andreasomagiras Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Μια επισήμανση για όσους θελήσουν να κάνουν χρήση της επιβράβευσης που δίνει η curve για προσκλήσεις. Ενώ δίνει την επιλογή για 5 προσκλήσεις, στις 4 και μάλιστα σε βάθος 5 μηνών μου κλείδωσε το account. Το θετικό είναι ότι πρόλαβα και έκανα χρήση του ποσού, το αρνητικό πως μου ήταν χρήσιμη! Βρίσκομαι σε φάση που προσπαθώ να ενεργοποιήσω νέο λογαριασμό.
stefanidisg Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Μια επισήμανση για όσους θελήσουν να κάνουν χρήση της επιβράβευσης που δίνει η curve για προσκλήσεις. Ενώ δίνει την επιλογή για 5 προσκλήσεις, στις 4 και μάλιστα σε βάθος 5 μηνών μου κλείδωσε το account. Το θετικό είναι ότι πρόλαβα και έκανα χρήση του ποσού, το αρνητικό πως μου ήταν χρήσιμη! Βρίσκομαι σε φάση που προσπαθώ να ενεργοποιήσω νέο λογαριασμό. Ο λόγος που κλείδωσε ; 1
andreasomagiras Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 ώρα πριν, stefanidisg είπε Ο λόγος που κλείδωσε ; Δεν δίνει εξηγήσεις η curve, ανέφερε ότι "Εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας", άρχισα να ρωτάω αρχικά 2 φορές εβδομάδα, έπειτα ανά 2 εβδομάδες και στο τέλος έλαβα mail πως δεν μπορούν να μου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το μόνο διαφορετικό που έκανα από την εποχή που άνοιξα το λογαριασμό, εποχή "καπιταλ κοντρολ", ήταν οι 4 προσκλήσεις με ανταμοιβή, έως τώρα είχα κάνει και άλλες προσκλήσεις δίχως το κίνητρο της ανταπόδοσης. Ίσως δεν τους "βγήκε" η φάση με τις προσκλήσεις, ίσως όντως δεν κατάλαβα κάτι καλά εγώ, δε ξέρω; Οι όροι χρήσης έγραφαν "έως 5 προσκλήσεις ανά λογαριασμό", αυτό διάβασα, αυτό κατάλαβα, αυτό έκανα. Ίσως δεν κατάλαβα κάτι από την μετάφραση google. Δεν εκφράζω παράπονο, μέχρι πριν λίγο με εξυπηρετούσε τακτικά, από εδώ και πέρα κάνω χρήση της revolut απλά χάνω την επιστροφή της payzy (που μέσω της curve λειτουργεί εκτός ευρώ), χάνω και το "γύρνα πίσω στο χρόνο" που αλλάζεις κάρτα χρέωσης.
Neptu Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 9/6/2025 στις 9:55 ΜΜ, andreasomagiras είπε Δεν δίνει εξηγήσεις η curve, ανέφερε ότι "Εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας", άρχισα να ρωτάω αρχικά 2 φορές εβδομάδα, έπειτα ανά 2 εβδομάδες και στο τέλος έλαβα mail πως δεν μπορούν να μου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το μόνο διαφορετικό που έκανα από την εποχή που άνοιξα το λογαριασμό, εποχή "καπιταλ κοντρολ", ήταν οι 4 προσκλήσεις με ανταμοιβή, έως τώρα είχα κάνει και άλλες προσκλήσεις δίχως το κίνητρο της ανταπόδοσης. Ίσως δεν τους "βγήκε" η φάση με τις προσκλήσεις, ίσως όντως δεν κατάλαβα κάτι καλά εγώ, δε ξέρω; Οι όροι χρήσης έγραφαν "έως 5 προσκλήσεις ανά λογαριασμό", αυτό διάβασα, αυτό κατάλαβα, αυτό έκανα. Ίσως δεν κατάλαβα κάτι από την μετάφραση google. Δεν εκφράζω παράπονο, μέχρι πριν λίγο με εξυπηρετούσε τακτικά, από εδώ και πέρα κάνω χρήση της revolut απλά χάνω την επιστροφή της payzy (που μέσω της curve λειτουργεί εκτός ευρώ), χάνω και το "γύρνα πίσω στο χρόνο" που αλλάζεις κάρτα χρέωσης. δεν έχει να κάνει με τις προσκλήσεις. Είναι το κλασικό φαινόμενο με τους κλειδωμένους χωρίς λόγο λογαριασμούς σε όλες τις fintech. Που δεν απαντούν και δε σου εξηγούνε το λόγο, απλά σου κλείνουν το λογαριασμό. Εγώ την πάτησα έτσι με την revolut. Άλλοι με την Monese, N26. Δε ξέρω τι γίνεται, ίσως λειτουργούν πολύ με ai και γίνονται όλα αυτόματα χωρίς να σχοληθεί υπάλληλος και γίνονται λάθη-παρεξηγήσεις και κλειδώνονται λογαριασμοί. Κι εμένα μου είχαν μπλοκάρει την curve. Νομίζω το είχα γράψει και στο φορουμ εδώ αλλά έβγαλα αμέσως άκρη. Άλλοι δε πρόκειται να βγάλουν. Αυτά είναι τα αρνητικά αν δεν έχεις γραφεια υπαλλήλους να πας εκεί... Απρόσωπα όλα και άντε γεια 1
naimore Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου γιατι δεν μας αφηνουν να αλλαξουμε την σειρα των καρτων με τελευταια updates; τι τους πειραξε;
naimore Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου στο ταξις δεν περνάνε συναλλαγές με curve; δύο φορές δοκίμασα, απέτυχαν και οι 2, με την κανονική κάρτα έπαιξαν On 04/07/2025 at 08:57, naimore said: γιατι δεν μας αφηνουν να αλλαξουμε την σειρα των καρτων με τελευταια updates; τι τους πειραξε; επανήλθε η αλλαγή σειράς!!! 👍
andreasomagiras Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Υπάρχει κάποια εναλλακτική, όπως η curve, όπου μπορούμε να "περάσουμε" τις κάρτες μας και κάνουμε παρόμοια χρήση; Μέχρι τη στιγμή που "πάγωσε" η δική μου curve, είχα συνδέσει την payzy και την χρησιμοποιούσα για φυσικές πληρωμές σε συναλλαγές εκτός ευρώ, έτσι γλύτωνα χρέωση από το συνάλλαγμα, αλλά λάμβανα και την επιστροφή της payzy. Απο την στιγμή που "μπλόκαρε" η curve, μου λείπει όλο αυτό. Ξέρω ότι έχω καλομάθει, αλλά αν υπάρχει εναλλακτική, γιατί όχι; 😁
stefanidisg Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Υπάρχει κάποια εναλλακτική, όπως η curve, όπου μπορούμε να "περάσουμε" τις κάρτες μας και κάνουμε παρόμοια χρήση; Μέχρι τη στιγμή που "πάγωσε" η δική μου curve, είχα συνδέσει την payzy και την χρησιμοποιούσα για φυσικές πληρωμές σε συναλλαγές εκτός ευρώ, έτσι γλύτωνα χρέωση από το συνάλλαγμα, αλλά λάμβανα και την επιστροφή της payzy. Απο την στιγμή που "μπλόκαρε" η curve, μου λείπει όλο αυτό. Ξέρω ότι έχω καλομάθει, αλλά αν υπάρχει εναλλακτική, γιατί όχι; 😁 Τι εννοείς πάγωσε ; 1
andreasomagiras Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Τι εννοείς πάγωσε ; Το έχω γράψει σε κάποιο μύνημα πιο πάνω "Εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας", δεν επικοινώνησε κανείς και έπειτα από δική μου επιμονή μου απαντήσαν "έπειτα από έλεγχο, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε την υπηρεσία", εδώ κουμπώνει το ότι δεν δίνει διευκρινίσεις. 1
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Το έχω γράψει σε κάποιο μύνημα πιο πάνω "Εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, σύντομα ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας", δεν επικοινώνησε κανείς και έπειτα από δική μου επιμονή μου απαντήσαν "έπειτα από έλεγχο, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε την υπηρεσία", εδώ κουμπώνει το ότι δεν δίνει διευκρινίσεις. Δεν θα βγάλεις άκρη και δεν υπάρχει εναλλακτική που να προσφέρει αυτά που θέλεις. 1
naimore Δημοσ. Σάββατο στις 09:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:26 πμ 23 hours ago, andreasomagiras said: Υπάρχει κάποια εναλλακτική, όπως η curve, όπου μπορούμε να "περάσουμε" τις κάρτες μας και κάνουμε παρόμοια χρήση; Μέχρι τη στιγμή που "πάγωσε" η δική μου curve, είχα συνδέσει την payzy και την χρησιμοποιούσα για φυσικές πληρωμές σε συναλλαγές εκτός ευρώ, έτσι γλύτωνα χρέωση από το συνάλλαγμα, αλλά λάμβανα και την επιστροφή της payzy. Απο την στιγμή που "μπλόκαρε" η curve, μου λείπει όλο αυτό. Ξέρω ότι έχω καλομάθει, αλλά αν υπάρχει εναλλακτική, γιατί όχι; 😁 η cosmote σου έδινε platinum token; αν έχεις whatsup ; ή 3gb αν έχεις frog/cosmokarta;
runner69 Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ 5 ώρες πριν, naimore είπε η cosmote σου έδινε platinum token; αν έχεις whatsup ; ή 3gb αν έχεις frog/cosmokarta; Δεν θα δωσει εξτρα bonus η cosmote αν πληρωσεις με την curve. Μονο απευθειας με την payzy. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα