Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μετα στις εξετάσεις θα εχω 7.5 μεσο ορο στην αρχαια ποια μαθηματα με βοηθάνε να την περασω ολα τα μαθηματα ή μονο κείμενα και έκθεση ;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

νομιζω στο λυκειο δεν ειναι οπως το γυμνάσιο. δηλαδη εαν μεινεις σε ενα μαθημα θα πρεπει να το δωσεις Σεπτέμβριο.

στο λυκειο εαν θυμαμαι , για να μεινεις σε ενα μαθημα θα πρεπει και ο γενικος μεσος ορος να ειναι κατω του 9.5 και οχι μονο ενος μαθηματος.

δηλαδη εαν αρχαία εισαι 7.5 μεσο ορο και εχεις γενικο μεσο ορο 12 τοτε εισαι οκ.

Υ.Γ

Για να μεινεις στο λυκειο ( εκτος κι αν αλλαξε κατι ) θα πρεπει να το θελεις και να το προσπαθησεις.

Δημοσ.

δεν μενεις πλεον στο λυκειο?

λαθος εποχη γεννηθηκα

Μένεις, απλώς είναι ποιο δύσκολο. Εγώ 3η λυκείου με τις πανελλαδικές, αρχαία είναι βγάλει μέσο όρο κάτω από την βάση αλλά είχα γράψει τέλεια σε μαθηματικά, φυσική, και σε όλα τα άλλα της θετικοτεχνολογικής κατεύθυνσης, και πέρασα την τάξη γιατί ο γενικός μου μέσος όρος ήταν αρκετά πάνω την βάση.

Κάπου είχα ακούσει ότι έχεις το δικαίωμα να πέσεις κάτω από την βάση μέχρι σε 3 μαθήματα, από 4 μαθήματα και πάνω κόβεσαι, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Δημοσ.

Μένεις, απλώς είναι ποιο δύσκολο. Εγώ 3η λυκείου με τις πανελλαδικές, αρχαία είναι βγάλει μέσο όρο κάτω από την βάση αλλά είχα γράψει τέλεια σε μαθηματικά, φυσική, και σε όλα τα άλλα της θετικοτεχνολογικής κατεύθυνσης, και πέρασα την τάξη γιατί ο γενικός μου μέσος όρος ήταν αρκετά πάνω την βάση.

Κάπου είχα ακούσει ότι έχεις το δικαίωμα να πέσεις κάτω από την βάση μέχρι σε 3 μαθήματα, από 4 μαθήματα και πάνω κόβεσαι, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Δηλαδη στην αρχαια αν εχω μεσο ορο κατω απο την βάση με βοηθάνε να περασω την αρχαια τα άλλα μαθηματα που εχω πανω απο τη βαση εε ;

Δημοσ.

Θέλει μιση-μια ωρα τη μερα παραπανω γ%μ_μενη προσπάθεια. Φαντάζομαι.

Κρίμα να αγχώνεσαι για κάτι που είναι στο χέρι σου.

Δημοσ.

Μου αρέσει που του λέτε να διαβάσει

Ο τύπος περιμένει κάποιον να του πει "Δεν μένεις φίλε κάτσε ξύσε τα @@ σου μέχρι να τελείωσει η χρονιά"

• Like 12
Δημοσ.

15 λεπτα αρχαία/ιστορία/οτιδηποτε αλλο ευκολο αναγωσμα στο %έσιμο.

Και αλλο ενα 45λεπτο επιπλέον την ημέρα για τα πιο ζορικα. Βαλε και μουσική για να μην αισθάνεσαι οτι κάνεις αγγαρεία.

Sorry vsl σε πρόλαβα!

Δημοσ.

Ολη μερα κανω διαβασμα αλλα δεν μπορω να κανω προφορικά στο σχολειο γτ δεν ξερω τοσο καλα ελληνικα και δεν μιλάω καθαρά και οταν προσπαθώ να κάνω προφορικά με κοροϊδεύουν τα παιδια.

Δημοσ.

Ολη μερα κανω διαβασμα αλλα δεν μπορω να κανω προφορικά στο σχολειο γτ δεν ξερω τοσο καλα ελληνικα και δεν μιλάω καθαρά και οταν προσπαθώ να κάνω προφορικά με κοροϊδεύουν τα παιδια.

Παράτα τα όπως είσαι,το λύκειο δέν είναι για σένα.

Θα πάς να μονάσεις.Θα ξεκινήσεις με τον βαθμό του δόκιμου διάκονου και απο εκεί ανεβαίνεις.

Στο ενδιάμεσο θα δουλεύεις σε βενζινάδικο για να βγάζεις τα προς το ζην. 

ευλόγηcον 

• Like 4
Δημοσ.

απο που εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...