Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και είχαμε απωλέσει κάθε ελπίδα οτι θα παίξει το παιχνιδι, τελικα χθες καταφέρε να παίξει κάνοντας κάποιες κινήσεις τις οποίες δν θυμαμαι τωρα αλλα θα επανέλθω σε περίπτωση που αντιμετωπίζει καποιος άλλος το πρόβλημα  

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

παιδιά, έχω μια απορία. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι τα 25.5MB που κατεβάζει κάθε φορά το Steam στο PUBG όταν ανοίγω για πρώτη φορά τον υπολογιστή μου, κάθε πρωί; Κάθε μέρα το κάνει αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικη  η απορια αλλα πολυ γκρινια για ενα καθημερινο silent 25mb download το οποιο εκτος και αν εχει καποιος 1Μbps dl, δεν επηρεαζει πουθενα.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

καλησπέρα , εγώ πάντως μια χαρά παίζω , μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω τα καλύτερα setings για 144+fps σε 1080p . έχω drops αρκετές φορες σε fights μέσα σε μεγάλες πόλης αλλα ποτε κάτω από 110 fps ,

έχω gtx 980ti  , έναν 4790k με watercooling που τον τρέχω μόνιμα σε turbo mode στα 4.4 και 16g ram & ssd , σε monitor 144hz με gsync ..

το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω τα windows 10 και να πάω ξανά στα 7 , μονο λόγο directx κέρδισα τολάχιστον 30 fps , εκτος ότι τα w7 νομίζω διαχειρίζονται γενικά καλύτερα τι Ram από τα δεκαρια , αν και εγώ έχω περισσότερο απότι χρειάζομαι , αλλα όσοι παίζουνε με 8g ram θα καταλάβουνε τι διαφορα ,

έχω κάνει κάποια setings πάνω στο panel τις nvidia και στο steam στα command του game  για performance , όσο αφορά τα μέσα στο game τα έχω όλα στο low όχι very low , εκτος από το distance που το έχω medium και το texture και antialiasing στα ultra γιατί δεν παίζουνε ρολο στα fps , είναι και κάποιες άλλες ψιλό ρύθμισις στα windows ,

και τις ίδιες ρύθμισις έχω κάνει και σε φίλους που παίζουνε με χειρότερες κάρτες και είχανε πολύ μεγάλη διαφορα στα fps , συγκεκριμένα έχω φίλο που παίζει με gtx560 που δεν κουνιότανε καν στο game εμείς πέφταμε και αυτός δεν είχε μπει ακόμα στο αεροπλάνο με 15-25 fps max και μετά έφτασε να παίζει και με 40fps φυσικά σε αυτόν όλα low , αλλα τολάχιστον παίζει χωρίς να κολλάει , και τώρα δεν έχει δικαιολογίες να μας πει ψόφησα γιατί κόλλησα , ξέρουμε ότι είναι απλά noobas και ευτυχώς που το παραδέχεται και ο ίδιος πλέον ..

* αν κάποιος χρειάζεται help και μπορώ να βοηθήσω ας μου στείλει μήνυμα η ας με κάνει add στο game  ( Buhas )  να feedaroume μαζί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MTX είπε

καλησπέρα , εγώ πάντως μια χαρά παίζω , μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρω τα καλύτερα setings για 144+fps σε 1080p . έχω drops αρκετές φορες σε fights μέσα σε μεγάλες πόλης αλλα ποτε κάτω από 110 fps ,

έχω gtx 980ti  , έναν 4790k με watercooling που τον τρέχω μόνιμα σε turbo mode στα 4.4 και 16g ram & ssd , σε monitor 144hz με gsync ..

το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βγάλω τα windows 10 και να πάω ξανά στα 7 , μονο λόγο directx κέρδισα τολάχιστον 30 fps , εκτος ότι τα w7 νομίζω διαχειρίζονται γενικά καλύτερα τι Ram από τα δεκαρια , αν και εγώ έχω περισσότερο απότι χρειάζομαι , αλλα όσοι παίζουνε με 8g ram θα καταλάβουνε τι διαφορα ,

έχω κάνει κάποια setings πάνω στο panel τις nvidia και στο steam στα command του game  για performance , όσο αφορά τα μέσα στο game τα έχω όλα στο low όχι very low , εκτος από το distance που το έχω medium και το texture και antialiasing στα ultra γιατί δεν παίζουνε ρολο στα fps , είναι και κάποιες άλλες ψιλό ρύθμισις στα windows ,

και τις ίδιες ρύθμισις έχω κάνει και σε φίλους που παίζουνε με χειρότερες κάρτες και είχανε πολύ μεγάλη διαφορα στα fps , συγκεκριμένα έχω φίλο που παίζει με gtx560 που δεν κουνιότανε καν στο game εμείς πέφταμε και αυτός δεν είχε μπει ακόμα στο αεροπλάνο με 15-25 fps max και μετά έφτασε να παίζει και με 40fps φυσικά σε αυτόν όλα low , αλλα τολάχιστον παίζει χωρίς να κολλάει , και τώρα δεν έχει δικαιολογίες να μας πει ψόφησα γιατί κόλλησα , ξέρουμε ότι είναι απλά noobas και ευτυχώς που το παραδέχεται και ο ίδιος πλέον ..

* αν κάποιος χρειάζεται help και μπορώ να βοηθήσω ας μου στείλει μήνυμα η ας με κάνει add στο game  ( Buhas )  να feedaroume μαζί

ρε μαν 980ti εχεις τι μας λες τωρα :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

ρε μαν 980ti εχεις τι μα λες τωρα :P

διαβαζω και εγω την πρωτη προταση και λεω αντε να δω τι καρτα εχει ετσι οπως τα λεει. και βλεπω 980ti :P 

Δημοσ.

ναι δεν λέω είναι θηρίο η κάρτα , αλλα θέλω να πω το πριν και μετά τα setings , κέρδισα ένα 25-30% πάνω τολάχιστον , γιατί όταν έχεις 144hz οθόνη και παίζεις με 90fps δεν έχει κανένα νόημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα ειναι και τα 90fps  ειδικα οταν παιζεις με  variable refresh rate, εγω ειμαι με r9 fury nitro (κωστοπουλος edition) και με κοβει αρκετα ο 4690k λογω απουσιας hyperthreading, βλεπω δηλαδη  74-85% cpu usage οταν προσγειωνομαστε πολλοι σε ενα μερος για πλακα 

win10 με win7 δεν ειδα διαφορα ουτε σε frames ουτε σε ram usage, και στις 2 περιπτωσεις το upgrade στα 16 δεν το γλυτωνεις  :/

το αγγουρι ειναι οταν παιζεις  strobed + 144hz,  εκει τα drops γινονται πολυ ενοχλητικα αλλα  οταν εισαι σταθερος  το αποτελεσμα σε αποζημιωνει και με  το παραπανω γιατι εχεις ελαχιστη θολουρα σε κινουμενη εικονα, λες και παιζεις σε παλια καλη CRT ... 

στην δικια μου περιπτωση δεν μπορω να βαλω  freesync γιατι στο δικο μου monitor οταν πανε τα hz γυρω στα 100 εχω απαλευτο ghosting ( σε βαθμο που νομιζεις οτι οι λαμπες στο ταβανι ειναι στοιχειωμενες ... )  ουτε προφανως εχω το σουπερ  ντουπερ μηχανημα για 140 fps fixed, οποτε και το strobing το ξεχναω, χωρις ομως να με τσουζει τοσο μιας και το ιδιο το game δεν εχει αυτον τον frantic ρυθμο που εχουν αλλα FPS, οποτε δεν καιγεσαι για CRT-like motion clarity, πιο πολυ το mouselag τσουζει  και το υπερβολικο tearring  στις αποτομες "στροφες" 

παρτε και λιγο ματι εναν απο τους "βασταζους" μου,   ειναι νοστιμο το κοτοπουλακι  ακομα και  οταν βρισκεσαι στον Αδη  :P 

edit : 1080p  textures + AA : high, post process : medium, τα υπολοιπα very low, vram usage : 3.5-3.7GB,   RAM usage : 7-10gb 

πολυ θα ηθελα να ταισω την καρτα μου με τα χαπια που δινει ο κοψοχερης πιο πανω στην  280x του, το σηκωνει με ολα ultra λεει  !!! - χα0αχ0χ0χα0αχ0χ0χαχ0χα - φιλικα παντα :P  

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...