bilya Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να δει από ποια περιοχή εκπέμπει το σήμα και σε ποιο σημείο είσαι σε μία εταιρεία μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσε να δει και τα μηνύματα που στέλνει το κινητό αλλά επειδή έγινε ένα σκηνικό με μία που έπιασε τον άντρα την να την απατά πλέον δεν μπορούν να τα δουν αλλά μόνο οι ποιο ψηλά σε θέση υπαλλήλοι αυτό που λέω ισχύει 100% τουλάχιστον για μία εταιρεία που ξέρω εγώ βέβαια θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι σε free για τον οποιονδήποτεεχεις φαει τρελό παραμύθι καταλαβαίνεις οτι ολα αυτα εκτός από προσωπικά δεδομενα ειναι κ επικίνδυνα ε?? Αν ηταν τοσο απλο οταν κανανε τις υποκλοπες στην βοντα απλα θα χαν δικο τους υπάλληλο μέσα κ δεν θα βαζαν λογισμικό. 2
ravend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ποια εφαρμογη δειχνει απο πια κεραια λαμβανουμε;ετσι απο την περιέργεια.
nikoskon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να δει από ποια περιοχή εκπέμπει το σήμα και σε ποιο σημείο είσαι σε μία εταιρεία Όχι ο κάθε υπάλληλος μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσε να δει και τα μηνύματα που στέλνει το κινητό αλλά επειδή έγινε ένα σκηνικό με μία που έπιασε τον άντρα την να την απατά πλέον δεν μπορούν να τα δουν αλλά μόνο οι ποιο ψηλά σε θέση υπαλλήλοι αυτό που λέω ισχύει 100% τουλάχιστον για μία εταιρεία που ξέρω εγώ βέβαια θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι σε free για τον οποιονδήποτε Ούτε αυτό ισχύει Αν ίσχυαν όλα όσα λες, θα πρέπει όλοι να κόψουμε τώρα τα κινητά τηλέφωνα γιατί είναι ξέφραγα αμπέλια στον κάθε υπάλληλο παρόχου κινητής. Στο δια ταύτα, ένας πάροχος σαφώς και μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες αλλά μόνο με εισαγγελική παρέμβαση είναι προσβάσιμες και ανακοινώσιμες. Αυτές οι πληροφορίες προκύπτουν από συστήματα που έχει ο πάροχος σου, οπότε σε περίπτωση που βρείς κάποιο πρόγραμμα free ή όχι, αυτό στην καλύτερη να σου δείχνει κάποια Cell IDs και βάσει τύπου σήματος (GSM, UMTS etc) να προβλέπει/υπολογίζει την απόσταση και θέση του σταθμού βάσης. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να δει από ποια περιοχή εκπέμπει το σήμα και σε ποιο σημείο είσαι σε μία εταιρεία μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσε να δει και τα μηνύματα που στέλνει το κινητό αλλά επειδή έγινε ένα σκηνικό με μία που έπιασε τον άντρα την να την απατά πλέον δεν μπορούν να τα δουν αλλά μόνο οι ποιο ψηλά σε θέση υπαλλήλοι αυτό που λέω ισχύει 100% τουλάχιστον για μία εταιρεία που ξέρω εγώ βέβαια θέλω να μάθω αν υπάρχει κάτι σε free για τον οποιονδήποτε Ψηφιζεις; 4
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ποια εφαρμογη δειχνει απο πια κεραια λαμβανουμε;ετσι απο την περιέργεια. Ένα παράδειγμα.
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ψηφιζεις; Εξαρτάται απ' το αν κατεβάζει συνδυασμό ο Λιακόπουλος. 1
diafana99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαχα επιστημονική φαντασία ε?? Ψηφίζω ναι και φυσικά μπορεί να συμβεί η αισθάνεστε ασφαλείς στο διαδίκτυο λόγο προσωπικών δεδομένων Η στα κινητά τηλέφωνα ή ακόμα στο φβ τα πάντα είναι φόρα παρτίδα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαχα επιστημονική φαντασία ε?? Ψηφίζω ναι και φυσικά μπορεί να συμβεί η αισθάνεστε ασφαλείς στο διαδίκτυο λόγο προσωπικών δεδομένων Η στα κινητά τηλέφωνα ή ακόμα στο φβ τα πάντα είναι φόρα παρτίδα Πες μου τι θες να σου δωσω για να δουμε ποσα στοιχεια μου μπορεις να βρει!
bilya Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαχα επιστημονική φαντασία ε?? Ψηφίζω ναι και φυσικά μπορεί να συμβεί η αισθάνεστε ασφαλείς στο διαδίκτυο λόγο προσωπικών δεδομένων Η στα κινητά τηλέφωνα ή ακόμα στο φβ τα πάντα είναι φόρα παρτίδα αν κάποια πράγματα ήταν τόσο απλά ακόμα θα παρακολουθούσαν τον καραμανλή με ΔΙΚΑ τους άτομα κ θα ζούσε κ το παληκάρι που "αυτοκτόνησε".
diafana99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο ούτε καν θα μπω στη διαδικασία αυτή το ότι κάποιος μπορεί να δει το στίγμα σου μέσω της γραμμής παρόχου δεν είναι κάτι από επιστημονική φαντασία εξάλλου κάτι παρόμοιο κάνει και το gps εάν κάποιος δε ξέρει κάποια εφαρμογή που ήταν ερώτηση μου όλα οκ δε μπορώ ούτε να αποδείξω κάτι ούτε τπτ και ότι κάποιος μπορεί να μην το πιστεύει δε χρειάζεται ούτε να τρολαρει ούτε τπτ και όχι δεν είμαι φασίστας να ψηφίζω Λιακόπουλο ούτε πιστεύω ότι με ψεκάζουν αλλά το ότι μπορεί τδει κάποιος που είμαι μέσω του σήματος ε όχι δεν είναι και κάτι το ουαου
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο ούτε καν θα μπω στη διαδικασία αυτή το ότι κάποιος μπορεί να δει το στίγμα σου μέσω της γραμμής παρόχου δεν είναι κάτι από επιστημονική φαντασία εξάλλου κάτι παρόμοιο κάνει και το gps εάν κάποιος δε ξέρει κάποια εφαρμογή που ήταν ερώτηση μου όλα οκ δε μπορώ ούτε να αποδείξω κάτι ούτε τπτ και ότι κάποιος μπορεί να μην το πιστεύει δε χρειάζεται ούτε να τρολαρει ούτε τπτ και όχι δεν είμαι φασίστας να ψηφίζω Λιακόπουλο ούτε πιστεύω ότι με ψεκάζουν αλλά το ότι μπορεί τδει κάποιος που είμαι μέσω του σήματος ε όχι δεν είναι και κάτι το ουαου Να στο πω αλλιως, τεχνικα γινεται, πρακτικα οχι για τον καθε υπαλληλο.
nikoskon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο ούτε καν θα μπω στη διαδικασία αυτή το ότι κάποιος μπορεί να δει το στίγμα σου μέσω της γραμμής παρόχου δεν είναι κάτι από επιστημονική φαντασία εξάλλου κάτι παρόμοιο κάνει και το gps εάν κάποιος δε ξέρει κάποια εφαρμογή που ήταν ερώτηση μου όλα οκ δε μπορώ ούτε να αποδείξω κάτι ούτε τπτ και ότι κάποιος μπορεί να μην το πιστεύει δε χρειάζεται ούτε να τρολαρει ούτε τπτ και όχι δεν είμαι φασίστας να ψηφίζω Λιακόπουλο ούτε πιστεύω ότι με ψεκάζουν αλλά το ότι μπορεί τδει κάποιος που είμαι μέσω του σήματος ε όχι δεν είναι και κάτι το ουαου Που κολλάει το GPS (σε όποια παραλλαγή του) με το σήμα κινητής; Επειδή δεν μπορείς ούτε ξέρεις να αποδείξεις, σου λέμε εμείς πως αυτό έτσι όπως το έθεσες, ΔΕΝ παίζει. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος πως ΔΕΝ σε παρακολουθεί κανείς ο οποίος απλά τυχαίνει να εργάζεται σε πάροχο τηλεπικοινωνίων. Και αυτός που τεχνικά θα μπορούσε να βρει στίγμα σου, θα πρέπει να το δικαιολογήσει (ΕΕΤΤ και νομικά ζητήματα ανοίγουν εδώ) με κάποιο συμφωνηθέντα τρόπο για τον οποίο έχει ενημερωθεί να κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Επίσης τα έχεις μπερδέψει τα I/O θεματάκια. Το ό,τι εσύ μπορείς πχ να βρεις μέσω κάποιου app τα δικά σου eIP Cell ID LAC κλπ δεν σημαίνει πως ο οποιοσδήποτε είναι σε θέση να γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες που η δικιά σου συσκευή ανταλλάζει με το δίκτυο κινητής. Keep calm και μην ακούς ό,τι σου πασάρουν.
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρώστε λίγο ούτε καν θα μπω στη διαδικασία αυτή το ότι κάποιος μπορεί να δει το στίγμα σου μέσω της γραμμής παρόχου δεν είναι κάτι από επιστημονική φαντασία εξάλλου κάτι παρόμοιο κάνει και το gps εάν κάποιος δε ξέρει κάποια εφαρμογή που ήταν ερώτηση μου όλα οκ δε μπορώ ούτε να αποδείξω κάτι ούτε τπτ και ότι κάποιος μπορεί να μην το πιστεύει δε χρειάζεται ούτε να τρολαρει ούτε τπτ και όχι δεν είμαι φασίστας να ψηφίζω Λιακόπουλο ούτε πιστεύω ότι με ψεκάζουν αλλά το ότι μπορεί τδει κάποιος που είμαι μέσω του σήματος ε όχι δεν είναι και κάτι το ουαου Oταν αντιληφθεις οτι ειναι αυστηρα προσωπικα δεδομενα (και υπο αυτην την ενοια προστατευονται επισης αυστηρα), τοτε θα εισαι ενα βημα πιο κοντα στο να κατανοησεις γιατι δε θα βρεις application να σου δειχνει το στιγμα αλλων συνδρομητων κινητης. Τελος, επειδη σου πουλανε πολλη παπατζα και ψαρωνεις, προσβαση σε αυτα τα δεδομενα εχουν συγκεκριμενοι διαβαθμισμενοι υπαλληλοι των εταιρειων και οχι ολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα