Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φτάνει, σε λίγο θα αρχίσουν να γίνονται όλα σάλτσα εδώ τριγύρω. :P

Λυπήσου κι εμάς που μαζευουμε χρήματα και περιμένουμε και καμία οθόνη! :D

Δημοσ.

ΠΩΣ διαολο βγαζεις 350 fps???? Καταρχας το VULKAN ξεκλειδωνει τα fps απο τα 240 που εχει το game?

Αν θες να δοκιμασεις dota 2 σε repeatable σκηνικο που να ειναι CPU intensive απο το main menu πηγαινε στην καρτελα heroes, διαλεξε εναν στην τυχη και πατα demo. Μετα στην αριστερη στηλη ξεκινα να spawnaris αντιπαλους, το μεγιστο που σε αφηνει ειναι 100. Φατους ολους μια φορα και θα κανουν respawn κοντα στο tower τους. Πλησιασε εκει να τους εχεις ολους σε vision και δες τα fps σου. Λογικα θα πεφτουν κατω απο 150. Εμενα με τον 1600 ειναι στα 110-120 με μνημες 3200.

PS1. Παντως το VULKAN φαινεται να ειναι αερας. Στον κακομοιρη τον 1600 στα 3.8ghz ο core 1 μου βαραει 90% στα ~200frames. Με δεδομενο οτι εχουμε περιπου το ιδιο IPC, το Vulkan φαινεται να κανει θαυματα.

Δημοσ.

FPS_max 0 :D

Χμμ, σωστος. Βεβαια εμενα πλεον με κοβει η 1060, η οποια δυστηχως καπου στα 220 ειναι στο 99% usage! Με ολα τερμα τα βγαζεις αυτα τα νουμερακια?

Δημοσ.

Χμμ, σωστος. Βεβαια εμενα πλεον με κοβει η 1060, η οποια δυστηχως καπου στα 220 ειναι στο 99% usage! Με ολα τερμα τα βγαζεις αυτα τα νουμερακια?

Ναι

Δημοσ.

AMD's Ryzen 7 1700X    will cost £289.99 for a limited time

https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/amd_s_ryzen_7_1700x_will_cost_289_99_for_a_limited_time/1

Since the launch of Ryzen AMD has worked tirelessly to improve their latest CPU designs further, with new AGESA code with motherboard BIOS updates, collaboration with software developers to improve application performance with their new architecture and the release of more Ryzen-based products to address both the ultra-high-end and budget-oriented ends of the PC market.

This price decrease for the Ryzen 7 1700X places it well below Intel's i7 7700K and below Intel's X299 6-core i7 7800X. This marks AMD as a price-to-performance champion right now and makes Intel's CPUs seem like bad value for heavily multi-threaded tasks.

Combine this with AMD's Quake Champions promotion and the Ryzen 7 1700X offers an amazing value proposition, though that doesn't mean that the lower end R7 1700 is any less attractive to overclockers.

• Like 2
Δημοσ.

Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου είναι...

Να παραγγείλω τώρα μόνο τον επεξεργαστή? ή οχι?(εφόσον έρθει η έκπτωση Ελλάδα) Σκέφτομαι μέχρι τα Χριστούγεννα να κάνω την αγορά νέου pc για αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι τα Χριστούγεννα αποκλείεται να έχει τσιμπήσει σε υπολογίσιμο ποσοστό η τιμή των Ryzen. Εκτός αν συμβεί κάτι τρελό όπως με τις κάρτες γραφικών...

Δημοσ.

αυτό με τις κάρτες γραφικών που γίνεται έχει καταντήσει γελοίο. Ευτυχώς έχω την 970 g1 gaming και όταν γίνει η αγορά θα βάλω αυτήν

Δημοσ.

Επιτέλους τοποθέτησα την Υδρόψυξη και το θηριάκι έπιασε τα 4 ghz

Με την ram δεν έχω ασχοληθεί ακόμα είμαι 3200 cl14

Οι θερμοκρασίες είναι με full load prime blend 12gb και χωρίς A/C :-D

post-164351-0-53830200-1505315202_thumb.jpg

BTW Είχα θέμα με τις θερμοκρασίες της B350 και λύθηκε 100% με ένα ανεμιστηράκι πάνω στην ψύκτρα της από 110++ πήγε 85-95

• Like 8
Δημοσ.

Επιτέλους τοποθέτησα την Υδρόψυξη και το θηριάκι έπιασε τα 4 ghz

Με την ram δεν έχω ασχοληθεί ακόμα είμαι 3200 cl14

Οι θερμοκρασίες είναι με full load prime blend 12gb και χωρίς A/C :-D

attachicon.gif 4ghz.Ram3200.JPG

BTW Είχα θέμα με τις θερμοκρασίες της B350 και λύθηκε 100% με ένα ανεμιστηράκι πάνω στην ψύκτρα της από 110++ πήγε 85-95

Αντε μπράβο, AB350 mobo με 4.0Ghz O/C ... :-D

Ξεκίνα σύγκρινε με τον Spartan να δούμε πόσο πίσω είσαι λόγο μητρικής !

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ναι, ξεπατωσου λίγο να δούμε αν είσαι πολύ ή λίγο πίσω!!! :-D :-D

• Like 3
Δημοσ.

Κατσε να δεις που θα το φέρει σχεδόν στα ίδια και θα γελάμε ...

LADA σασί με μηχανή Subaru .... xaxa

• Like 3
Δημοσ.

Κατσε να δεις που θα το φέρει σχεδόν στα ίδια και θα γελάμε ...

LADA σασί με μηχανή Subaru .... xaxa

Παίδες μια χαρά είναι οι Β350 , ΒΤW στρεσσάρω με 12ωρα Prime 12gb, όταν βγάζει αυτό βγάζει τα πάντα...

Eυχαρίστως να κάνoυμε συγκριτικό με άλλες μητρικές.

Ram έχω 3200 cl14 Samsung B-die και θέλω να αρχίσω τα o/c και εκεί τώρα που κλείδωσα το core.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...