pantelos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας. Ψάχνομαι για την αγορά τηγανιού (κεραμικού) γύρω στα 25-26 cm. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο σε αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί έχω ήδη αγοράσει ένα που μου βγήκε μεγάλη φόλα καθώς χάλασε στον πρώτο μήνα.
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Είναι όλα φόλα. Καλό ανοξείδωτο αν βρεις στη ελληνική αγορά πες μου 2
opera Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και εγώ green pan έχω αρκετά χρόνια τωρα χωρίς προβλήματα.
xrist0s4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παρε ενα μαντεμενιο να καταλαβεις διαφορα..Ακριβο αλλα αθανατο GreenPan με σιγουριάΕχω κ απ αυτο αλλα δεν με εντυπωσιασε 1
Perfect Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Κορυφαία επιλογή απο Ελλάδα εδω: http://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pans/m/28359/Kyocera-Advanced-Ceramics.html?from=catspan&keyphrase=τηγανια
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εάν θέλεις αντοχή στο χρόνο ξέχνα τα κεραμικά. Τεφλόν να βρεις την υγεία σου (σε συνδυασμό με ευχρηστία) ή εάν "το 'χεις" με τη μαγειρική, ψάξε σκέτα μέταλλα χωρίς επίστρωση (π.χ. inox, μαντέμι, χαλκός) - αφού βρεις τι ταιριάζει στις ανάγκες σου. 1
swayback Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα με Haldol.Κι εγώ μόνο κακές εμπειρίες έχω με κεραμικά τηγάνια(όσα έχω δοκιμάσει χάνουν σημαντκά την αντικολλητικότητα τους συνήθως μετά από 1-2 μήνες). Ακόμα και τα Kyocera που αναφέρθηκαν πιο πάνω, δεν φαίνεται να είναι καλά. Δες κριτικές. Τα μόνα αντικολλητικά που μου έχουν κρατήσει έως και 3κάτι χρόνια, με σχεδόν καθημερινή χρήση, είναι τα Tefal με επίστρωση titanium pro(δες σειρές Talent & Hard Titanium που έχουν αυτή την επίστρωση). Μακριά από τα Meteor της Tefal αν τύχει και τα δεις. Σε 1 μήνα προσεκτικής χρήσης, άρχισε να κολλάει. Από την άλλη, ένα καλό ανοξείδωτο το οποίο όμως δεν είναι αντικολλητικό όπως τα tefal, θα κρατήσει πολύ περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και με τα μαντεμένια τα οποία όμως θέλουν και ιδιαίτερη φροντίδα(κανονικά όταν τα πλένεις δεν πρέπει να χρησιμοποιείς σαπούνι, μόνο νερό και θέλουν συντήρηση με λάδι που και που) και είναι αρκετά ακριβά.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μαντεμενιο τηςlodge φέρνει ένα μαγαζί στις Σέρρες νομίζω καθώς και ατσάλινο. Από εκεί καί πέρα, αντικολλητικό της τεφαλ. Ανοξείδωτο από Ελλάδα όμως ποιο να πάρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα