Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα έφτιαχναν το hitching, θα ήταν απόλαυση το παιχνίδι..

Αν και δεν ξέρω τι είναι αυτό΄που γράφεις, εγώ θέλω να φτιαχτεί το dsync... Παίζει και να λέμε το ίδιο βέβαια :P   

Δημοσ.

Hitching είναι τα μικροκολλήματα(0.5 sec stutters) που κάνει το παιχνίδι όταν προχωράς..Όσοι έχουν 60Hz monitor δεν το παρατηρούν ιδιαίτερα γιατί η κίνηση δεν είναι τέρμα ομαλή. Άμα έχεις όμως 120/144Hz monitor και τα FPS είναι βούτυρο, είναι πολύ αισθητό αυτό το hitching. Το έχουν αρκετά παιχνίδια που χρησιμοποιούν Unreal Engine και το PUBG δεν την γλίτωσε.

Ένα patch που είχαν βγάλει το καλοκαίρι, το είχε λύσει αυτό σχεδόν 100%..Αλλά δεν κράτησε πολύ δυστυχώς..

Στο μεταξύ το -NOTEXTURESTREAMING δεν δουλεύει πια ;

• Like 2
Δημοσ.

Hitching είναι τα μικροκολλήματα(0.5 sec stutters) που κάνει το παιχνίδι όταν προχωράς..Όσοι έχουν 60Hz monitor δεν το παρατηρούν ιδιαίτερα γιατί η κίνηση δεν είναι τέρμα ομαλή. Άμα έχεις όμως 120/144Hz monitor και τα FPS είναι βούτυρο, είναι πολύ αισθητό αυτό το hitching. Το έχουν αρκετά παιχνίδια που χρησιμοποιούν Unreal Engine και το PUBG δεν την γλίτωσε.

Ένα patch που είχαν βγάλει το καλοκαίρι, το είχε λύσει αυτό σχεδόν 100%..Αλλά δεν κράτησε πολύ δυστυχώς..

Στο μεταξύ το -NOTEXTURESTREAMING δεν δουλεύει πια ;

Ισχύει όντως, το παρατηρώ ακόμα και εγώ αυτό (με 80hz monitor) .... 

Δημοσ.

Αν βάλεις MSI AB και βάλεις γράφημα με frametime, φαίνονται τα spikes που λέω..Η πλάκα είναι ότι κάποιοι δεν το έχουν αυτό..Προσωπικά έχω δοκιμάσει όλα τα tweaks που υπάρχουν, χωρίς αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Αν βάλεις MSI AB και βάλεις γράφημα με frametime, φαίνονται τα spikes που λέω..Η πλάκα είναι ότι κάποιοι δεν το έχουν αυτό..Προσωπικά έχω δοκιμάσει όλα τα tweaks που υπάρχουν, χωρίς αποτέλεσμα..

Μα το αντιλαμβάνεσαι και χωρίς afterburner... Σαν σπαστικός λόξιγκας μικρού παιδιού είναι  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσένα στο κάνει αυτό με τον 2700Χ και με τον προηγούμενο που είχες ;

Και με το 2700x και με τον [email protected] αλλά και με τον καρβουνιάρη (xeon [email protected]) το είχα.

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...