Προς το περιεχόμενο

8 μήνο πρόγραμμα ΟΑΕΔ


jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φορουμ, είμαι επιτυχών στο 8 μήνο του οαεδ, για προσωπικούς λόγους θέλω να τρενάρω την πρόσληψη για όσο περισσότερο γίνεται. Διαβάζοντας την προκήρυξη είδα ότι αν ο οαεδ δεν καταφέρει να με ενημερώσει (sms, email, τηλέφωνο) τότε έχω το δικαίωμα να παρουσιαστώ στον οαεδ έως 30 εργάσιμες μέρες. Το τηλέφωνο ειναι εύκολο απλά δεν το σηκώνω :P , sms ή email τι μπορώ να κάνω? Άλλαξα τα στοιχεία επικοινωνίας στο βιογραφικό σημείωμα μέσω της online πλατφόρμας και έβαλα λανθασμένα. Φτάνει αυτό ή αλλάζει μονο τα στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος? Μήπως χρειάζεται να πάω  σε ένα υποκατάστημα οαεδ για να τα αλλάξω? Έχει βρεθεί κάποιος άλλος σε ανάλογη θέση και αν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο.. Σας ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν έχεις σημαντικό λόγο πες το στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου να σε βοηθήσουν. Εμάς εδώ τουλάχιστον είναι πολύ καλοί και μια φορά που είχα πρόβλημα με βοήθησαν και έκαναν κάτι παράτυπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο δήμος δεν έχει καμία σχέση σε αυτή τη φάση γιατί ο ΟΑΕΔ στέλνει τους ωφελούμενος στο δήμο. Αν δε συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος θα σου πρότεινα να πας να παραλάβεις το χαρτί από τον ΟΑΕΔ εντός του προβλεπόμενου χρόνου γιατί τους έχω ικανούς αν δε σε βρίσκουν και να σε προσπεράσουν και έτσι να χάσεις τη θέση. Και στο δήμο δεν προσλαμβάνεσαι αμέσως μόλις πας το χαρτί, μεσολαβούν κάποιες μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν δεν παιρνω την θέση κάποιου γιατί για τρεις θέσεις είμαστε 2 επιτυγχωντες. Τον έξτρα χρόνο που δικαιουμε από τον δήμο (30 μέρες) τον έχω υπολογοσει ήδη αλλά δεν μου φτάνει. Σύμφωνα με την προκυρηξη αν δεν μπορούν να σε βρουν , εχεις 30 εργάσιμες μέρες μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων να παρουσιααστεις στον οαεδ

Επεξ/σία από jakegate7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δεν δηλωσες κωλυμα στην αρχη πριν υποβαλλεις την αιτηση ωστε να εισαι καλυμμενος? εφοσον ηξερες οτι δε μπορεις να πας για  μεγαλο διαστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Anorymous σύμφωνα με την προκήρυξη, οι πέντε μέρες μέρες ισχύον αν σε ενημερώσουν (είτε με email είτε με sms είτε με τηλέφωνο). Αν δεν τα καταφέρουν τότε ισχύουν οι τριάντα εργάσιμες μέρες.

 

 

 

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες καλούνται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).      

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

 

@3DJIn δεν ειναι αυτό, αλλά δεν νομίζω οτι παίζει κάποιο ρόλο ο λόγος. προφανώς για να μπαίνω σε όλη αυτή την διαδικασία, θα αξίζει την ταλαιπωρία μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπ, στον ΟΑΕΔ που εισαι εγγεγραμμενος πρεπει να πας; Εγω νομιζα στον ΟΑΕΔ του δημου τοποθετησης. Στα προηγουμενα ετσι δεν ηταν; Τζαμπα ταλαιπωρια εφαγα.

 

Και εργασιμες κιολας; Εγω νομιζα ημερολογιακες. Μεθυσμενος θα το ειχα διαβασει...:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Miracle Worker οι τριάντα ημερολογιακές μέρες είναι το περιθώριο που έχει ο φορέας για να κάνει την πρόσληψη.

Για την ακρίβεια, αφού παραλάβεις την συστατική επιστολή από τον ΟΑΕΔ, έχεις 5 εργάσιμες μέρες να πας στον φορέα και να παρουσιαστείς. Και ο φορέας πρέπει να κάνει την πρόσληψη σε 30 ημερολογιακές μέρες μετά το τέλος των 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της συστατικής επιστολής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...