Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρερ Spartan δυο ερωτησεις που κλεινει το φως στην μητρικη οταν ειναι σβηστος ο υπολογιστης και υπαρχει ρυθμιση να μην δειχνει στην αρχη αυτο το press 2 or dell to enter uefi bios

Δημοσ.

Βρερ Spartan δυο ερωτησεις που κλεινει το φως στην μητρικη οταν ειναι σβηστος ο υπολογιστης και υπαρχει ρυθμιση να μην δειχνει στην αρχη αυτο το press 2 or dell to enter uefi bios

Advanced -> Onboard Devices Configuration-> RGB led lighting-> In Sleep

Και το κλείνεις, για το άλλο δες στα boot options, δεν το έχω ψάξει.

Δημοσ.

Το ipc βοηθάει στο ποσα fps θα πιάσεις σε CPU bound καταστάσεις με την προϋπόθεση ότι ο επεξεργαστής δεν είναι στο 100%, όχι στο ποσο σταθερά θα πιάσεις αυτά τα fps (frametimes).

Δηλαδη οποιος εχει ryzen 3 παιζει χειροτερα απο καποιον fx8xxx...? 

Δημοσ.

Δεν έχω FX για να σου πω, Ryzen έχω και πριν από Ryzen είχα i5 Ivy.

Λοιπον τα 4 core του ryzen 3 ειναι παντου καλυτερα απο τα 8 του fx, οπως ηταν και θα ειναι και τα 4 των i5  απο τους fx και αυτο μπορει να το διαπιστωσει οποιος θελει σε οτι συγκριτικο και να κανει...

Δημοσ.

Advanced -> Onboard Devices Configuration-> RGB led lighting-> In Sleep

Και το κλείνεις, για το άλλο δες στα boot options, δεν το έχω ψάξει.

Το εκλεισα και παλι αναβει η μητρικη και αλλαζει και χρωματα :lol:

Το AMD Ryzen Master το εχετε δει;

Δημοσ.

Το εκλεισα και παλι αναβει η μητρικη και αλλαζει και χρωματα :lol:

Το AMD Ryzen Master το εχετε δει;

Kαι σε εμένα ανάβουν οταν ειναι σβηστό. Καποια ρυθμιση για το τροφοδοτικό ειναι. Θα την βρω και θα σου πω.

Edit: στο bios πας Αdvanced\APM Configuration και εκει που λεει Εrp Ready βαζεις [Enable S5]

Δημοσ.

+0,41% αύξηση στο steam για την AMD στους επεξεργαστές τον Ιούλιο (80,49% - 19,42%), αλλά γενικά μείωση 0,92% από τον Μάρτιο (79,61% - 20,34%).

Δημοσ.

Βασικά στα games ο στοκ 1200 είναι λίγο καλύτερος του 8370 και στα multithread άντε να βγαίνει σε μερικές περιπτώσεις ο fx λίγο μπροστά.

αρα δεν αξιζει για κανενα λογο.

Δημοσ.

αρα δεν αξιζει για κανενα λογο.

Τι δεν αξιζει; ο χειροτερος ryzen με τον καλυτερο fx; ασε τους 93 95.. ειδικα αμα κλοκαρεις με φτηνη 350 τον 1200 φεύγει αρκετα.απλα αμα εχεις 8370 δεν αναβαθμιζεις ουτε σε ryzen 3 ουτε σε i3 αντιστοιχα.θα πας σε κατι μεγαλυτερο.

• Like 3
Δημοσ.

στηνω για ξαδερφο μου συστημα με 

msi mortar b350

a12 9800 apu

ddr4 2400

για το κοστος του πιστευω θα χει αξιοπρεπη γραφικα για παιχνιδια mid range

Δημοσ.

στηνω για ξαδερφο μου συστημα με 

msi mortar b350

a12 9800 apu

ddr4 2400

για το κοστος του πιστευω θα χει αξιοπρεπη γραφικα για παιχνιδια mid range

που τον βρισκεις τον 9800...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...