Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ASDIC είπε

καλα το Αγγλικο αμαζον ακομα δεν εχει τιποτα αναρτημενο, ουτε μητρικες, ουτε επεξεργαστες. Δεν πηρανε χαμπαρι ? εντυπωση με κανει.

Δεν ξερω τι κανουν οι τυποι ,εχθες ειχε καποιες asus x470, για την ακριβια τις Hero και την tuf, σημερα τπτ οπως και με τους 2700x ,τη μια μερα τους εχουν την αλλη δεν υπαρχουν

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Confused 1
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για να καταλάβω , όσο υπάρχει στοκ θα είναι ο 1700 ίδια τιμή με τον 2600 ή 2600Χ στην αγορά ? Δεν θα ήθελα να μπω στο δίλημμα αυτό :P Ειδικά με τους latest batch 1700 που 80% πάνε 4 σταθερά 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Και για να καταλάβω , όσο υπάρχει στοκ θα είναι ο 1700 ίδια τιμή με τον 2600 ή 2600Χ στην αγορά ? Δεν θα ήθελα να μπω στο δίλημμα αυτό :P Ειδικά με τους latest batch 1700 που 80% πάνε 4 σταθερά 

Θα πας απο 1700 σε 2600Χ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παραγγειλα απο plaisio τον 2600x για να αλλαξω τον 1600.

θα τον παραλαβω σημερα.

se χ370 δεν νομιζω να εχω θεμα ε??

αντε μπας και δουμε κανα 4+

Επεξ/σία από tyf
Δημοσ.

Και στο msystem θα τον έχουν 7/5 ... άλλαξα την παραγγελία για τον 2600  και την asus prime x470 μιας και ψύκτρα έχω.  Ελπίζω να κλοκάρει το ίδιο με τον 2600x μόνο .  Σημερα τα στειλαν αυριο θα τα εχω. 

Δημοσ.
Just now, noFEARgr said:

Και στο msystem θα τον έχουν 7/5 ... άλλαξα την παραγγελία για τον 2600  και την asus prime x470 μιας και ψύκτρα έχω.  Ελπίζω να κλοκάρει το ίδιο με τον 2600x μόνο .  Σημερα τα στειλαν αυριο θα τα εχω. 

Παρε τον x λεω εγω. Ο 1600 ας πουμε κλοκαρε χειροτερα μνημες και πυρηνα σε σχεση με τον χ, ειναι κριμα για 20-30€ να κατσεις σε μπανανα chip.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, strawman είπε

Παρε τον x λεω εγω. Ο 1600 ας πουμε κλοκαρε χειροτερα μνημες και πυρηνα σε σχεση με τον χ, ειναι κριμα για 20-30€ να κατσεις σε μπανανα chip.

Φίλε θα συμφωνήσω. Και εγώ έτσι την ψιλοπατησα με τον 1600. Όχι ότι είχα παράπονο βέβαια για είναι πολύ δυνατός..

Πλαίσιο τον έχει  τον 2600χ δεν ξέρω αν έχει αλλά κομμάτια.

Δημοσ.

Μολις πηρα τον 2600X Δεν βλεπω ομως πουθενα τις Χ470 για αγορα σε micro Atx ομως..
Αν πεσει κατι στο ματι σας βαλτε το αν γινεται γιατι μονο η mobo εμεινε για να τελειωσει το PC.

Δημοσ.

Μέχρι 3200 που θέλω τις μνήμες δεν έχει κανένα θέμα οποιοσδήποτε επεξεργαστής. Τώρα ακόμα και ο 2600 πιστεύω θα φτάνει τα 4 ghz εύκολα. 260 που θέλει το πλαίσιο για τον x δεν τα δίνω.  55 ευρώ για 100 mhz παραπάνω που μπορεί να κλοκαρει ο 2600χ δεν αξίζουν για μένα .  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Shadowjump είπε

Θα πας απο 1700 σε 2600Χ;;;

Ούτε καν , απλά για κάποιον που μπαίνει τώρα στο ryzen train ή αναβαθμίζει από κάποιο ryzen 3 ας πούμε , έχουν την ίδια τιμή ακριβώς 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...