Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι limits ειναι αυτα;

ειναι δυνατον να ειναι ιδιο limit σε day/month/year;

verify δεν περναει με τιποτα λογω παλιας ταυτοτητας, θα αλλαξει αυτο καποια στιγμη συντομα, 
αλλα ως τοτε; γινεται δουλεια μ αυτα τα ορια;

image.png.5bd283bc50bc7934e6501fa4c7c6b4c6.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, naimore είπε

ρε παιδια τι limits ειναι αυτα;

ειναι δυνατον να ειναι ιδιο limit σε day/month/year;

verify δεν περναει με τιποτα λογω παλιας ταυτοτητας, θα αλλαξει αυτο καποια στιγμη συντομα, 
αλλα ως τοτε; γινεται δουλεια μ αυτα τα ορια;

image.png.5bd283bc50bc7934e6501fa4c7c6b4c6.png

Διαβατήριο, δίπλωμα νέου τύπου, αλλαγή ταυτότητας, οι επιλογές. 

Δημοσ.
On 09/02/2025 at 12:36, Doubt said:

Όχι φίλε, πάει αυτό. Όσες θέλεις βάζεις πλέον κι έτσι ξαναέγινε πολυεργαλείο η curve. Για μένα είναι must και η φυσική κάρτα.

γιατι; τι κερδιζουμε με την φυσικη;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naimore είπε

γιατι; τι κερδιζουμε με την φυσικη;

Σαν εφεδρική την έχω εγώ. Πληρώνω με το κινητό παντού κι έχω πάνω μου την πλαστική curve σαν καβάντζα.

• Like 1
Δημοσ.

τραγικό το support, δεν γίνεται για σύστημα πληρωμών και συναλλαγών να περιμένει ο χρήστης μέρες για απαντήσεις για το πρόβλημα του, το support/chat έπρεπε να είναι λαιβ, ξεκάθαρα

Δημοσ.

εννοειται, τραγικο! οπως και το μηνιαιο μην σου πω, 

θα επρεπε να υπαρχει μια κλικακωση, δεν γινεται να βαζεις το ιδιο οριο σε ημερησιο, μηναιο και ετησιο!

Δημοσ.
Στις 15/5/2025 στις 2:19 ΜΜ, naimore είπε

τραγικό το support, δεν γίνεται για σύστημα πληρωμών και συναλλαγών να περιμένει ο χρήστης μέρες για απαντήσεις για το πρόβλημα του, το support/chat έπρεπε να είναι λαιβ, ξεκάθαρα

support level 2 δεν θα βρεις σε καμια αναλογη υπηρεσια live. Το να βρεθει live το level 1 και να το καταγραψει, δεν λεει κατι. Και παλι δεν θα σου δωσει απαντηση εκεινη τη στιγμη. Θελει περαιτερω διερευνηση.

Στις 15/5/2025 στις 3:26 ΜΜ, gxyp είπε

Το όριο των 150€ τον χρόνο δεν είναι πολύ περιοριστικό;

Που ειναι αυτο το οριο και τι αφορα;

Δημοσ.
Στις 15/5/2025 στις 3:26 ΜΜ, gxyp είπε

Το όριο των 150€ τον χρόνο δεν είναι πολύ περιοριστικό;

Το όριο αυτό αφορά λογαριασμούς που δεν έχουν ταυτοποίηση. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς τώρα τελευταία σε πληρωμές με Curve μέσω PayPal να υπάρχουν διπλό χρεώσεις;;  Π.χ μία πληρωμή της τάξεως των 35€,  γίνεται επί τόπου δύο φορές. Βέβαια και τις δύο φορές που μου έχει συμβεί, υπάρχει επιστροφή της μίας άμεσα. Δεν τίθεται θέμα να χαθούν τα χρήματα δηλαδή, απλώς προσπαθώ να καταλάβω το γιατί συμβαίνει. Να είναι συστημικό της PayPal;; 🤔

Επεξ/σία από Greektrooper
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Greektrooper είπε

Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς τώρα τελευταία σε πληρωμές με Curve μέσω PayPal να υπάρχουν διπλό χρεώσεις;;  Π.χ μία πληρωμή της τάξεως των 35€,  γίνεται επί τόπου δύο φορές. Βέβαια και τις δύο φορές που μου έχει συμβεί, υπάρχει επιστροφή της μίας άμεσα. Δεν τίθεται θέμα να χαθούν τα χρήματα δηλαδή, απλώς προσπαθώ να καταλάβω το γιατί συμβαίνει. Να είναι συστημικό της PayPal;; 🤔

Μου έχει συμβεί 3-4 φορές με payzy. Μάλιστα η 2η χρέωση γινόταν με πολύ μεγάλη χρονική διαφορά(2-4 ημέρες). Εννοείται ότι κανείς από τους δύο(curve-payzy) δεν αναλαμβάνει ευθύνη της 2ης χρέωσης ούτε καν αναφέρουν ότι είναι τεχνικό θέμα ή οτιδήποτε. Για να λάβω τα χρήματα πίσω η payzy απαιτούσε στοιχεία τα οποία έπρεπε να μου δώσει η curve και η εξυπηρέτηση της curve μέχρι να διαβάσει το μήνυμα θέλει πολλεεεεες μέρες, είναι απίστευτα αργοί. 

Δημοσ.

Κατάλαβα. Όχι δεν τίθεται θέμα να πρέπει να επικοινωνήσω εγώ με κάποιον προκειμένου να γίνει επιστροφή ή ακύρωση της πληρωμής. Απλώς δεν ξέρω αν πρέπει να παραβλέψω το γεγονός ότι και οι δύο είχαν σχέση με PayPal.

IMG_20250609_104653.jpg.99b7bdbb07e850ec3c576c2f09729ace.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...