Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πάντως που ειχα ανάψει Wifi απλά για να στείλω κάτι με ftp ωστε να μη βγάζω sd εγιναν τα παρακάτω

1. Συγχρόνισαν τα news feed

2. Φάνηκα online στο account μου

3. και πιθανά διάφορα άλλα στο background

Αυτά δεν γινόντουσαν πρίν

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

που ακριβως μπορω να δω αν ο serial ειναι αυτος που γινεται hack?

Aν δεν μπορείς ουτε αυτό να βρεις τοτε το cfw δεν ειναι για σένα.

No pun intended

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Se7en92 είπε

που ακριβως μπορω να δω αν ο serial ειναι αυτος που γινεται hack?

θα βαλω φιλο να μου το φτιαξει
εχω βρει καποια
απλα ειναι legit?

Αν πας προς τα πίσω θα δεις τα Site που έχω γράψει για τα Serial (σελ. 92).

106 σελίδες έχει αυτό το θέμα δεν είναι πολλές.

Όποιος ενδιαφέρετε πρώτα ψάχνει και άμα δε το βρει, μετά ρωτάει. Αν είχες διαβάσει όλες τις σελίδες μπορεί να σου λύνονταν όλες οι απορίες που έχεις.

Επεξ/σία από BlackStone7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manousos82003 είπε

Νέο SX OS v2.9.2: https://sx.xecuter.com/download/SXOS_beta_v2.9.2.zip

Λυνει προβληματα με τα περισσοτερα Custom XCI και επιλογη restart σε SX OS χωρις τη χρηση dongle!

Εάν το έχει περάσει κάποιος ας μας πει εάν δουλεύουν όλα σωστά, γιατί σήμερα παρέλαβα το dongle μου και θέλω να το περάσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 9.0.1 Firmware δουλεύει μια χαρά τώρα με το SX OS v2.9.2 BETA χωρίς προβλήματα στο Update με Error και στα XCI αρχεία.

Για αυτούς που ξέρουν για το RCM Mode και Payload:

Για να γίνει Update στο Firmware κλείνουμε την κονσόλα βάζουμε στην SD Card το SX OS v2.9.2 BETA, μετά ανοίγουμε και με το πρόγραμμα ChoiDujourNXv1.0.2 κάνουμε Update το 9.0.1 Firmware.

Επεξ/σία από BlackStone7
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, BlackStone7 said:

Το 9.0.1 Firmware δουλεύει μια χαρά τώρα με το SX OS v2.9.2 BETA χωρίς προβλήματα στο Update με Error και στα XCI αρχεία.

Για αυτούς που ξέρουν για το RCM Mode και Payload:

Για να γίνει Update στο Firmware κλείνουμε την κονσόλα βάζουμε στην SD Card το SX OS v2.9.2 BETA, μετά ανοίγουμε και με το πρόγραμμα ChoiDujourNXv1.0.2 κάνουμε Update το 9.0.1 Firmware.

9.0.1? Δεν τους προλαβαίνουμε...! 😅

Δημοσ.

Προσωπικά ουτε ανεβάζω SX αλλα ουτε και Firmware μεχρι πραγματικά να χρειαστεί και να δούμε τι παίζει με καμμένα cartridge fuses. Beta tester δεν ξαναγίνομαι μετα τη λαχτάρα που έφαγα.

Ευτυχώς που δεν ειχα καμμένα e-fuses και μπορούσα να στήσω ρομ αλλιως θα το έπαιρνα στο χέρι.

Πλέον βέβαια full φρεσκο Nand backup και σε 5 αλλα και σε 8 έκδοση.

• Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, Vagosman said:

Προσωπικά ουτε ανεβάζω SX αλλα ουτε και Firmware μεχρι πραγματικά να χρειαστεί και να δούμε τι παίζει με καμμένα cartridge fuses. Beta tester δεν ξαναγίνομαι μετα τη λαχτάρα που έφαγα.

Ευτυχώς που δεν ειχα καμμένα e-fuses και μπορούσα να στήσω ρομ αλλιως θα το έπαιρνα στο χέρι.

Πλέον βέβαια full φρεσκο Nand backup και σε 5 αλλα και σε 8 έκδοση.

Και εγώ τα έκανα σκ@τ@ και μου έγινε corrupt η SD (emunand), ωστόσο bootαρα στην κανονική και το ξαναέκανα από την αρχή. ;) 
Το 9 χρειάστηκε δυστυχώς για το Dragon Quest (που σίγουρα θα αγοράσω γιατί τα καλά παιχνίδια αξίζει να τα στηρίζουμε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια αποφασισα να βαλω και εγω στο switch μου cfw τσεκαρα αν ειναι hackable   και ειναι μπορει να με βοθηθησει καποιος στο τι θα χρειαστω  η καποιος που να το κανει στο ηρακλειο κρητης 

Επεξ/σία από flamematrix9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...