{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Όντως φαίνεται ok το game αλλα το free jump και το sprint-prone το βρίσκω τελείως out of place και άσχημο.
cpttony Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Οι Devs θεώρησαν ότι θα προσβάλει ομάδες ανθρώπων και προτίμησαν να παραποιήσουν λίγο τα πράγματα στο Multiplayer. Κακώς έκαναν, αλλά δεν θα μου χαλάσει και την εμπειρία, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. Ενώ στα CoD 1, 2, 3, 5 δεν τους ένοιαζε αν θα προσβληθεί κάποιος. Ναι μεν, μ' αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά δεν με έχει πείσει πλήρως, και περιμένω ΒΕΤΑ να δω πως θα τρέχει και αν αξίζει τα 35 ευρώ. Ωστόσο, τραγικό (για μένα) το λάθος στο reload animation των sniper.
najinblue3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Παιδες μεθαυριο θα δουμε σε live in game, πιστευω θα ναι μπομπα οσο επιφαλυκτικος και να ειμαι μετα απο περσι, φαινεται οτι κανανε τρομερη δουλεια σε ολους τους τομεις, ειδικα το multy που περσι ηταν πολυ μετριο φαινεται πολυ ανανεωμενο και καλο
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ενώ στα CoD 1, 2, 3, 5 δεν τους ένοιαζε αν θα προσβληθεί κάποιος. Άλλες εποχές κιόλας, εγώ προσωπικά το θεωρώ γελοίο που το κάνανε, αλλά δεν με ενοχλεί.
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Γυναίκες ναζί ; what a fook τι βλέπουμε Μόνο για single + zombies θα τσιμπηθεί στο 20αρικο #noRecoilNeropistola 2
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ξαναλέω, στο Multiplayer σκοπός είναι να μπεις και να κερδίσεις. Τα ιστορικά δεδομένα μικρό ρόλο παίζουν εδώ. Στο Single (ξαναλέω επίσης) που παίζουν ρόλο, όλα θα είναι σωστά. Οι Devs θεώρησαν ότι θα προσβάλει ομάδες ανθρώπων και προτίμησαν να παραποιήσουν λίγο τα πράγματα στο Multiplayer. Κακώς έκαναν, αλλά δεν θα μου χαλάσει και την εμπειρία, εμένα προσωπικά τουλάχιστον. τί να προσβάλει περισσότερο από το να δουν οι μαύροι ότι άλλοι μαύροι οι devs του παιχνιδιού αυτού τους βλέπουν για ναζίδες,ενώ ήταν οι παρατρεχάμενοι.. Δηλαδή να χουμε λίγο λογική σε αυτά που λέμε/κάνουμε. Δεν μιλάμε για politically correct εδώ,μιλάμε για διαστρέβλωση της ιστορίας. Anyway.. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Άλλο ένα παιχνίδι που έχει υποστεί τη μλκία των SJW..Και το πράγμα θα συνεχιστεί γιατί έχουμε γεμίσει λοβοτομημένα δίποδα πλέον..
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 τί να προσβάλει περισσότερο από το να δουν οι μαύροι ότι άλλοι μαύροι οι devs του παιχνιδιού αυτού τους βλέπουν για ναζίδες,ενώ ήταν οι παρατρεχάμενοι.. Δηλαδή να χουμε λίγο λογική σε αυτά που λέμε/κάνουμε. Δεν μιλάμε για politically correct εδώ,μιλάμε για διαστρέβλωση της ιστορίας. Anyway.. Ρε φίλε μην κολλάς σε λεπτομέρειες Κάποιο λόγο θα είχαν. Mαλακία έκαναν και εμένα με χάλασε αλλά το πιο πιθανό είναι ότι απλά θέλανε να δώσουν την ευκαιρία στον μαύρο να παίξει με μαύρο χαρακτήρα, στην γυναίκα το ίδιο κτλ. Δεν είναι λόγος να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Ξαναλέω είναι Multiplayer, μπαίνεις για να πάρεις Kills και να κερδίσεις, αν η διαστρέβλωση των πραγμάτων σου είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα που δεν θα μπορείς να παίξεις καλά ή θα σε ενοχλεί επικεντρώσου στο Single player.
najinblue3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγω ξερω οτι ο κοσμος δε ξερει τι θελει, οι σβαστικες μας πειραξαν και οι γυναικες, μιλαμε για ενα παιχνιδι, στο φιναλε οποιος δε θελει ας μην το παρει και ας παιξει κατι αλλο, αν και φετος μεταξυ destiny-cod θα παιχτει το θεμα, παλι κοσμο θα εχει απο day1, παλι το zombies θα ναι το καλυτερο mode που εχει δει fps γενικα. Να μην θες να παιξεις να το καταλαβω, αλλα οχι να κολας στις σβαστικες και οτι δεν ειναι σωστο, ελεος
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 αλλα οχι να κολας στις σβαστικες και οτι δεν ειναι σωστο, ελεος Τότε μην δυσανασχετείτε αν βγαίνουν συμπατριώτες μας στην τηλεόραση ή διαβάζετε σχόλια,ότι το 1821 πολεμήσαμε στην Τροία,ναι? Εγω ξερω οτι ο κοσμος δε ξερει τι θελει, αυτό λέω και γω..θέλουν ΠΠ2,χωρίς ΠΠ2..ούτε οι παϊσιοι δε λέγαν τέτχοια! --- i rest my case,αφήστε που ποτέ δεν είπα ότι δε θέλω να το παίξω
najinblue3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εχει live beta@twitch, πολυ μου αρεσει ειναι η αληθεια
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 @najinblue3 Το έχουμε καταλάβει πόσο σ' αρέσει το WW2, και χωρίς τα streams. (μη το πάρεις στραβά, δε το λέω ειρωνικά ή κάτι τέτοιο) Και πάλι καλά θυμήθηκαν ότι έχουν και ένα Campaign στο παιχνίδι.
najinblue3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 @najinblue3 Το έχουμε καταλάβει πόσο σ' αρέσει το WW2, και χωρίς τα streams. (μη το πάρεις στραβά, δε το λέω ειρωνικά ή κάτι τέτοιο) Και πάλι καλά θυμήθηκαν ότι έχουν και ένα Campaign στο παιχνίδι. Μου αρεσει η σειρα γενικοτερα, οπως εσυ παιζεις bf εγω λιωνω cod, aλλα οπως σου εχω ξαναπει δε καιγομαι για campaign/multy, τις ωρες μου θα τις φαω στα Ζ οσο βλεπω το παιχνιδι φαινεται κλασσικο cod, αυτο το map μου αρεσε αρκετα, και το capture the point του ταιριαζει απειρα
cpttony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και εμένα μου άρεσε η σειρά, και έπαιζα την σειρά από το πρώτο, τώρα αν με ξανακερδίσει βλεπουμε. Εγώ δίνω βάση στα Campaigns, εκτός απο τις γελοιότητες με των τελευταίων. Zombies μόνο στο WaW.
najinblue3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και εμένα μου άρεσε η σειρά, και έπαιζα την σειρά από το πρώτο, τώρα αν με ξανακερδίσει βλεπουμε. Εγώ δίνω βάση στα Campaigns, εκτός απο τις γελοιότητες με των τελευταίων. Zombies μόνο στο WaW. Το περσινο ειχε καλο campaign, βασικα το περσινο δεν ειχε multy γενικα, αυτο ηταν που το κανε να πατωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα