freegr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κήρυξαν τον πόλεμο στην πειρατία αλλά να δούμε από που θα βρίσκουν όλοι περιεχόμενο...α, υπάρχει και το dark web βεβαίως, βεβαίως...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Θα έπρεπε, αλλιώς θα μπορώ να σε κατηγορώ/συκοφαντώ για τα χειρότερα, να περιμένω να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και στο τέλος να μην σου ζητάω ούτε συγγνώμη γιατί κλάιν μωρέ water under the bridge όπως γίνεται κλασικά στο internet Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα...η παραβατικότητα στην ζωή μας (από το να μην ζητάς απόδειξη, να περνάς με κόκκινο κλπ) γίνεται συνεχώς και ίσως ασυναίσθητα....δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα, τελικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν την πετάω στην εξέδρα, απλά μην χρησιμοποιείς το "επιχείρημα" του "εσείς είστε νόμιμοι στα πάντα?". 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Άντε πάλι τα ίδια.. δεν θα το έβλεπε ποτέ αν δεν το είχε κατεβάσει!!! Το θέμα είναι όμως ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το ισχυριστεί αυτό. -Δεν θα την έβλεπα ποτέ γιατί ξέρω ότι είναι χάλια αλλά... ας την κατεβάσω μωρέ να περάσει και η ώρα.
mariosk89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Άντε πάλι τα ίδια.. δεν θα το έβλεπε ποτέ αν δεν το είχε κατεβάσει!!! Κανένα έργο δεν προορίζεται για να το βλέπει κάποιος δωρεάν 1
Antiriad Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί, μετά από 30 χρόνια νομίζεις ότι θα σου παίζει το ίδιο δισκάκι; Ή ότι θα υπάρχουν ακόμα συσκευές που θα αναπαράγουν δισκάκια; Σωστή η άποψη αλλά μπορώ να πώ οτι οποιαδήποτε συσκευασία έχει κάποια αξία απο το Cloud. Ένα μεγάλο μειονέκτημα με το Cloud πχ Steam, iTunes είναι οτι με την σημερινή νομοθεσία δεν σου επιτρέπουν να πουλάς δεδομένα τα οποία κατέχεις πχ κάποιο Game στο Steam η η κάποιο Album με αποτέλεσμα κάτι που αγοράζεις ψηφιακά να μην σου ανοίκει πραγματικά. Όσο αφορά τα ψηφιακά δεδομένα σαν Computerας για τα τελευταία 30 χρόνια μπορώ να πω οτι το 1995 έγραψα τα 2 πρώτα μου CDRs (700MB) οπου χώρεσα όλα τα παιχνίδια που έιχα στο PC μου (πειρατικά). Το 2003 άρχιζα να γράφω δεδομένα σε DVD (4.7 GB), το 2010 σε Blu-Ray (25GB). Στα τέλη του 2016 αρχισά να κάνω backup όλα τα DVDs μου σε LTO5 όπου μπορούσα να χωρέσου 300+ DVDs σε κάθε Tape. Tώρα έντος 2017 κατέβάζω ταινίες μόνο σε x265 όπου μια ταινία χωράει σε 2GB σε 1080π και 4Κ σε 8GB απο 100GB. Τα δεδομενα που έχω στην κατοχή μου τώρα είναι γύρο στα 20TB. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεδομένα για κάποιον που ασχολείτε με το αντικείμενο θα βρίσκει τρόπους ώστε να τα μετάφέρει και καινούγια πλαφτόρμα κάθε 6-7 χρόνια. 1
BlackSunrise Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης θα έχεις παρατηρήσει οτι οι τιμές στα σινεμά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πριν 20 χρόνια στις ΗΠΑ μια προβολή ήταν $5-$7 το άτομο και έχουμε φτάσει τα $12-14. Απο την άλλη τα DVD και Blu-ray τα βρίσκεις για $15 μερικούς μήνες μετά την εισαγωγή στην Αγορά. Πριν 20 χρόνια ο βασικός μισθός στις ΗΠΑ ήταν 824 Δολλάρια και τώρα είναι 1160 Δολλάρια. Πριν 20 χρονια o Τιτανικός των 200 εκατομμυρίων μπάτζετ ήταν η με μεγάλη διαφορά ακριβότερη ταινια., Σήμερα οι μεγαλες παραγωγές πλησιάζουν τα 300 και οι περισσοτερες ειναι στα 80-150
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν την πετάω στην εξέδρα, απλά μην χρησιμοποιείς το "επιχείρημα" του "εσείς είστε νόμιμοι στα πάντα?". Όχι φίλτατε, και βέβαια θα το χρησιμοποιώ, γιατί μου δίνουν το δικαίωμα αυτό, οι υπερασπιστές της νομιμότητας.Όχι αλά καρτ αντιμετώπιση.... Το θέμα είναι όμως ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το ισχυριστεί αυτό. -Δεν θα την έβλεπα ποτέ γιατί ξέρω ότι είναι χάλια αλλά... ας την κατεβάσω μωρέ να περάσει και η ώρα. Και καλά θα κάνει.Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να υπολογίζουμε όλα τα κατεβασμένα αρχεία, ως εισητήρια στον κινηματογράφο/ενοικιάσεις κλπ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Όχι φίλτατε, και βέβαια θα το χρησιμοποιώ, γιατί μου δίνουν το δικαίωμα αυτό, οι υπερασπιστές της νομιμότητας.Όχι αλά καρτ αντιμετώπιση.... Είναι κι ένα είδος logical fallacy αν δεν κάνω λάθος. Τα μπερδεύω μόνιμα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι είναι το "fallacy" (πάντως φαλλοκράτης είμαι!) αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ολίγον έγκυοι...
D.Luffy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Και καλά θα κάνει.Αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να υπολογίζουμε όλα τα κατεβασμένα αρχεία, ως εισητήρια στον κινηματογράφο/ενοικιάσεις κλπ... Και η λογική όμως του πρώτα καταναλώνω κάτι και μετά αποφασίζω αν θα το πληρώσω, αλά καρτ αντιμετώπιση είναι. Αν τελικά σου αρέσει; Θα πληρώσεις εισιτήριο να το δεις δεύτερη φορά στον κινηματογράφο? Θα αγοράσεις blu-ray? Θα την ξανακατεβάσεις με πληρωμή? Εκτός αν ξέρετε εκ των προτέρων ότι μια ταινία δεν πρόκειται να σας αρέσει πριν καν τη δείτε. Και παρ'ολα αυτά... την κατεβάζετε να τη δείτε. 1
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι είναι το "fallacy" (πάντως φαλλοκράτης είμαι!) αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ολίγον έγκυοι... Σωστά διότι πχ. ο δολοφόνος είναι το ίδιο με αυτόν που αντέγραψε ένα dvd. Και αυτός που αντέγραψε ένα dvd (άρα παράνομος) δεν μπορεί να κάνει κριτική στον δολοφόνο διότι και οι δύο είναι παράνομοι και στον ίδιο κουβά. Μάλλον μας δουλεύεις αγρίως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βάζεις στην ίδια ζυγαριά έναν δολοφόνο με έναν αντιγραφέα dvd?
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βάζεις στην ίδια ζυγαριά έναν δολοφόνο με έναν αντιγραφέα dvd? Εσύ το κάνεις. Δεν θυμάσαι ούτε τι γράφεις φαίνεται. Όχι φίλτατε, και βέβαια θα το χρησιμοποιώ, γιατί μου δίνουν το δικαίωμα αυτό, οι υπερασπιστές της νομιμότητας.Όχι αλά καρτ αντιμετώπιση.... Όλοι εσείς που επικαλείστε το παράνομο του κατεβάσματος, είστε νομοταγείς σε κάθε πτυχή της καθημερινοτητά σας; Άρα όποιος δεν είναι νομοταγής 100% δεν δικαιούται να μιλάει για κάποιον άλλο μη νομοταγή γιατί δεν υπάρχει α λα καρτ αντιμετώπιση. Άρα δες τι σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι είναι το "fallacy". Είναι η πλάνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα