Εχω και τα δύο, μιλάμε πρέπει να είμαι πολύ ντεκαβλέ. λογικοτατο εαν αντικειμενικα εισαι πολυ ομορφη και βγαζεις το ντεκαβλε στυλ σου με αυτο τον τροπο...... αν εισαι μετριου τυπου τοτε δεν κανει μπαμ το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 A ναι, με χαλάει να τελειώνει το νύχι και να έχει άλλο τόσο δάχτυλο απο κάτω του. Φαγωμένα νύχια, μπλιαχ..... Και το λεπτό-μικρό-γυναικείο χέρι στους άντρες με απωθεί. Τη λεπτή φωνή την είπαμε; Και αυτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Eγω θεωρω τρελο turn off τα θεοστραβα (ή ακομα χειροτερα τα χαλασμενα) δοντια. Οσο ωραια και να ειναι η γυναικα, δεν... Αν και η αληθεια ειναι αυτο δεν το βλεπεις τοσο πολυ πια. Επισης τα φαγωμενα νυχια, με ξενερωνουν απιστευτα. Στη Δύση. Γιατί προς Ασία μεριά ισχύουν άλλα πράγματα Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 να μην έχει ούτε ένα χόμπι χαλι ντύσιμο οδοντοστοιχία ότι νάνε τρίχες χέρια bad language
totem_lost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Με μια πρώτη ματιά: 1) Να κυκλοφορεί με φόρμες ή ξεχειλωμένα/παλιά ρούχα για oπιoδήποτε άλλο λόγο εκτός από το να γυμναστεί. 2) Να είναι πάνω από 1 εβδομάδα αξύριστος. 3) Να πίνει σαν αλκοολικός και να γελειοποιείται.
antreaslam Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εντάξει, είμαι και κάποιας ηλικίας πια (38), και ως γνωστόν περί ορέξεως, κολοκυθοκεφτεδες, αλλά εμένα με ξενερώνει το ανάποδο. Δηλαδή η γυναικα με το εντονο make up, το νυχι το γαμψό, εντονο αρωμα, το φτιαγμένο στην εντέλεια μαλλί, κ το ντύσιμο υπερ-παραγωγή. Η θηλυκότητα, φαίνεται από άλλα πράγματα (εντάξει, δε λέω να είναι λέτσος, αλλά με ενα τζιν/φανελακι/τακουνάκι, αβαφη ή ελάχιστα βαμμένη, μια χαρά είναι). ΤΡΕΛΛΗ ξενέρα, η βλαχικη προφορά... 2
Bspus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μην μας πιεζετε.Αυτο θελει χερι χειρουργου οσο αφορα την σταθεροτητα και την προσοχη, δεν ειναι παιξε γελασε Δε χρειαζεται λεπιδα και αφρος. Μπορεις απλως να παρεις τα πολλα με μια ξυριστικη μηχανη.
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Η πολύ μαγκιά και οι βρισιές. Οχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε αντρες φιλους δεν μου αρέσει. Επίσης δεν μου αρέσουν οι πολύ ψηλές γυναίκες. Ειδικά αν είναι και μεγαλόσωμες είναι turn off. Αλλά και οι λεπτές "μοντέλες" ξυλάγκουρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τέλος η πολύ φλυαρία επίσης με ξενερώνει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το πολύ μακρύ μαλλί, γιατί δεν αφήσετε και τίποτε που δεν σας ξενερώνει. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι την συντριπτική πλειοψηφία ενοχλεί τοσο πολυ το κάπνισμα, αλλά κανένας δεν ανέφερε το πιοτό. Αν πίνει κάποιος/α σαν νεροφίδα δεν το αντέχω με τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις