Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

400 euro για τον 2700x είναι normal καπέλλο? :angry:

Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Για το πλαισιο μιλαω. Για τιμες πλαισιου ειναι "κανονικες". Ουτε σε σκρουτζομαγαζα θα τον δεις εξ αρχης 320, λογικα στα 350-330 θα παιξει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε

Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Για το πλαισιο μιλαω. Για τιμες πλαισιου ειναι "κανονικες". Ουτε σε σκρουτζομαγαζα θα τον δεις εξ αρχης 320, λογικα στα 350-330 θα παιξει.

Ποιός αγοράζει απο plaisio την σήμερον anyway? :P

• Like 2
Δημοσ.

Μονο οι  προσφορες του αξιζουν (μια που ειχε βγαλει τις Vega MSRP και ξεπουλησε πχ ηταν τρομερη).

@GeorgeMan Και εγω μια απο τα ιδια.

Εχω παραγγειλει τροφοδ, κουτι, cutsom loop, εχω μια RX 580 και μια C6H που καθεται

και περιμενω reviews 2700 και τιμη, αλλιως παω καρφι για 1700/1700Χ και τις αντιστοιχες μνημες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Bios updates θέλω άμεσα, αλλιώς δεν προπαραγγέλνουμε τίποτα. Πού ξέρω ότι δε θα μας κρεμάσει η Asrock σε ένα εφιαλτικό σενάριο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Bios updates θέλω άμεσα, αλλιώς δεν προπαραγγέλνουμε τίποτα. Πού ξέρω ότι δε θα μας κρεμάσει η Asrock σε ένα εφιαλτικό σενάριο?

μα ολες οι μητρικες εχουν βγαλει bios για Pinnacle ridge, ακομα και η ab350m pro

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δε βλέπω κάτι σε 2600 εδώ... https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M Pro4/index.asp#CPU

Δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα ισως γιαυτο ,παντως το 4.70 της asrock γραφει: Update AMD AGESA to PinnaclePI-AM4_1.0.0.1a. 

Oπου Pinnacle ryzen 2xxx. Oπως και στις asus οπως και σε ολες τις αλλες εταιριες, με αυτον τον agesa αλλωστε εχουν ολοι τους καινουριους στις x370

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχεις κι άδικο... Άρα αν δεν εμφανιστούν αλλού, μέσα στο ΣΚ πέφτει και μια προπαραγγελία 2600 και τέλος. :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, συν το πολύ ένα +2-3% απο βελτιστοποιησεις κλπ.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τα αποτελέσματα θα είναι όση η αύξηση συχνότητας, το πολύ ένα +2-3%.
Απλά απ ό,τι φαίνεται όλη η γενιά πήρε 300-400MHz σε τελικούς χρονισμούς, άρα πλέον και οι μπανάνες θα πιάνουν 4GHz, 4.2-4.3GHz θα είναι το νορμαλ και ίσως κάποια φτάνουν τα 4.5, αν και τα βλέπω πιο τσιτωμένα από την ήδη τσιτωμένη προηγούμενη γενιά.

Δεν παραλαμβάνουμε πριν τα review στις 19 ;)

+ περισσοτερα Mhz στις μνημες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Εν τω μεταξύ ο 2700x 329usd=265euro και ο 2600x 229usd=185euro άτιμη κοινωνία -_-

Στην Ελλάδα θα είναι 265+24% φπα+καπέλο

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...